Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canlarrrr ben çıkaorummm:)
kendinize cici bakın
yarın akşam görüşürükkk:)

birde bişi anlatıcan yoksa çatlıcam.2 gün önce gittim eczaneden hamilelik testi aldım malum kendimi hala hamile gibi hissediyom ama nerdeeeeee :( aldım testi yaptım 1 dk bekledim tık yok 5 dk bekledim yine tık yok yarım saat sonra baktım tek bir çizgi bile yok.şansıma testte bozuk çıktı.tek çizgi bilem çıksa iyiydi :) birde testi ucuza aldım diye bidakine 5-6 tane alayımda evde bulunsun diye geçirmiştim içimden :)

canimin ici sen o testleri tut yinede cikacak insallah seni iki cizgili hamis gosterecek hemde bozuk olmayacak test:16:

amıııııııııınnnnnnnnnnnn canım
allah razı olsun yuregı guzel arkadasım ..
dedgın gıbı 1 ay sure belırteyım yetısırse umrede dualanır ıns.
ıste burdakı herkeste senın gıbı ıyı yureklı ınsanlar oldugu ıcın dualarını ıstıyorum
benım bebısımın ıyı yureklı teyzelerı

sen nasil istersen canim insallah 1 ay zamanda okurum rabbim simdiden kabul etsin:16:

canim benim hatirladigima gore kahverengi akintin varmis benimde vardi canim genelde 5 haftalikken oluyor boyle akintilar bir topicteki arkadaslarin geneli yasadi bu akintilari kahverengi olmasi senin bebeginin tutunma kanamasi ve gec gelen kanin rengi sakin korkma tatlim elini karnina koy ve ayetel kursi oku sev onu annesi ve doktoruna muhakkak danis canim eger rengi ve yogunlugu artarsa opuyorum seni ve yumosunu:16:

canim benim hatirladigima gore kahverengi akintin varmis benimde vardi canim genelde 5 haftalikken oluyor boyle akintilar bir topicteki arkadaslarin geneli yasadi bu akintilari kahverengi olmasi senin bebeginin tutunma kanamasi ve gec gelen kanin rengi sakin korkma tatlim elini karnina koy ve ayetel kursi oku sev onu annesi ve doktoruna muhakkak danis canim eger rengi ve yogunlugu artarsa opuyorum seni ve yumosunu:16:

teşk bebemmm içimi rahatlattın çok pinpirikliyim yaaaaa zor elde edilince bebişler böyleee panik oluyoz heraldeee rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın muckkk muckkk :54::54::54:

bebıse hatım cıkaracaktık ya doğumuma kadar.. bazılarınız yardımcı olacagınızı soylemıstınız ama lısteyı kaybettım aklımda olan arkadaslara cuzlerı dagıtıcam ve ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..allah hepinizden razı olsun canlarım..
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz

ayşem ben arapça bilmiyorumm:50:rabbim dualarınızı kabul eder inşallahh :16:hayırlı kolay doğum nasıp eder :49:

sa. nasılsınız canım arkadaşlarım ben bugün biraz daha iyiyim kendimi toparlamaya başladım şükürler olsun.
seybil canım özel mesajına cevap yazamadım çünkü yine 10 dakika engeline takıldım burdan cevap vereyim bilmeyen arkadaşlarımada yardımcı olmuş olurum
fetih suresini 33 defa okuyorsun istediğin gün okuyabilirsin başkalarıda yardımcı olabilir kim kaçtane okumak istiyorsa okuyabilir ama dediğim gibi eftal olanı 33 kereymiş fazla olmasınında zararını görmedim
ben daha önceki okutmamda komşularımla birlikte yaptım herkes kuran tuttu bir kişi okudu sayıyı tamamladık.birde 28. ayette Muhammeden rasullullah dediğimiz zaman durup niyetimizi söylüyoruz
sonra devam ediyoruz kaldığımız yerden Rabbim herkesin duasını kabul etsin

gunaydin canim valla ben elimi yuzumu yikamadan oturdum bil.basina kocis uyuyor daha malum burda daha 10 geliyor saat daha:34::34:
sen nasilsin canim?
bende aynıydım kahvaltı hazırlamaya gitmiştim ....hücrelerim uyansın diye bekliyorum..sen yinede ihmal etme iki canlısın...bu sıralar randevularım olmayınca saatlere pek takılmıyorum..:1:

sa. kızlar vck hoşgeldin durumlar nasıl? sürprizim ankaraya bi saat köyümz meşhur bi ormanı var... eşinide getir anacım tanışırlar bizimkiyle aike dostu oluruz sonrasındada inş... gelecen zaman ayrıntılı bilgi vereyim sana canım özelden:)))))

ay şimdi ben çıkıyom eşim gözüme bakıyo kedinin ciğere baktığı gibi big kalks da ben otursam diye:))) sonra okurum yazdıklarınzı byeeeeeeee

Ben varım ben de okurum ama benim içinde okumanızı rica ediyorum bende 3 senelek evliyim bir kere düşük yaptım şimdi tekrar bebek sahibi olmak istiyorum ama olmuyo benim içinde yasin okursanız çok sevinirim:(:( bu arada ismim TUNA

sa. kızlar vck hoşgeldin durumlar nasıl? sürprizim ankaraya bi saat köyümz meşhur bi ormanı var... eşinide getir anacım tanışırlar bizimkiyle aike dostu oluruz sonrasındada inş... gelecen zaman ayrıntılı bilgi vereyim sana canım özelden:)))))

kıbrıs kööyünde misin kız:D

a.s. tamam sen özelden yaz ayrıntıları mümkünse.....günü uyarsa bi sıkıntı çıkmazsa geliriz bizim kocişede söyledim ....ben yol bilmem iz bilmemm ondan onsuz gelemem....yanii tanışır onlarda....

sa. nasılsınız canım arkadaşlarım ben bugün biraz daha iyiyim kendimi toparlamaya başladım şükürler olsun.
seybil canım özel mesajına cevap yazamadım çünkü yine 10 dakika engeline takıldım burdan cevap vereyim bilmeyen arkadaşlarımada yardımcı olmuş olurum
fetih suresini 33 defa okuyorsun istediğin gün okuyabilirsin başkalarıda yardımcı olabilir kim kaçtane okumak istiyorsa okuyabilir ama dediğim gibi eftal olanı 33 kereymiş fazla olmasınında zararını görmedim
ben daha önceki okutmamda komşularımla birlikte yaptım herkes kuran tuttu bir kişi okudu sayıyı tamamladık.birde 28. ayette Muhammeden rasullullah dediğimiz zaman durup niyetimizi söylüyoruz
sonra devam ediyoruz kaldığımız yerden Rabbim herkesin duasını kabul etsin
a.s. canım iyi şükürr lütfen canını sıkma ne badireler atlattın allah yardımcın olucaktır...fetihi bende okumak istiyordum iyi olduu...ama şu fatiha ya başladım 72.000 olanıı bu aralarrda hiç okumadım...artık ikiisni bir yürütürüm...çok yol katetmem lazım çokkkk..:50:aminnn....allah hepimzin dualarını kabul eylesin...

Back
X