EVLEN-ME

Niye mi actim bu konuyu ?
Arkadaslar ben evleneli yaklasik 2 yil olacak. Beni uyaran olmadi. Evlilik şöyle şunu yapma diyen olmadi !!
Şimdi evli olup, bekar arkadaşlara tecrübelerini aktarmak isteyen arkadaslar varsa bekliyorum
1!!!! Asla emin olmadan evlenme ( nasil mi ?
Benim gibi anasina ablasina zaafi var mi ? Onlara surekli inanip sana inanmiyor mu ? Bunlari sorgula

Kesinlikle evlenmek için evlenmeyin.
Nişanlılık süresini uzatın.
Eş adayınızı iyice tanıyın.
Evlenmeden önce verilen sözlerin yerine getirilmeyenilinir en iyisi evlenmeden önce tüm isteklerinizi yaptırın.
Evlendikten sonra hayatınız bir peri masalına dönüşmeyecek aksine külkedisi olabilirsiniz bu da size kalmış.
Eşinizin her isteklerini yerine getirmeyin.
Yemeğinizi beğenmezse oturup üzülmeyin. Aç olan insan her şeyi yer.
Evliliğinizin başlarında iş dağılımı yapın. Nasıl başlarsa öyle gider.
Evin tüm sorumluluğunu üstlenmeyin vs.
Hemen çocuk yapmayın
Mümkünse 25'inden sonra evlenin :)
Romantik olsun istiyorsanız siz ona öğreteceksiniz. En odun herifi bile yola getirebiliriz:)

Son düzenleme:
Merhaba,
Ben de evlenmek istiyorum. Daha çok eltilik sürecini merak ediyorum .
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Benim eltim olmadi o da olmasin ama... :)) yeterince derdim var zaten ama. Sana sunu deyim. Arana set çekeceksin. Olmuyo kardesim. Başkasından hele ki gorumceden eltiden kardes olmaz

Ah aşk ah :) Ya aşıkken uyarı muyarı görmez insanın gözü. Beynin devreden çıkıyor bir kere, nasıl düşüneceksin?
O yüzden boşuna uyarı falan.
Aslında kimsenin uyarmasına da gerek yok. Bela zaten nişanlılık döneminde geliyorum diyor. Göremeyen bizleriz.

Benim eltim olmadi o da olmasin ama... :)) yeterince derdim var zaten ama. Sana sunu deyim. Arana set çekeceksin. Olmuyo kardesim. Başkasından hele ki gorumceden eltiden kardes olmaz

Peki şimdi ben de halihazırda görümceyim. Görümce olduğum için görümcem olacak kişiyle iyi geçinemez miyim? Sonuçta aynı etiketi paylaşıyoruz, bir birlik, dayanışma duygusu sağlamaz mı bu?

Aynen. Yemek yapmayi bilmiyosan bilmiyorum diceksin kardesim! !!!! Guzel yemek yapinca altina altin takmiyolar

Ben
Yandim eller yanmasın belki biri der ki mantigimi kullaniyim azicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…