iyi geceler canım.ne yap biliyomusun.oğluna sıkı sıkı sarıl ve bir meleğin yanında huzurlu uykuya doğru yol alırken bizede bu duyguyu yaşatması için Rabbime bizler içinde dua et.....
seyyancım zaten görsen kendimden çok size dua ediyorum. bazen de başka evlat istediğim için utanıyorum kendimden. ama oğlum benim gibi yalnız büyüsün ve sürekli yalnız kalma korkusuyla yüzleşsin istemiyorum. ben tek çocuk olarak büyüdüm ve hep annem babam ölürse diye korkudan gece bile kalkıp kontrol ederdim. çocukluğumda hep benim ömrümden al anne babama ver beni dünyada onlarsız bırakma diye dua ederdim. en büyük korkumdu çünkü yalnız kalmak. kardeş sevgisini hiç tadamadım. o yüzden benim için erken yaşta evlendim ve çocuk sahibi olmak istedim. şuan da kalabalık bir aile olma arzusunu yenemiyorum. 3 tane çocuğum olsun istiyorum. hatta şuan hamile kalsam ikiz olsun bile istiyorum. belki o zaman 4 çocuk yapma şansım bile olur diye:) benim annem de çok aramış bulamamış. şimdi düşük yapınca annemin yıllarca neler hissettiğini anladım. belki bu da bana bir ibrettir bu yüzden. annem dünyanın en fedakar annesidir. benim için emeklerinden sonra şuan torunu için de elinden geleni yapıyor. onların da bir torun daha sevmeleri için dua ediyorum. şükürler olsun ki allah bana ilk evladımı aratmadan verdi. acısını göstermesin inş. ama size de istediğiniz kadar hayırlı ve sağlıklı evlat versin, oğluşuma da bir can yoldaşı nasip etsin inş:)