1!!!! Asla emin olmadan evlenme ( nasil mi ?Niye mi actim bu konuyu ?
Arkadaslar ben evleneli yaklasik 2 yil olacak. Beni uyaran olmadi. Evlilik şöyle şunu yapma diyen olmadi !!
Şimdi evli olup, bekar arkadaşlara tecrübelerini aktarmak isteyen arkadaslar varsa bekliyorum
Dert cokEe sen evlisin sen aktar madem.
Amaç ne? Dert ne?
Valla eltim yokMerhaba,
Ben de evlenmek istiyorum. Daha çok eltilik sürecini merak ediyorum .
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Benim eltim olmadi o da olmasin ama... :)) yeterince derdim var zaten ama. Sana sunu deyim. Arana set çekeceksin. Olmuyo kardesim. Başkasından hele ki gorumceden eltiden kardes olmazMerhaba,
Ben de evlenmek istiyorum. Daha çok eltilik sürecini merak ediyorum .
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yerinde olmayi isterdim desem. Daha bi evlenemeyesin gelecek ama. Malesef oyleBazilari bunlari bildigi icin evlenmiyor sekil : ben ama yas da geciyor. Herkesin kendi secimi, formulle olacak seyler degil bunlar.
Benim eltim olmadi o da olmasin ama... :)) yeterince derdim var zaten ama. Sana sunu deyim. Arana set çekeceksin. Olmuyo kardesim. Başkasından hele ki gorumceden eltiden kardes olmaz
Aynen. Yemek yapmayi bilmiyosan bilmiyorum diceksin kardesim! !!!! Guzel yemek yapinca altina altin takmiyolarKesinlikle evlenmek için evlenmeyin.
Nişanlılık süresini uzatın.
Eş adayınızı iyice tanıyın.
Evlenmeden önce verilen sözler yerine getirilmeyebilir en iyisi evlenmeden önce tüm isteklerinizi yaptırın.
Evlendikten sonra hayatınız bir peri masalına dönüşmeyecek aksine külkedisi olabilirsiniz bu da size kalmış.
Eşinizin her isteklerini yerine getirmeyin.
Yemeğinizi beğenmezse oturup üzülmeyin. Aç olan insan her şeyi yer.
Evliliğinizin başlarında iş dağılımı yapın. Nasıl başlarda öyle gider.
Evin tüm sorumluluğunu üstlenmeyin vs.
Yerinde olmayi isterdim desem. Daha bi evlenemeyesin gelecek ama. Malesef oyle
Yandim eller yanmasın belki biri der ki mantigimi kullaniyim azicikAh aşk ah :) Ya aşıkken uyarı muyarı görmez insanın gözü. Beynin devreden çıkıyor bir kere, nasıl düşüneceksin?
O yüzden boşuna uyarı falan.
Aslında kimsenin uyarmasına da gerek yok. Bela zaten nişanlılık döneminde geliyorum diyor. Göremeyen bizleriz.
Valla cogalt dur bosverYerinde olmayi istemezdim . Evlenesim yok zaten. Yas gectikte kriterlerim cogaldi.
AynenBabanızın evinden rahat ev bulana kadar evlenmeyin hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?