Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım ..o günleride görüürüz inşallah..canım Allah nice 4 yıllar nasip etsin..40 .yılınızı da sevgiyle çocukla torunla kutlarsınız inşallah...
aminnnnnnnn.....maaşallah subhanallah Rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:
tebrikler nice mutlu mesut yıllara çoğalarak girin inşallar
kızlar yakınlarda kaplıca var mı hafta sonu gitmek için...
nerdesin ki canım sen ona göre yazsak...inegölde oylat,,simavda eynal..Balıkesir gönen kaplıcaları..ankara Kızılcahamam..afyonda da var ....:)
ben kaçtım yarın öğlen görüşürüz inş.iyi bakın kendinize![]()
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın..asbelova yarını iple çekiyorum.unutma test yapmayı....
a.s canım bizlerde iyiyiz .seninde kandilin mübarek olsun.liste deki dualar değişti.2 Meryem suresi,488 ihlası şerif,ve yine 100 enbiya suresi 89.ayeti okunacak.bu sefer böle olsun dedik.neyse canım görüşmek üzere.sende bizleri unutma dualrında.Allaha emanet ol.bizde seni çok seviyoruz.kays nolur muhatlar buluşacak ya sen gitmeeeeeeeeeeeeeeee nolurrrrrrrrrrrrrrr
SEnde sağol canım.Canım listenin sonuna kadar gideyim tekrar başa geçince belki belli müddet gelemeyebilirim bakalım kısmet.sağol canım benim.liste baştan başladı canım.meyem suresi okunuyor.eğer bir süre okuyamıyacaksan listeden çıkmak istiyorsan canım sen bilirsin.haklısın çocuk olunca işler yoğun oluyordur.nehiri kokla benim için.seninde kandilin mübarek olsun.
Canım inşllh önemli birşeyi yoktur.Kendini üzme Allah şifa versinRabbım tum dualarınızı kabul etsın ıns
dun sağlık ocagına gıttım kan sonucumu almaya kötü kolestrol ve sarılık çıktı moralım çok bozuk kızlar bebege gecebılır sarılık korkuyorum
tekrar kan verdım sonucu yarın nasıpse ama ıcım rahat değil dua edermısınız bebegım ıcın
Gözün aydın Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinekandiliniz mübarek olsunnnhayırlı günlerr
Rabbim gönlünüzden geçirdiklerinizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah
ben dün kan sonucumu aldım bu arada yazamadım sizlere değerimiz yükselmişçok şükür 985.94 olmuşşş
rabbim szlerede nasip eder inşallah her zaman dualrımdasınız canlarımmm
![]()
Sağol canım seninde inşallahkandiliniz mubarek olsun kizlaar..rabbim dualarimizi kabul etsin insallah..
Doktorların her dediğine bakmamak lazım imkansız diye birşey yok onu ancak Allah bilirkızzzzz işallah ama bizim için kendi haline olması imkansız dedi dr.lar
A.s canım aminnn inşallah,Allah senind egönlünce versinSelamün aleyküm canlarım,nasılsınız?![]()
Kandiliniz mübarek olsun,Rabbim hakkıyla ihya etmeyi nasip etsin bu geceyi,dualarımızı hayırlısıyla kabul eylesin,Ümmeti Muhammedi korusun![]()
![]()
![]()
Canım inşllh sende hamilesindir hayırlısı olsun hakkındaPiedra canim 2 gün oynadı günüm one geldi.sanirim incir kurunden dolayi.
Qma erken değilmi hamilelik hissi icin
Seyyan sen basmaya gelirsin diye demedim yoksa sana nasil nispet yapcam ben demi ama.
Gözünü devirin bitir temizliği sürprizin dediği gibi temizledik de batirtik bile yawf.
Hala bulantim var.hayra mi yordam bilemedim
Sürpriz canim ben günü belirleyip haber vereyim.19 mayısta olur aslında
Sağlığın yerinde olsunda varsın geç olsun randevu takma kafana olur böyle şeylerHayırlı günler kızlar. Dr a gittik geldik.bosu bosuna.benim randevumun oldugu dr hastaymis gelmemis.onun yerine baska dr a verdiler.ama dr yerinde yok.bekledik bekledik gelmedi.bende bu halde cok yoruldum.esim dedi bu dr gelse bile ilgilenmez bu kadar bekletilmez filan dedi baska hastahaneye gidersin dedi ciktik eve geldik.sonra da ben yorgunlukla uyudum kendime geldim azicik.bilgisayar suan esimde.cevaplarinizi gec verebilirim hakkinizi helal edin.haftaya persembe baska bi hastahaneye randevu aldim.bundada vardir bi hayir. Ve kandilimiz kutlu olsun hayirlara vesile olsun insAllah
![]()
Allah şifa versin sağlıkla kavuşmanı nasip etsinkızlarrrrr
bebışıme dua edın lutfeeeeennnnn![]()
kızlar bugün tamda 4 yılım doldu aşkısıyla evleneli...... dile kolay inişli çıkışlı , kah mutlu kah mutsuz kah sıkıntılı kah çocuksuz...rabbim herkesin yuvasına neşe versin...bekarlarada hayırlı kısmetler hayırlı yuva nasip etsin...inşallah..allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin..sevdiklerimizle bizi sınamasın..hepimizin duaları kabul olsun...![]()
canım tebrik ederim.4 değil 40. yılı kutlayın inşaallah çoluk çocuk hepbirlikte.Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.dünyada da ahirettede ayırmasın inşaalah.kızlar bugün tamda 4 yılım doldu aşkısıyla evleneli...... dile kolay inişli çıkışlı , kah mutlu kah mutsuz kah sıkıntılı kah çocuksuz...rabbim herkesin yuvasına neşe versin...bekarlarada hayırlı kısmetler hayırlı yuva nasip etsin...inşallah..allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin..sevdiklerimizle bizi sınamasın..hepimizin duaları kabul olsun...![]()