Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar ben de çıkayım olur mu?
hatimim çıkmaza girecek iyce.
hadi öptümmmmmmmm aeo

hatunlar valla doğru dediniz. dualarımda varlar zaten ama daha iyi duaları bekliyor onlar.
eger arkadaşlarımızın da rızası varsa, bir dahaki listeyi sadece Türkiyemiz ve İslam alemi için okuyalım mı?
çocuk bu ay olmazsa sonra ki Allahın izniyle.
orda çocuklar ölürken biz çocugumuz olsun diye dua ediyoruz ne tezat.
asla ve asla parti meselesine çevrilmesin arkadaşlar.
hepimiz aynı teknedeyiz unutmayalım.

Evet katılıyorum bende,herkes bir Ayetel Kürsi Hatimi ve 1 İhlası Şerif Hatimi yapsa nasıl olur - Ayetel Kürsi 313 - İhlas-ı Şerif 1000 adet :31: :31: :31:

canlar dualarınıza bende katılırım elimden geldiğince dün dus aldım musaitim..

şimdi eslemin dediği gibimi yapıcaz dua olarak ne okunacak tam olarak söylerseniz elimden geldiğince katılırım:16:
Rabbim kabul etsin inşallah

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız.
Dualara katılmayı çok isterim ama regl oldum mu olmadım mı bilmiyorum :(
Cumartesi akşama doğru birkaç damla kahverengi akıntım vardı oldum zannettim ama şimdi tık yok.
Beyaz ve sarı akıntım var oruç da tutamıyorum :(

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız.
Dualara katılmayı çok isterim ama regl oldum mu olmadım mı bilmiyorum :(
Cumartesi akşama doğru birkaç damla kahverengi akıntım vardı oldum zannettim ama şimdi tık yok.
Beyaz ve sarı akıntım var oruç da tutamıyorum :(
canım valla salı gününden beri benimde öyleydi bugün tuttum artık oruc sarımsı akıntı geli kaç gün sonra kesildi diyorum hooppyine geliyodu..
zor beyaa kadın olmak cok zorr:50:

canım valla salı gününden beri benimde öyleydi bugün tuttum artık oruc sarımsı akıntı geli kaç gün sonra kesildi diyorum hooppyine geliyodu..
zor beyaa kadın olmak cok zorr:50:

Hiç sorma ya o kadar gerginim ki zaten canım sıkkın yeteri kadar.
Adetle alakalı hiçbir belirti yok şu an.
Tekrar kahve akıntı gelmezse yarın tutarım inşallah.
Kafam çok karıştı ya

Hiç sorma ya o kadar gerginim ki zaten canım sıkkın yeteri kadar.
Adetle alakalı hiçbir belirti yok şu an.
Tekrar kahve akıntı gelmezse yarın tutarım inşallah.
Kafam çok karıştı ya
noldu canım hayırıdr bi problemmi varr:26:
takma kafana hallolur inşallah herşey...
evet insan napacagınıda sasırıyo dimi adeti böyle oluncA

noldu canım hayırıdr bi problemmi varr:26:
takma kafana hallolur inşallah herşey...
evet insan napacagınıda sasırıyo dimi adeti böyle oluncA

Hiç birşeyin yoluna gireceği yok umudum da tükendi zaten.
Kendimi kandırıp duruyorum geçecek herşey diye :(
Ramazanlık olmasa takmayacam ama oruç tutacam mı tutmayacam mı diye ikilemde kalıyorum.
İkinci adet dönemim geldi günüdür diyorum ama gelmiyor kırmızılar.
Sen ne yaptın bu arada nasıl geçti davetin canım.

Hiç birşeyin yoluna gireceği yok umudum da tükendi zaten.
Kendimi kandırıp duruyorum geçecek herşey diye :(
Ramazanlık olmasa ama oruç tutacam mı tutmayacam mı diye ikilemde kalıyorum.
İkinci adet dönemim geldi günüdür diyorum ama gelmiyor kırmızılar.
Sen ne yaptın bu arada nasıl geçti davetin canım.
bende bu aralar bunalım takılıyorum hiç bişeyden zevk almıyorum keyfim yok sürekli ağlama sızlama isteği eşimden ilgi isteği..
adamda napsın iş güç borç çok çalışması lazım onuda böyle yapıp kendimde uzaklaştırmak istemiyorum ama napayım içimden ve elimden gelmiyo bişeyler yapmak:50:
eminim seninde yine böyle sıkıntılı bi dönemin:31::31:
evet canım perşembe görümcemleri agırladım dün 2 teyzem çocuklarıyla geldi öyle işte güzeldi beğendiler herşeyi:34:

