Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

yazdıydım kaçımışsın.benim süpürge ehliyetim yok ama ehliyetim var.4 saatlik yol arabayla 3 saat eder.belkide daha az.ben kızları toplayıp gelim.senide alıp dönim.kız ciden biz eltilerle geçen yaz izmir bodrum falan yaptık.sırf kadınlar.arabayla.bu yaz başıda nizmire gitmeyi düşünüyoruz.bu arada ayşeye uğramayı düşünüyorum.inş.tabi hamiş olursam benim kociş izin vermez.o zaman krizantem gibi süpürgeye müracat:1:

evet ya ayşe tek orda. ugra mutlaka:)
şu face işini yapamadık :)
ben de çıkıyorum hadi aeo.muuucccuk

yazdıydım kaçımışsın.benim süpürge ehliyetim yok ama ehliyetim var.4 saatlik yol arabayla 3 saat eder.belkide daha az.ben kızları toplayıp gelim.senide alıp dönim.kız ciden biz eltilerle geçen yaz izmir bodrum falan yaptık.sırf kadınlar.arabayla.bu yaz başıda nizmire gitmeyi düşünüyoruz.bu arada ayşeye uğramayı düşünüyorum.inş.tabi hamiş olursam benim kociş izin vermez.o zaman krizantem gibi süpürgeye müracat:1:

ayseye gidersen benide al bende ayseye yakinim ama bu yaz degil:15:

kedine de kavuşmuşsun çok şükür çok sevindim.
kızlar ben de çıkayım artık.
nurusima nın dualarını alanlar okudu mu bakim. herkes burda????
:D
evet kavustum cnm cok sukur
hosgeldin canim hadi gozun aydin kedine kavusmussun:16::16:

sagol cnm kavustum teyzeleri....kizlar siz simdi kelimei tevhid hatmini bitirdinizmi...ben daha 13 bin oldu ihlas 1ooo tane okudum..ben sonuncuyum galiba yaaa masallah sizeeee

simdi okudum canim erkek ismi olabilir belki hasan galip kuscuoglu zatindan dolayi ama safiye iyide sultani begenmedim
niye begenmedin kız, bedavadan sultan oldu işte.ece koy olmazsa kraliçe demek:) prensesin mi olacak senin ne hep kız mevzusu dönüyo sende:)

sagol cnm kavustum teyzeleri....kizlar siz simdi kelimei tevhid hatmini bitirdinizmi...ben daha 13 bin oldu ihlas 1ooo tane okudum..ben sonuncuyum galiba yaaa masallah sizeeee

k.tevhitte 1000 i yeni geçtim:)
ihlasta 5 küçük hatim yaptım.
ben de pek önde değilim:)

yok canım nerdeeeee.benimde daha yarılanmadı.hatimede başladım bir yandan onu da okuyorum.hepimiz sonuncu olursak birinç kimolcak:26:
ayseye gidersen benide al bende ayseye yakinim ama bu yaz degil:15:
tamam birdahaki yaz da olur eşimin yeğeni oku orda bitene kadar her yaz geliriz inş.hadi ya çıkyom ben sizde çıkın artık.aklım kalıyo yawwwwwwwwww.sonra geçmişi oku oku bitmiyor.

niye begenmedin kız, bedavadan sultan oldu işte.ece koy olmazsa kraliçe demek:) prensesin mi olacak senin ne hep kız mevzusu dönüyo sende:)

k.tevhitte 1000 i yeni geçtim:)
ihlasta 5 küçük hatim yaptım.
ben de pek önde değilim:)

cnm kucuk hatim nasil oluyor....ihlas kere 10.000 demiyosun demi:1:

aeo,
rahat huzurlu ve hayırlı bi uykunuz olsun:D
rüyanızda leyleklar olsun:D

yok canım nerdeeeee.benimde daha yarılanmadı.hatimede başladım bir yandan onu da okuyorum.hepimiz sonuncu olursak birinç kimolcak:26:

tamam birdahaki yaz da olur eşimin yeğeni oku orda bitene kadar her yaz geliriz inş.hadi ya çıkyom ben sizde çıkın artık.aklım kalıyo yawwwwwwwwww.sonra geçmişi oku oku bitmiyor.[/QUOTE

evet yaa valla artik cabalariz oldugu kadar insallah tamamlariz ben gunluk meryem,vakia,fetih surelerini okuyorum..gunluk istigfar emaul husna ya varis felan iyice karistim..gecen gun hz.zekeriyyanin duasini okurken kelimei tevhid cekiyorum aldim bastan...zikirmatik iki kez silindi tahminen bin kelimei tevhidim gitti oyle..cok doluyum bu aralar

Sa güzel anne adayları nasılsınız geçmişi okumaya başladım ama bu defa sayfaların çokluğuna değinmeyeceğim.Muhatın yazılarına takıldım ve hoş olmayan konuyu bende okudum.
Canım muhatçımmm sen o kadar temiz kalpli o kadar iyi niyetli bir insansın ki sana yapılan bu davranış karşısında çok üzüldüm açıkcası.Seni sadece ben değil topik olarak çok seviyoruz ve senin ne demek istediğini de gayet iyi anlıyoruz :16::16::16:

Sa güzel anne adayları nasılsınız geçmişi okumaya başladım ama bu defa sayfaların çokluğuna değinmeyeceğim.Muhatın yazılarına takıldım ve hoş olmayan konuyu bende okudum.
Canım muhatçımmm sen o kadar temiz kalpli o kadar iyi niyetli bir insansın ki sana yapılan bu davranış karşısında çok üzüldüm açıkcası.Seni sadece ben değil topik olarak çok seviyoruz ve senin ne demek istediğini de gayet iyi anlıyoruz :16::16::16:

sorma canım ya öyle bi olay oldu:)
onlara üzüldüm sanırı psikolojik olarak tükenme noktasındalar,
melek arkadaşımızdı sanırım ona da aynısını yapmışlar.
temenni de bulunmasa akrabaları ona da kırılırlar:(haklarında hayırlısı olsun

dün başlayan güzel haberler furyasına bugün senin haberlerini de bekliyoruz:D:D:D:D:D:D

dün başlayan güzel haberler furyasına bugün senin haberlerini de bekliyoruz:D:D:D:D:D:D

canım ya kadınların yazdıklarını okdum inan sinir katsayım yükseldi aynı şeyi bana da yaptılar ben uzatmayınca konu kapandı....
ben yazdıklarınızı okuyunca çook üzüldüm yazmıştım neymiş ben onlara üzülemezmişim

günaydın kızlar..... dün akşam giremedim....birazdan da okula gidecem...

bana dua edin bugün doktora gidicemmmmm.....

Back
X