Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

muhatımmmmmmmmm gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşş.....................

seni gördümmmmm böyle :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: oldummmmmmmmmmmmm............

muhatcım kaç yasin eksiği var son olarak dua listesinde..biliyorsan beni bilgilendirir misin bitanemmmm.......ecrinnn07 pek girmiyor sanırım....

hepinizden allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi u süpermenler buraya gelecek kaçışları olmayacak hem hiç anne babadan kaçılırmı anlamıyorum bu zamane çocuklarını:9::9::9:
hiç valla:D
Muhatım hoşgeldin bitanem nasılsın???nasıl gidiyor dua yarşması......
aynı canım ya ne olsun. bi tek kuran hatmim kaldı işte onu da bu hafta bitririm :D
arkaadaşlar 8 aylık evliliğim var. bebek şimdilik düşünmüyorum ama aranızdaki dayanışma o kadar hoşuma gittiki uzun uzun okudum yazılarınızı. ama bence konunun başladığı tarihten itibaren hamile kalanlar listelense ben çok merak ettim.. masal moonligt kanbar hamile kaldılar mı ? ayşe ne zaman hamile kaldı filan.. yazın arkadaşlar takipçinizim belki bigün bende eklenirim yanınıza...:) sizleri çok sevdim
sen yazmasaydın ben yazacaktım. çok uzun kaldın topikte:D hoşgeldin.
geldim muhatımmmmmmmm sen nereye gittin..ya bu yarış yüzünden herkes kayboldu.....

maşallah kızlar....rabbim güzel yüreğinizin dualarınız kabul etsin....

kız muhat keşke yakınımda olaydın ben seni tarih çalıştırırdım kuzucum yaaaaaaaaaa........

canım nurusimaya hemen mesaj atıp çıktım. acelem vardı da:D
düşünmen yeter canım:D tarihle aram iyi ama ara verince biraz sıkıntı oldu:D

muhatcım kaç yasin eksiği var son olarak dua listesinde..biliyorsan beni bilgilendirir misin bitanemmmm.......ecrinnn07 pek girmiyor sanırım....

canım eksikler az sonra bitiyor. ben az sonra 41 yasin tamamlıyorum.
siz bu haftanın yasinlerine başlayın. onlarda bari gecikmeyelim.
ecrin listeyi devretmeyi düşünğüyor.
acaba kim ilğilenir!!!!!!!!!!!!

canım eksikler az sonra bitiyor. ben az sonra 41 yasin tamamlıyorum.
siz bu haftanın yasinlerine başlayın. onlarda bari gecikmeyelim.
ecrin listeyi devretmeyi düşünğüyor.
acaba kim ilğilenir!!!!!!!!!!!!

düştüm nette yaaaaaaaa sinir oldum net çok yavaşladı.....

maşallah canım rabbim kolaylık versin...41 yasin okuyarak küçük hatim mi yapıyorsun????

benim adetim bu sefer daha uzun sürdü ve misafirim olunca ben dua okumaya başlamadım daha....
listeyle ilgilenirim desem yalan olur....çalışmasam düşünürdüm ama çok zor.....ben listeden çıkıcam ya bu hafta ama eksiklere yardımcı olurum haberim olsun...

ben çalışmaya gidiyorum ne için muhat sence.:)) tabiki dua yarışması için....

düştüm nette yaaaaaaaa sinir oldum net çok yavaşladı.....

maşallah canım rabbim kolaylık versin...41 yasin okuyarak küçük hatim mi yapıyorsun????

benim adetim bu sefer daha uzun sürdü ve misafirim olunca ben dua okumaya başlamadım daha....
listeyle ilgilenirim desem yalan olur....çalışmasam düşünürdüm ama çok zor.....ben listeden çıkıcam ya bu hafta ama eksiklere yardımcı olurum haberim olsun...

evet canım küçük hatim yapmak istiyorum. kolaylık olsun topiğe.
çıkma ya napcan:) her hafta 41 tane okunacak nasılsa. yükünüz de azalır hem:D

