- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
bu yuzden guveni sarsilacagni zannetmiyorum hatta bi an once soyle.kimlikte gormeden swnden duysun .o zaman guveni sarslmaz. anlat cok utanip cekindgm bir durum bu filan de yada gercek annemle babami hep.yoksaydigm icin tercih etmedim anlatmayi de .ama de yani.cunku bi skilde ogrencek smdi ogrenmwse evlwndkten sonra onun kutugune gecrtgnde ogrenicek. cocugunz oldugnda onun kimliginde gorecek.yalan soylersen yok gobek adim v.s dersen asil bi gun baska bi sekilde ogrenirse o zaman guveni sarsilirGüveni sarsılır diye korkuyorum
Evet Aynen ama işte nasıl söyleyeceğim bilemiyorumbu yuzden guveni sarsilacagni zannetmiyorum hatta bi an once soyle.kimlikte gormeden swnden duysun .o zaman guveni sarslmaz. anlat cok utanip cekindgm bir durum bu filan de yada gercek annemle babami hep.yoksaydigm icin tercih etmedim anlatmayi de .ama de yani.cunku bi skilde ogrencek smdi ogrenmwse evlwndkten sonra onun kutugune gecrtgnde ogrenicek. cocugunz oldugnda onun kimliginde gorecek.yalan soylersen yok gobek adim v.s dersen asil bi gun baska bi sekilde ogrenirse o zaman guveni sarsilir
Ama işte ya o bana güvencini kaybederseYa sen bu isim mevzusuna neden bu kadar takildin ki etrafta cok var bu sekil isim kullanan bosuna takiyorsun.
Bana dese hiç dert etmem. Yani olabilir.Dert edecek bişey yok değil mi
olmaz ben olsam çat diye söylerdim. hatta bunu söyle, saklama ki sana güveni artsın. empati yap,o böyle bir durumda olsaydı sana söylemesini istemez miydin? sen ona destek olmak istemez miydin?Çok zor olur diye korkuyorum bfn
Bana güvencinin sarılmasından korkuyorum
Evliysen tabiiki bilmeli. Ama evli değilsen söylemene gerek yok. Sonuçta kimseye soylememis sin. Ayrilsan bişe olsa tanıdık birilerine söyler vs.. Eğer bigün olurda niye sakladın dersen ben de kısa zaman önce öğrendim dersin. Herşeyi detaylı anlatmana gerek yokki. Sıkma canını boşver insanlar ne kötü dertlerle uğraşıyorBana neden söylemedin muhabbetine getirir diye çekiniyorum
Benden Kimliğini sakladın gibi bir durum oluşmasından korkuyorum
Çekiniyorum söylemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?