• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım Allah nice 4 yıllar nasip etsin..40 .yılınızı da sevgiyle çocukla torunla kutlarsınız inşallah...
amin canım ..o günleride görüürüz inşallah..
maaşallah subhanallah Rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahhhh:16::16:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

:
aminnnnnnnn.....
tebrikler nice mutlu mesut yıllara çoğalarak girin inşallar

amin canım ...hepimiz çoğalırız ..rabbim mübarek günde dualarımızı kabul etsin..sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin....hepiciiimizeeeeee..

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın..asbelova yarını iple çekiyorum.unutma test yapmayı....

yapcam da alabilirsem sağolsun patronum şimdi öğrendiğim kadarıyla telefonunu bırakıp üst kattaki daireye dinlenmeye çıkmış en az 1saat gelmesi ben nasıl test alcam yaaaa pof:47:

Kızlar ben kendim için 100 dafniya için 100 adet enbiya süresinin ayetini okudum
Kendim ve dafniya için 488'er tane ihlas okudum ve hem benim hem dafniya için 3 adet meryem süresi okudum bir adet meryem süresi kaldı onunda birazdan okıcam.Allah kabul etsin.Bu mübarek gecenin hatrına Rabbim tüm dualrımızı kabul etsin amin.

a.s canım bizlerde iyiyiz .seninde kandilin mübarek olsun.liste deki dualar değişti.2 Meryem suresi,488 ihlası şerif,ve yine 100 enbiya suresi 89.ayeti okunacak.bu sefer böle olsun dedik.neyse canım görüşmek üzere.sende bizleri unutma dualrında.Allaha emanet ol.bizde seni çok seviyoruz.:16:kays nolur muhatlar buluşacak ya sen gitmeeeeeeeeeeeeeeee nolurrrrrrrrrrrrrrr

canım sen bana hala cevap vermedin ya.

hayırlı kandiller canım arkadaşlarım Rabbim bu mübarek gün ve gecelerin hatırına hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah dualarda buluşmak dileyiğle

Ben daha hiç bir şey okuyamadım:( acığımı kapatacağım arkadaşlar hepinizin Kandili mübarek olsun.....Sevgiyle duayla kalın gönül dostları......:16:

sağol canım benim.liste baştan başladı canım.meyem suresi okunuyor.eğer bir süre okuyamıyacaksan listeden çıkmak istiyorsan canım sen bilirsin.haklısın çocuk olunca işler yoğun oluyordur.nehiri kokla benim için.seninde kandilin mübarek olsun.
SEnde sağol canım.Canım listenin sonuna kadar gideyim tekrar başa geçince belki belli müddet gelemeyebilirim bakalım kısmet.:34:
Rabbım tum dualarınızı kabul etsın ıns
dun sağlık ocagına gıttım kan sonucumu almaya kötü kolestrol ve sarılık çıktı moralım çok bozuk kızlar bebege gecebılır sarılık korkuyorum
tekrar kan verdım sonucu yarın nasıpse ama ıcım rahat değil dua edermısınız bebegım ıcın
Canım inşllh önemli birşeyi yoktur.Kendini üzme Allah şifa versin:16:
kandiliniz mübarek olsunnn:16::16:hayırlı günlerr:54::54:Rabbim gönlünüzden geçirdiklerinizi hayırlısıyla nasip etsin inşallah:16::16::16:
ben dün kan sonucumu aldım bu arada yazamadım sizlere değerimiz yükselmiş:46::46:çok şükür 985.94 olmuşşş:16::16:rabbim szlerede nasip eder inşallah her zaman dualrımdasınız canlarımmm:54::54:
Gözün aydın Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine:16::nazar::emir_bebek:
kandiliniz mubarek olsun kizlaar..rabbim dualarimizi kabul etsin insallah..
Sağol canım seninde inşallah:16:
kızzzzz işallah ama bizim için kendi haline olması imkansız dedi dr.lar
Doktorların her dediğine bakmamak lazım imkansız diye birşey yok onu ancak Allah bilir:31::34:
Selamün aleyküm canlarım,nasılsınız? :16: :16:

