• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

iyi geceler canım.ne yap biliyomusun.oğluna sıkı sıkı sarıl ve bir meleğin yanında huzurlu uykuya doğru yol alırken bizede bu duyguyu yaşatması için Rabbime bizler içinde dua et.....

seyyancım zaten görsen kendimden çok size dua ediyorum. bazen de başka evlat istediğim için utanıyorum kendimden. ama oğlum benim gibi yalnız büyüsün ve sürekli yalnız kalma korkusuyla yüzleşsin istemiyorum. ben tek çocuk olarak büyüdüm ve hep annem babam ölürse diye korkudan gece bile kalkıp kontrol ederdim. çocukluğumda hep benim ömrümden al anne babama ver beni dünyada onlarsız bırakma diye dua ederdim. en büyük korkumdu çünkü yalnız kalmak. kardeş sevgisini hiç tadamadım. o yüzden benim için erken yaşta evlendim ve çocuk sahibi olmak istedim. şuan da kalabalık bir aile olma arzusunu yenemiyorum. 3 tane çocuğum olsun istiyorum. hatta şuan hamile kalsam ikiz olsun bile istiyorum. belki o zaman 4 çocuk yapma şansım bile olur diye:) benim annem de çok aramış bulamamış. şimdi düşük yapınca annemin yıllarca neler hissettiğini anladım. belki bu da bana bir ibrettir bu yüzden. annem dünyanın en fedakar annesidir. benim için emeklerinden sonra şuan torunu için de elinden geleni yapıyor. onların da bir torun daha sevmeleri için dua ediyorum. şükürler olsun ki allah bana ilk evladımı aratmadan verdi. acısını göstermesin inş. ama size de istediğiniz kadar hayırlı ve sağlıklı evlat versin, oğluşuma da bir can yoldaşı nasip etsin inş:)

hasta olduklarında nasıl dr kapısı aşındırıyorlarsa bizler de aslında tam olarak bunu yapıyoruz.Yıpranıyoruz elbet ama keşke zamanında elimden geleni yapsaydım demek daha çok yıpratır insanı..Bu dünyada yıpranmadan zorluk çekmeden ne yapılıyor ki hem..çocuğun olur büyütürken yıpranırsın, olmaz olsun diye uğraşırken yıpranırsın...Kız annem gibi konuştum aynı:53:
bende annemle konuştuğumu sandım biran....:52::52:
:16::16::16::16::16: Rabbimden umut kesilmez be gülümm ..biz de denemeye devam edeceğiz...

Hayırlı cumalar canımm Rabbim ettiğin güzzel duları kabul etsin inşaallah

Hayırlı cumalar canım...tutmadı demek:26::26::50::50::50: Rabbim sabır ve yeniden başlama gücü versinn inş..vakti saati biran önce gelir ve o da anneliği tadar canımm
evet denemeye devam,olana kadar inşaallah...bir gün hepimizin olacak Allahın izniyle...
heyyyyyyttttttttttt beeeeeeeeeeeeee dne tabi :):):):
dimi kzım yaaaaaaa............
hatunlar drye gittim geldim,
dr bi sorunun yok dedi,
smear testi istedi,
eşime de tekrar sipermoğram dedi,
folikasite devam etmen gerekiyor dedi.
ay çok sevindim canım.inşaallah eşinin süpermenlerde iyi çıkar ve gelsin gelinim,gelsin damadım...:1:
seyyancım zaten görsen kendimden çok size dua ediyorum. bazen de başka evlat istediğim için utanıyorum kendimden. ama oğlum benim gibi yalnız büyüsün ve sürekli yalnız kalma korkusuyla yüzleşsin istemiyorum. ben tek çocuk olarak büyüdüm ve hep annem babam ölürse diye korkudan gece bile kalkıp kontrol ederdim. çocukluğumda hep benim ömrümden al anne babama ver beni dünyada onlarsız bırakma diye dua ederdim. en büyük korkumdu çünkü yalnız kalmak. kardeş sevgisini hiç tadamadım. o yüzden benim için erken yaşta evlendim ve çocuk sahibi olmak istedim. şuan da kalabalık bir aile olma arzusunu yenemiyorum. 3 tane çocuğum olsun istiyorum. hatta şuan hamile kalsam ikiz olsun bile istiyorum. belki o zaman 4 çocuk yapma şansım bile olur diye:) benim annem de çok aramış bulamamış. şimdi düşük yapınca annemin yıllarca neler hissettiğini anladım. belki bu da bana bir ibrettir bu yüzden. annem dünyanın en fedakar annesidir. benim için emeklerinden sonra şuan torunu için de elinden geleni yapıyor. onların da bir torun daha sevmeleri için dua ediyorum. şükürler olsun ki allah bana ilk evladımı aratmadan verdi. acısını göstermesin inş. ama size de istediğiniz kadar hayırlı ve sağlıklı evlat versin, oğluşuma da bir can yoldaşı nasip etsin inş:)

canım benim sağolasın.ama başka evlat istediğin için niye utanıyorsun ki bu senin en doğal hakkın...inşaallah istediğin gibi ikiz olur kalabalık bir aile olursunuz:118::118...beni yanlış anlama benim onu yazmamdaki amaç,en azından evlat sevgisi yaşamış olmanın tadını çıkarman içindi.çünkü bizler o duyguyu daha hiç yaşayamadık. senin ikinci yada üçüncü çocuk istemene ne denilebilirki..ne güzel.dediğin gibi tek çocuk zor.insanın kardeşi olması çok güzel.inşaallah senin oğlusununda kardeşleri olur canım..en kısa zamanda...

