canım kayın pederini çok iyi anlıyorum benimde annem aynı şekilde idi benim annemin diğer kardeşlerimden fazlası ile torunu var ama onlarbenim olum ölmüştü 2 yıl önce o yüzden benden bi torun görmek için hergün dua ediyodu sürekli ölen olumu görüyodu rüyalarında bana olum öldüğü zaman doktora gittim gebe kalmak için 1-2 aya kalırsın dedi 2 yılı doldurdum da geçiiyorum bile yaptırmadığım test uğraşmadığım denemediğim yötem kalmadı rusyadan doktorlar aracılığıyla çeşitli şeler dendim artık türkiyeyi aştım :))))))) tık yoktu şimdi tüp bebekte ilk denememle gebneyim bunu nasıl tuttu nhemen bilmiyorum ama sadece 2 şey diyorum 1 ' i inaçlı birisimisin bilmiyorum ama ben tüp bebek olayım ortada yokken 72000 fatiha okutmuştum gebe kalmak için fatihalar bitti 1 ay sonra doktorum senin normal yolla artık bebeğin olmaz dedi aynı doktor bana daha önce kocan ceket atsa hamile kalırsın demişti vel hasıl tdavi başladı kendimi kollamadığım halde bebişim tuttu 2 si ise her gün yamadan önce eüzü besmele çekip allahım bebeğimin her türlü kötülükten ve düşük tehlikesinden koru diyip uyuya kalana kadar Lailahe illallah muhammeden resulullah diyordum sürekli allah Hz. muhammede edilen duaları kırmazmış 72000 fatihayı şuan kısa sürede okutamazsınız çünkü ne eksik ne fazla olacak ama eüzü besmele ve diğerini mutlaka deneyin evlatlık almakta güzel bişi ama herşeyden önce sonuna kadar tıbbi ve dini heryolu deneyin tabi hocaya felan gitmeyinde :))))))) sonra başınıza iş açılmasın
Öncelikle başın sağolsun allah sabırlar versin sana ve ailene.. Canım çok teşekkür ederim. Bende dualar ediyorum. Herşey hakkımızdaki herşey yüce rabbimizin takdiri. Çocuğumuz olması yazılı ise zaten önceden belli Allah nasip ettiyse ve de ne kadar dua ettiğimize bağlı.. Belkide olmayacak olanı bile ettiğimiz dualar sayesinde verecek yüce rabbim. Meryem süresindeki ayetlerden bir kısmının anlamı..
2- Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır.
3- Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.
4- Şöyle demişti: "Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım."
5- "Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."
6- "Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur."
7- (Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."
8- Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.
9- (Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin."