Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içime bi karanlık çöktü kızlar,
sanki ramazan bitmiş gibi hisse kapıldım,
regl de uzadı da uzadı
bitmesin yaaaaaaaaaaaa bu yıl ramazan 60 gün olsun :)![]()
kızlar içim çok fena isyan değil asla ama bilmiyorum hüzünlüyüm......................
Bende hüzünlüyüm,içim bir garip..Gözümde birikmiş yaşlar,ağlayamıyorum da...Eşim yoğunluktan yorulduğunu söylüyo,oda bıkmış bi halde,içi yanıyo biliyorum...Ağlamıyorum üzülmesin diye,bişey demiyorum takmasın diye...Tükendim Rabbim duy sesimizi,Sen çare ol çaresizliklerimize,Sen merhem ol yaralarımıza...
canlar anlaşılan hepimiz hüzünlüyüz bu günlerde...sadece hüzün olsa neyse bu yangın adeta...
ama geçecek bir gün inşaallah.
buna inanmak istiyorum
geçmiyo dimi............geçmiyoGeçmiyo be Seyyan,keşke geçse bitse...Rabbim hayır yazsın inşaallah haklarımızda...Test aldım bugün,inan elim gitmiyo teste.Rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günlerde gecelerde.
kızlar bn çıkıyorum hepinz aeo Rabbim bu ay bizede müjde vermeyi nasib etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat nasb eylesin inşaallah...
geçmiyo dimi............geçmiyo
testmi bende aldım bugün veeeeeee negatif
sende Allaha emanet ol canım
hatimin hayırlı olsun ,hayırlarla başlasın inşaallah canımHayırlısı olsun be canım ne diyim,herşeyin hayırlısı...
Evet aldım bende test,şimdi Namaz kılıp,2.Hatime başlıyım da,yatarken yapayım diyorum...Şimdi yaparsam bide Allah korusun üzüntüden, ibadetimde gevşeklik olmasın...
Bende çıkayım artık,ikinizde Allaha emanetsiniz...İçimden hiçbirşey gelmiyo,Rabbim sonumuzu hayır eylesin,dualarımızı kabul eylesin bu mübarek vakitlerde...
günaydınn.. nasılsın??günaydınlar kızlarrrr![]()