heeeeeeeeeee şindik anladım ondanmımış:53:eslemide çaldırdım şimdi,,ay inşaallah eşi bişi demez....:18::18::18:
benim eşim alıştı çagrılara :)
napıyon bakim,
uyku durumun nasıl diycem ama bu sattte burda olduguna göre pek bi düzelme yok:9:

muhatım doktora gitmişsin sorun da yokmuş:46::46::46::46:çok sevindim.eniştenin süpermenlerde iyidir heralde o kadar cezeryeye:1::1:kız birdahaki ay sen hamiş olacan galibaaaaaa:49:

muhatım doktora gitmişsin sorun da yokmuş:46::46::46::46:çok sevindim.eniştenin süpermenlerde iyidir heralde o kadar cezeryeye:1::1:kız birdahaki ay sen hamiş olacan galibaaaaaa:49:
canım dr sigarayı bırakacak mutlaka dedi,
değerleri çok kötü dedi.
ikna edersem eğer bu ay test verdirttcem :1:

kız süt içsen işe yaramıyır mu ?
ben bu ara el işi yapıorum oldu bayag bişiler :39:

sütmüüüüüüüü:1::1:beni uyku ilaçları paklar...

yok kız şaka bi tarafa otururken geliyo uykum yatak odasına gidiyorum bir sıkıntı,bi daraltı nefesim kesiliyo sanki...şakaya vuruyorum ama ben olumsuz vakayım galiba

aynen canım kün yekün feyekün Rabbim ol desin olur inşallah bizim içinde Rabbimin ol emri tecelli edecek
ay canım ok iyi fikir bende bebişim totosunun fotoğrafını göndericem doktor müsvetlilerine:1::1::1::1::1:

demek mucizelerin kadınıyım çok beğendim bu lafı:16::16::16::16::16::16:bebeğimde gelsin mucizem çifte katlanır inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun inşallah seninde mucizene kavuşmana az kaldı benimde dualarım sizinle:16::16::16::16::16:
Nasıl sinirlendim şimdi,bunlara diploma verilirken vicdanları mı alınıyo acaba.Yazıklar olsun,Rabbim iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın bizleri bu yolda...Canım üzülme olacak Allahın izniyle,bu aşamaya gelmek bile hayaldi dimi ama,Rabbim OL desin yeter ki,tüm engeller bir bir kalkar ortadan..Derdimizden büyük Rabbimiz var bizim...Hem benim sana müjdem var,anlatıcam birazdan :52:[/B]
evet canım ben öyle düşünüyorum zaten iyikide ben doktor olmamışım diye düşündüm dün. belki bende böyle vicdansız olacaktım düşünsene biz birini görsek parmağından kan akarken içimiz cız ediyor bakamıyoruz bile onlarsa canlı canlı insanı kesip ameliyat ediyorlar Rabbim bizi ne onlarsız bıraksın nede onların eline düşürmesin inşallah
aynen canım benim için bu aşamaya gelmek bile hayaldi Rabbime şükürler olsun 14 gün de olsa hamişliği yaşadım inşallah bundan sonraki hamişliğim 9ay 10 gün sürer:1::1::1::1::1:
tabiki hepimizin umut ışığısın sen o yüzden başta sana olmak üzere bu topicteki bütün bayanlara depresyon yasakkkkkk:52::52:
Rabbim o mucizelerimizin haberini vermeyi kucağımıza almayı ve bu Dr.ların gözüne gözüne sokabilmeyi nasip etsin inşallahhh:116::16:
Canım benimm Rabbim o güzel yüreğin gibi bir evlat nasip etsin sana inşallahhh:16:
canım sen ne yaptırıyosun aşılama mı?bu arada antepli oldugunu yeni duyuyorummmmm hele yarummmmmmm:1::1::1::1::1:antepdemisin şuan agammmmmmm:27::27::27::27::27::27:

nursima hamilemi mii:44::44::44::44:hadi inşş öledirrr
yes baby aşılama yaptırıyoruz bakalım p.tesi kontrolüm var inşallah:16::16:
evet canım antepliyim aslen ama istanbulda yaşıyoruz sen galiba antebe yakın bir yerde ikamet ediyorsun ama bu aralar gelmeyi çok istiyoruz eşimle canım gelirsek belki seni de görürüm belli mi olur:34::27:

sütmüüüüüüüü:1::1:beni uyku ilaçları paklar...

yok kız şaka bi tarafa otururken geliyo uykum yatak odasına gidiyorum bir sıkıntı,bi daraltı nefesim kesiliyo sanki...şakaya vuruyorum ama ben olumsuz vakayım galiba
ben de öyle oluyorum bu ara :)
salonda kanepeye yatıyorum :)
uyuyabiliyorum o zaman :)

asbe hoşgeldin,
bebek çalışmaları başlamış sen de:)
p.tesi günü güzel olur her şey inşaallah,
ilaçlara başladın mı,
sanırım kays da aşılama olacaktı

Back
X