Kandiliniz mübarek olsun,Rabbim hakkıyla ihya etmeyi nasip etsin bu geceyi,dualarımızı hayırlısıyla kabul eylesin,Ümmeti Muhammedi korusun :16: :16: :16:
A.s canım aminnn inşallah,Allah senind egönlünce versin:16:
Piedra canim 2 gün oynadı günüm one geldi.sanirim incir kurunden dolayi.
Qma erken değilmi hamilelik hissi icin
Seyyan sen basmaya gelirsin diye demedim yoksa sana nasil nispet yapcam ben demi ama.
Gözünü devirin bitir temizliği sürprizin dediği gibi temizledik de batirtik bile yawf.
Hala bulantim var.hayra mi yordam bilemedim:37:
Sürpriz canim ben günü belirleyip haber vereyim.19 mayısta olur aslında
Canım inşllh sende hamilesindir hayırlısı olsun hakkında:16:
Hayırlı günler kızlar. Dr a gittik geldik.bosu bosuna. :43: benim randevumun oldugu dr hastaymis gelmemis.onun yerine baska dr a verdiler.ama dr yerinde yok.bekledik bekledik gelmedi.bende bu halde cok yoruldum.esim dedi bu dr gelse bile ilgilenmez bu kadar bekletilmez filan dedi baska hastahaneye gidersin dedi ciktik eve geldik.sonra da ben yorgunlukla uyudum kendime geldim azicik.bilgisayar suan esimde.cevaplarinizi gec verebilirim hakkinizi helal edin.haftaya persembe baska bi hastahaneye randevu aldim.bundada vardir bi hayir. Ve kandilimiz kutlu olsun hayirlara vesile olsun insAllah :16:
Sağlığın yerinde olsunda varsın geç olsun randevu takma kafana olur böyle şeyler:34:
kızlarrrrr
bebışıme dua edın lutfeeeeennnnn:14::14::14::14::14:
Allah şifa versin sağlıkla kavuşmanı nasip etsin:16::nazar::emir_bebek:
kızlar bugün tamda 4 yılım doldu aşkısıyla evleneli...... dile kolay inişli çıkışlı , kah mutlu kah mutsuz kah sıkıntılı kah çocuksuz...rabbim herkesin yuvasına neşe versin...bekarlarada hayırlı kısmetler hayırlı yuva nasip etsin...inşallah..allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin..sevdiklerimizle bizi sınamasın..hepimizin duaları kabul olsun...:21:

Allah hayırlı sağlıklı mutlu ömür brilikte geçirmeniz dileğiyle :16::nazar::38:

Bana düşen duaları okudum,Allah kabul etsin.Ayrıca bu hafta benim içinde okunuyormuş,Allah kabul etsin,Allah razı olsun

Kizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir guzel haberler varmi topigimizden ben sali gunu donuyorum insallah evimi cok ozledim ve sanirim cok yoruldum bu arada hepinizin kandili mubarek olsun hepinizi opuyorum

kızlar bugün tamda 4 yılım doldu aşkısıyla evleneli...... dile kolay inişli çıkışlı , kah mutlu kah mutsuz kah sıkıntılı kah çocuksuz...rabbim herkesin yuvasına neşe versin...bekarlarada hayırlı kısmetler hayırlı yuva nasip etsin...inşallah..allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin..sevdiklerimizle bizi sınamasın..hepimizin duaları kabul olsun...:21:
canım tebrik ederim.4 değil 40. yılı kutlayın inşaallah çoluk çocuk hepbirlikte.Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.dünyada da ahirettede ayırmasın inşaalah.
kızlar yakınlarda kaplıca var mı hafta sonu gitmek için...

canım istanbuldaymışsın.bursaya gel yakın yani.bursaya gel bursaya gel bursaya gel bursaya gel bursaya gel.........................................................................................................................................................

selamunaleykum kızlar herkese hayırlı kandiller.
Rabbim tekrarını nasip etsin...
bugün doktora gidiyoruz tahlil vermeye heyecanlıyım çok ..bu güzel günün hürmetine dualarınızı eksik etmeyin.

Allaha emanet olun inşallahhh...

Back
X