bende bu aralar bunalım takılıyorum hiç bişeyden zevk almıyorum keyfim yok sürekli ağlama sızlama isteği eşimden ilgi isteği..
adamda napsın iş güç borç çok çalışması lazım onuda böyle yapıp kendimde uzaklaştırmak istemiyorum ama napayım içimden ve elimden gelmiyo bişeyler yapmak:50:
eminim seninde yine böyle sıkıntılı bi dönemin:31::31:
evet canım perşembe görümcemleri agırladım dün 2 teyzem çocuklarıyla geldi öyle işte güzeldi beğendiler herşeyi:34:

Çok sıkıntılı bir dönem olduğu kesin ama takmamaya çalışıyordum kaç gündür dün gelen bir telefon herşeyi berbat etti.
Amannnn hiç açmayalım sıkıntı konularını.
Yemeklerde değişiklik yaptın mı merak görümcenler geldiğinde

Çok sıkıntılı bir dönem olduğu kesin ama takmamaya çalışıyordum kaç gündür dün gelen bir telefon herşeyi berbat etti.
Amannnn hiç açmayalım sıkıntı konularını.
Yemeklerde değişiklik yaptın mı merak görümcenler geldiğinde
canım ne oldugunu bilmiyorum önceki sıkıntılarınıda bilmiyorum ama düşünmemeye calış biliyorum bunu yapmak çok zor yapmamamız gerektiğini bilsekte kafamıza cok takıyoruz napalım hayırlısı herşeyin canım...

kuzum kremalı tavuk çorbası fırında patlıcanlı oatatesli kebap arpa şehriye pilavı bide küçük seritler halinde tavukları kesip pilavın yanına soslu kızarttım.cacık salata kavyun karpuz iftariyelikler irmik tatlısı vardı menümde

canım ne oldugunu bilmiyorum önceki sıkıntılarınıda bilmiyorum ama düşünmemeye calış biliyorum bunu yapmak çok zor yapmamamız gerektiğini bilsekte kafamıza cok takıyoruz napalım hayırlısı herşeyin canım...

kuzum kremalı tavuk çorbası fırında patlıcanlı oatatesli kebap arpa şehriye pilavı bide küçük seritler halinde tavukları kesip pilavın yanına soslu kızarttım.cacık salata kavyun karpuz iftariyelikler irmik tatlısı vardı menümde

Oooo daha ne olsun ellerine sağlık güzel olmuş menü :)
Bende misafir ağırlamak isterdim.Çok özlüyorum kalabalık iftar sofralarını.

Oooo daha ne olsun ellerine sağlık güzel olmuş menü :)
Bende misafir ağırlamak isterdim.Çok özlüyorum kalabalık iftar sofralarını.
2 yışım bitti evlilikte daha yeni yemekli misafir agırladım..
hatta görümcem bi eline sağlık dedi o kadar enişte ne çok yemek yapmısın gülüm zahmet etmişsin dedi..
enişte 3 yıl oldu evleneli daha yeni geliyonuz yemege o kadarcık olsun dedim
haklısın gelemiyoruz annendeyiz hep()kayınvalideyi kastetdiyo) dedi görümceyle k.v. surat 5 karıs oldu:1:

2 yışım bitti evlilikte daha yeni yemekli misafir agırladım..
hatta görümcem bi eline sağlık dedi o kadar enişte ne çok yemek yapmısın gülüm zahmet etmişsin dedi..
enişte 3 yıl oldu evleneli daha yeni geliyonuz yemege o kadarcık olsun dedim
haklısın gelemiyoruz annendeyiz hep()kayınvalideyi kastetdiyo) dedi görümceyle k.v. surat 5 karıs oldu:1:

Adamda sıkılmış artık :)
Görümcen annesine yakın mı oturuyo hergün ordalar

Adamda sıkılmış artık :)
Görümcen annesine yakın mı oturuyo hergün ordalar
canım biz bursanın bi ilçesinde oturuyoruz bi ucundan diğer ucuna 45 dk da gidersin yürüyerek o yüzden her gün olmasada salı günlri kesin c.tesileride genellikle burdalar..
yaa gelsin o hiç önemli değil çünkü bende haftada 2-3 anneme gderim ama huzur bozmasın..biz evimize cagırdıgımız zaman burda annemde görüşüyoz ya ne gerek var demsin anlata bildimmi canım..

bak biz yeni gelin aldık 3 aylık evli 2 aylıkta hamile iftara annemlere gittim gecen gün onlarda beraberler çünkü gelin değil kızımız gibi görüyoruz..
hadi bakalım ablam yemek burda cay senin balkonda dedim güle oynaya kalktık gitik oda aynısını bana yapsa bende öyle mutlu olcam görümcelikse bende görümceyim bence ondan ziyade insanlık buu...

off doluyumcanım ben bu konularda sıkmaayım senide:31::31:

canım biz bursanın bi ilçesinde oturuyoruz bi ucundan diğer ucuna 45 dk da gidersin yürüyerek o yüzden her gün olmasada salı günlri kesin c.tesileride genellikle burdalar..
yaa gelsin o hiç önemli değil çünkü bende haftada 2-3 anneme gderim ama huzur bozmasın..biz evimize cagırdıgımız zaman burda annemde görüşüyoz ya ne gerek var demsin anlata bildimmi canım..

bak biz yeni gelin aldık 3 aylık evli 2 aylıkta hamile iftara annemlere gittim gecen gün onlarda beraberler çünkü gelin değil kızımız gibi görüyoruz..
hadi bakalım ablam yemek burda cay senin balkonda dedim güle oynaya kalktık gitik oda aynısını bana yapsa bende öyle mutlu olcam görümcelikse bende görümceyim bence ondan ziyade insanlık buu...

off doluyumcanım ben bu konularda sıkmaayım senide:31::31:

Tabii ki herkes annesine gidecek ama adam sıkılmış belli.
Sen değer verip çağırmışsın annemde görüşüyoruz diyerek kabalık etmiş görümcek :)
Bende görümceyim ve gelinimizi çokkkk seviyorum.
İster burdan ister özelden dök içini anacım dinlerim her zaman :)

Tabii ki herkes annesine gidecek ama adam sıkılmış belli.
Sen değer verip çağırmışsın annemde görüşüyoruz diyerek kabalık etmiş görümcek :)
Bende görümceyim ve gelinimizi çokkkk seviyorum.
İster burdan ister özelden dök içini anacım dinlerim her zaman :)

valla ben eşimi götürmüyorum anemlere genelde beni almaya gelmeden önce gelir yarım saat oturur öyle gideriz o peşine kuyrukgibi kocasını takar dediğin giibi adam sıkıldı belkide...

görümce deyince aklıma sey geldi..
görümce görmeyeyim seni ömrümce demişler ya o geldi..
ama bizede dokunuyo ucu bizde görümceyiz:9::9:

valla ben eşimi götürmüyorum anemlere genelde beni almaya gelmeden önce gelir yarım saat oturur öyle gideriz o peşine kuyrukgibi kocasını takar dediğin giibi adam sıkıldı belkide...

görümce deyince aklıma sey geldi..
görümce görmeyeyim seni ömrümce demişler ya o geldi..
ama bizede dokunuyo ucu bizde görümceyiz:9::9:

Bizim gelinler öyle demiyorlardır :)
Sevgi karşılıklıdır hissedersin onu.
Bizim gelin tam benim kafa zaten bir arkadaş kardeş gibidir sağolsun.
Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah

Bizim gelinler öyle demiyorlardır :)
Sevgi karşılıklıdır hissedersin onu.
Bizim gelin tam benim kafa zaten bir arkadaş kardeş gibidir sağolsun.
Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah
bizimkide demez canım biliyo onun için ne fedakrlıklar yaptığımı...
köyde oturuyolardı bi çok seyini gelemedi almaya..
düğün önü calıstıgım halde işten cık alışverişlerini yap sürekli onun istediiği olsun diye resim çekip göndermeler arayıp model anlatmalar yazık kuzum bi mo bilyaalmaya geldi halıları filan hep ben begendim aldım gördüğündede cok bayıldı..bunuda neden böyle aldın demedim zevklerimiz cok uyuşuyor..
bide benim hiç bişeyimi tam yapmadılar annemin ve benim hep içimizde kaldı bazı seyler gelinimiz olursa hepsini yapcaz dedik durumlarıda yoktu kız evinin biz düzdük saolsun o da kıymet biliyor..

zaetn ben basta tavrımı koydum canım bak ablacım bunca seyi seni abimi sevdiğimden yaptım ama olaki bişey oldu yüzüme değilde arkamdan birileriyle konusursan benim için herşey biter bu zamana kadar yaptıklarım helal olsun sen sağ ben selamet derim dedim hemde gerçekten yaparım yani ama saolsun kız kardeşimden farkı yok gözümde:16::16:

Back
X