Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

içime bi karanlık çöktü kızlar,
sanki ramazan bitmiş gibi hisse kapıldım,
regl de uzadı da uzadı :(
bitmesin yaaaaaaaaaaaa bu yıl ramazan 60 gün olsun :):31:

Asbeee canım tebrik ederim,hep dualarımdaydın,çok şükür Rabbime aldık müjdeli haberi...Canım sağlıklı sıkıntısız hamilelik yaşatsın Rabbim,hayırlı kolay doğumlar nasip etsin,sağlıklı hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin...Eksik etme dualarından balım :38: :38: :38:

Bende hüzünlüyüm,içim bir garip..Gözümde birikmiş yaşlar,ağlayamıyorum da...Eşim yoğunluktan yorulduğunu söylüyo,oda bıkmış bi halde,içi yanıyo biliyorum...Ağlamıyorum üzülmesin diye,bişey demiyorum takmasın diye...Tükendim Rabbim duy sesimizi,Sen çare ol çaresizliklerimize,Sen merhem ol yaralarımıza...

Bende hüzünlüyüm,içim bir garip..Gözümde birikmiş yaşlar,ağlayamıyorum da...Eşim yoğunluktan yorulduğunu söylüyo,oda bıkmış bi halde,içi yanıyo biliyorum...Ağlamıyorum üzülmesin diye,bişey demiyorum takmasın diye...Tükendim Rabbim duy sesimizi,Sen çare ol çaresizliklerimize,Sen merhem ol yaralarımıza...

canlar anlaşılan hepimiz hüzünlüyüz bu günlerde...sadece hüzün olsa neyse bu yangın adeta...
ama geçecek bir gün inşaallah.
buna inanmak istiyorum

canlar anlaşılan hepimiz hüzünlüyüz bu günlerde...sadece hüzün olsa neyse bu yangın adeta...
ama geçecek bir gün inşaallah.
buna inanmak istiyorum

Geçmiyo be Seyyan,keşke geçse bitse...Rabbim hayır yazsın inşaallah haklarımızda...Test aldım bugün,inan elim gitmiyo teste.Rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günlerde gecelerde.

kızlar bn çıkıyorum hepinz aeo Rabbim bu ay bizede müjde vermeyi nasib etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat nasb eylesin inşaallah...

Geçmiyo be Seyyan,keşke geçse bitse...Rabbim hayır yazsın inşaallah haklarımızda...Test aldım bugün,inan elim gitmiyo teste.Rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günlerde gecelerde.
geçmiyo dimi............geçmiyo
testmi bende aldım bugün veeeeeee negatif
kızlar bn çıkıyorum hepinz aeo Rabbim bu ay bizede müjde vermeyi nasib etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat nasb eylesin inşaallah...

sende Allaha emanet ol canım

geçmiyo dimi............geçmiyo
testmi bende aldım bugün veeeeeee negatif

sende Allaha emanet ol canım

Hayırlısı olsun be canım ne diyim,herşeyin hayırlısı...

Evet aldım bende test,şimdi Namaz kılıp,2.Hatime başlıyım da,yatarken yapayım diyorum...Şimdi yaparsam bide Allah korusun üzüntüden, ibadetimde gevşeklik olmasın...

Bende çıkayım artık,ikinizde Allaha emanetsiniz...İçimden hiçbirşey gelmiyo,Rabbim sonumuzu hayır eylesin,dualarımızı kabul eylesin bu mübarek vakitlerde...

Hayırlısı olsun be canım ne diyim,herşeyin hayırlısı...

Evet aldım bende test,şimdi Namaz kılıp,2.Hatime başlıyım da,yatarken yapayım diyorum...Şimdi yaparsam bide Allah korusun üzüntüden, ibadetimde gevşeklik olmasın...

Bende çıkayım artık,ikinizde Allaha emanetsiniz...İçimden hiçbirşey gelmiyo,Rabbim sonumuzu hayır eylesin,dualarımızı kabul eylesin bu mübarek vakitlerde...
hatimin hayırlı olsun ,hayırlarla başlasın inşaallah canım
herşey o güzel gönlünce olsun
sende Rabbime emanetsin

selamunaleykum hayırlı sabahlar. asbee dün müjdeli haberini aldım yazamadım çok mutlu oldum . heyecanlı açtım topiği umutluydum.. Rabbim tutundursun bebeğini annesine 9 ay inşallah.. inan burda çevremdeki arkadaşlarımın hamileliğine bu kadar sevinmemiştim (çünkü ağlamıştım).. böyle hasretle bekleyenlerden haber aldığımda daha mutlu oluyorum..
Rabbim hayırlı etsin inşallah........

ne var ne yok arkideşlerimm:9::9:
hadi bakalım dün güzel bi haber aldık bu haftamız hep böyle gecer inşallah:16::16:

Back
X