• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar günaydın....nasılsınız? birazdan transfer sonrası ilk banyomu yapıp hayırlısıyla anneme gidecez......
nekadarzor tatlım 2 tane 1. kalite 5. gün embriyosu transfer edildi....sen inşallah 16 şubatta bende 18 şubatta hayırlı haber alırız....
bu arada 18 şubat benim doğumgünüm........rabbim çifte mutluluk verir hayırlısıyla inşallah..... öptüm hepinizi......
ayy insallah yaa valla ne kadar guzel bi dogumguinu hediyesi olur sana...cok dolanma ama yat dinlen...insallah tutunur bebislerimiz amiin
ssonmez ve nekadarzor
arkadaşlar ikiniz için ayrıca dua ettim, inşallah Rabbim duamı kabul eder ve ikinizin de yavrularını size tutundurur, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Allah razi olsun canim inan dualara o kadar ihtiyacimiz varci...bu 3 tup bebek denemem dondurulmusum yok hic de olmadi,embriom orta kalite..4 sefer negetif asilama yoruldum...ama biz harirlisini istiyoruz Rabbim vermeyince niye olmadi diyoruz,ee hayirlisini istenyaa,demekki hayirlisi bu diyoruz ana icimizde yaniyor...Allahim tum benim gibi ici yananlarin yuregini serinletsin insallah amiin

s.a. kızlar
ben duaları tamamladım,
ancak bugün abdest alabildim.
yetiştiremem diye düşünüyordum, yarın okumam mümkün değildi çünkü.
ama o kadar hızlı tamamladım ki ben bile şaşırdım :46::46::46::46::46::46::46::46:
bu hafta okunan arkadaşların duası çabuk gerçekleşecek herhalde...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

REYYAN(EDA), KAYS, KRİZANTEM83, MELEK181, SEYBİLL ve ESMA arkadaşlar
Allahım dualarımızı kabul etsin ve tez zamanda sağlıkla ve hayırla yavrularınıza kavuştursun...

Son düzenleme:
kızlar ben geldim çoooooooooook şükür evimdeyim....bebişlerimide aldım geldim inşallah...çoooooook yorgun hissediyorum kendimi... iğneler mahvetti beni....oturamıyorum.....rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz....
kızlar ben yarın anneme gidecem malesef orda net yok...iğnelerim yapılacak mecburen gitmem lazım babama yaptıracam iğnelerimi.....

nasılsınız????geçmişi okuyamadım...neler oldu acaba hayırlı haberler var mı??????

nekadarzor nasıl gidiyor ????hangi ilaçları kullanıyrsun????test günün ne zaman....??benim büyük gün 18 subat....hayırlısı inşallah....

muhatcım sen nasılsın?????

hoşheldinz tüm ailecek:)))

sa kzlar nasılsınz sönmez ve nekadarzor bebişleriniz sizinle ya kzlar ben bi rüya gördüm yosun suyu ii geliyormuş:) bu köye hocanın eşi olarak geldim ama kadın doğumcu olaak gidecem galiba rüyalarımda bile çalşıyorum:))) kızlar yeni temizlendin bu gün okumaya başlıyorum ve akşama da merkeze gitcez yarın hastane falan nete giremem bilginz olsun hepinizden allah razı olsun aeo...

ayy insallah yaa valla ne kadar guzel bi dogumguinu hediyesi olur sana...cok dolanma ama yat dinlen...insallah tutunur bebislerimiz amiin

Allah razi olsun canim inan dualara o kadar ihtiyacimiz varci...bu 3 tup bebek denemem dondurulmusum yok hic de olmadi,embriom orta kalite..4 sefer negetif asilama yoruldum...ama biz harirlisini istiyoruz Rabbim vermeyince niye olmadi diyoruz,ee hayirlisini istenyaa,demekki hayirlisi bu diyoruz ana icimizde yaniyor...Allahim tum benim gibi ici yananlarin yuregini serinletsin insallah amiin
zor bir süreç, ben de 4 sene aynı duyguları yaşadım, tedavi vs. sonra hamile kaldım ama çok sorunlu bir hamilelik geçirdim, 10 yaş yaşlanmışımdır herhalde, ama kızımı kucağıma alınca yaşadığım herşey o anda tamamen silindi, inşallah bebeğini kucağına alınca bu günleri unutacaksın. Allah yardımcın olsun canım...

Selam kizlarr haber ediyim dedim 4 yasinim okundu ve Ya vaaris ve Enbiya 89. ayet suremide cektim geriye 2 yasinim kaldi insallah aksama dogru okuyacam onlarida, hasta oldugum icin bir anda sIkIstim ama insallah son 2 yasinimide okuyup size bilderecem :16::16::16::16: Allah dualarimizi kabul etsin..

Canlarım;
6 Adet Yasin-i Şerif
100 adet Ayet,
707 adet Ya Varis i okudum.

RABBİM, herkese hayırlı evlatlar :emir_bebek: nasip eylesin inş... :49:

selam canlarım nasılsınız

ben okuyamadım ama arkadaşlarıma okuttum yasinleri

ve enbiya 89.ayeti

ya varisimide kendim çekmeye başladım

ALLAH cc razı olsun

selametele kalın

okundu olarak keydedin olur mu :16::16::16::16:

önceden misafir olurdu artık onlarda gelmiyo. sanırım 9 ay sonra bebiş patlaması olacak. hakkatten nerdesiniz hanımlar?

canım nasılsın?nerdesiniz:) bu arada uzun zaman önce bş özel msj atmıştım sana hatırladın mı? bu aralar onla ilğili bayag bi şey öğrendim. şimdi antepe giden olursa senin için bişi istedim onu getirecekler.daha doğrusu 2 tane istedim biri bana biri sana işe yararsa ki yarayacagından onların hiç mi hiç şüphesi yok, elden ele değişiriz arkadaşlarla.

canım nasılsın?nerdesiniz:) bu arada uzun zaman önce bş özel msj atmıştım sana hatırladın mı? bu aralar onla ilğili bayag bi şey öğrendim. şimdi antepe giden olursa senin için bişi istedim onu getirecekler.daha doğrusu 2 tane istedim biri bana biri sana işe yararsa ki yarayacagından onların hiç mi hiç şüphesi yok, elden ele değişiriz arkadaşlarla.

iyiyim çok şükür canım.herkes bu aralar yoğun.mesajını tabiki hatırlıyorum.ve de haber bekliyordum.benide unutmadığın için Allah razı olsun senden.sabırsızlıkla bekliyorum canım.herşeyde bir hayır vardır.bunda da bir hayır vardır emininm.hadi bakalım ay çok heyecanlıyım ya bu günlerde.

Merhaba kizlar, ben dualari ve zikirleri tamamladim. Sonmez ve nekadar zor nasil gidiyor gebelik? Guzel haberlere az kaldi. Durucum, tedavimin ortasindayim tam. Yarin yine kontrole gidicem. Yumoslar nasil bi bakiim. Haftaya opu olur, ama transfer olur mu cok emin degilim. Doktor dondurabilir. Belki mart nisan gibi olabilir transfer

Merhaba kizlar, ben dualari ve zikirleri tamamladim. Sonmez ve nekadar zor nasil gidiyor gebelik? Guzel haberlere az kaldi. Durucum, tedavimin ortasindayim tam. Yarin yine kontrole gidicem. Yumoslar nasil bi bakiim. Haftaya opu olur, ama transfer olur mu cok emin degilim. Doktor dondurabilir. Belki mart nisan gibi olabilir transfer
hayırlısıyla herşey güzel olacak canım.ben öyle inanıyorum senin adına.sende öyle düşün.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAAAAAAK.

NASILSINIZ..
sızlerı haberdar edemedım ama çok sukur bebısımın durumu ıyı kalp atışlarınıda duydum..
rabbım hepinize nasıp etsın ıns
ben ve dilek dualarımızı tamamladık
allah kabul eder ıns
eşim ızın vermıyo gıremıyorum hhepinizi çok opüyorum allaha emanet olun

[FONT=Tahoma] merak ettim nedir o, çok mu gizli:51::51:

ben dualarımı tamamlamıştım, eksiklerin yerine 3 yasin daha okudum Allah kabul etsin inş.
[/FONT]

Son düzenleme:
NASILSINIZ..
sızlerı haberdar edemedım ama çok sukur bebısımın durumu ıyı kalp atışlarınıda duydum..
rabbım hepinize nasıp etsın ıns
ben ve dilek dualarımızı tamamladık
allah kabul eder ıns
eşim ızın vermıyo gıremıyorum hhepinizi çok opüyorum allaha emanet olun

İYİ OLDUĞUNUZA SEVİNDİM CANIM.EŞİNİN İZİN VERMEMESİ NORMALDİR.BENİMKİ BİLE BİRŞEY YOKKEN ÇOK GİRMEME TAKIK.RADYASYON OLAYI.......OLMASINI BİLE ETKİLER DİYOR EŞİM AYYYY FAZLA HASSAS...AMA ONLARDA BİZLERİN İYİLİĞİNİ İSTİYORLAR DEĞİLMİ.:16::16::16:HADİ CANIM KENDİNE VE YEĞENİMİZE İYİBAK TAMAMMI:emir_bebek::emir_bebek:

[FONT=Tahoma] merak ettim nedir o, çok mu gizli:51::51:

ben dualarımı tamamlamıştım, eksiklerin yerine 3 yasin daha okudum Allah kabul etsin inş.
[/FONT]

Allah kabul etsin canım.ne güzel fazladan da okumuşsun.Rabbim en kısa zamanda sana ikinci bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

kızlar antepten gelen ve o elden ele değişeek olan şey ne hadi deyiverin..... bak mereklandım şimdi muhat....

Back
X