Transfer için start verildi kızlar çünkü bugun adet oldum .. Ben 707 ya varis ve 1 yasin okudum eksik olanlara eklersiniz .. Beni listeye eklemeyin ben okudukça size yazarım eksıklerdn düşersiniz inşaalaah çünkü bu hafta çok zor benim için listede olmasamda dualarınızı esirgemeyin rabbim gönlümüzden geçeni kucağımıza versinnnn canlaarr

ben çalışmaya gidiyorum ne için muhat sence.:)) tabiki dua yarışması için....

yaw siz benim muhatımdannnnnnn ne istiyosunzuz yawwwwww....onun sadece kuran hatmi kaldı onuda bitirir Allah'ın izniyle......

muhat birinci mi olacak neeeeee içime öyle doğuyorrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr................:46::46::46::46::46:

hiç valla:D

aynı canım ya ne olsun. bi tek kuran hatmim kaldı işte onu da bu hafta bitririm :D

sen yazmasaydın ben yazacaktım. çok uzun kaldın topikte:D hoşgeldin.

canım nurusimaya hemen mesaj atıp çıktım. acelem vardı da:D
düşünmen yeter canım:D tarihle aram iyi ama ara verince biraz sıkıntı oldu:D

hoşbulduk muhat :)

evet canım küçük hatim yapmak istiyorum. kolaylık olsun topiğe.
çıkma ya napcan:) her hafta 41 tane okunacak nasılsa. yükünüz de azalır hem:D

sen topik için mi yapıyorsun küçük hatimi..ben dua yarışması için yapıyorsun diye düşünmüştüm.... kız var ya şimdi yanımda olsan senin yanakları sıkardım ve öperdim seni yaaaaaaaaaaaa sen yüreği ne güzel bir insansınnnnnnnnnnnn..... hep rabbime iyi insanlarla karşılaştır diye dua etmiştim...ve burda sizlerleyimmmmmmmmmmmmmm.........

Transfer için start verildi kızlar çünkü bugun adet oldum .. Ben 707 ya varis ve 1 yasin okudum eksik olanlara eklersiniz .. Beni listeye eklemeyin ben okudukça size yazarım eksıklerdn düşersiniz inşaalaah çünkü bu hafta çok zor benim için listede olmasamda dualarınızı esirgemeyin rabbim gönlümüzden geçeni kucağımıza versinnnn canlaarr

hayırlı olsun canım:D
gelecek o bebiş:D
ssönmezzzzzzzzzzzzz bitecek o hatim de:D:D:D
özele bi bak canım

hoşbulduk muhat :)
neden rumuz değiştirdin? şaşırdım.
bayag bi kişi hamile kaldı ama o dediklerini bilmiyorum canım:D
sen topik için mi yapıyorsun küçük hatimi..ben dua yarışması için yapıyorsun diye düşünmüştüm.... kız var ya şimdi yanımda olsan senin yanakları sıkardım ve öperdim seni yaaaaaaaaaaaa sen yüreği ne güzel bir insansınnnnnnnnnnnn..... hep rabbime iyi insanlarla karşılaştır diye dua etmiştim...ve burda sizlerleyimmmmmmmmmmmmmm.........

aminnnn canım.
evet canım topik için yapıyorum. sırada olan arkadaşlara yazık olmasın tezden bitsin

muhatcım sen yozgatlısın yaaaaaaaa.....benim annemde yozgat öğretmen okulundan mezun olmuşşşş...yai memleketinin suyundan içmiş.....yaramışda......ben senin hemşerin olayımmmm yaaaaaaaaaa bursalılara inatttttttttttttttttttttt.......

gızzzzzzz nerdesin bak gene yoksun????
sen bi şeyden bahsetmiştin.
bişi kardeşliğiydi:D

neden rumuz değiştirdin? şaşırdım.
bayag bi kişi hamile kaldı ama o dediklerini bilmiyorum canım:D

aminnnn canım.
evet canım topik için yapıyorum. sırada olan arkadaşlara yazık olmasın tezden bitsin

mailimi değiştirdim o yüzden kadınlar kulübü mailleri diğerine gitmesin diye

Back
X