Yanlış alamazsanız daha önceki evliliğiniz neden bitmişti, ne kadar evli kalmıştıniz? İlk kez evlenecek olsanız olaya fazla iyimser bakmanızı anlayacağım ama tecrübeniz de olmuş bu konuda, adimlarinizi cok daha dikkatli atmanız gerekmiyor mu? Nasıl bu kadar gözükara olabiliyorsunuz?
Üstte bir üye de demiş, gerçekten aynı şehirde olsak sizinle bir kahve içip sohbet etmek isterdim ben bursa'dayim aklınızda bulunsun. En azından kendinizi çekmiş olmanız da bir adım ama en ufak adımında yelkenleri suya indirecek gibi bir tavrınız var. Yahu para kolay mı kazanılıyor? Ev alacağım ev çocuklarına kalacak diyorsunuz, çocuğun taksitleri, emeklilik, prm vs, surekli bir para muhabbeti, sevgi neresinde bu işin? Yani evliliğe dair tek motivasyonu para olması ne kadar irrite edici. Hiç aynı evde artık birlikte yaşamak, birlikte bir hayat kurma heyecanı yok adamda. Gidin paranızla tatil yapın, alışveriş yapın, kendinize bakim yaptırın Bi silkelenin söyle saçınızı bi savurun ozguveniniz yerine gelsin. Acayip sinir oldum adama