EVLEN-ME

Sevince ağzın dilin gözün bağlanıyor resmen . Bu kadar hesap kitap yapabiliyor muyuz ? Hangimiz yapıyoruz ki bu derece .. elbette belli başlı kriterlerimiz oluyor. Ama " ..anasina ablasina zaafi var mi ? Onlara surekli inanip sanainanmiyor mu ? Bunlari sorgula " şunu kimse yapmaz .

Peki şimdi ben de hali hazırda görümceyim. Görümce olduğum için görümcem olacak kişiyle iyi geçinemez miyim? Sonuçta aynı etiketi paylaşıyoruz, bir birlik, dayanışma duygusu sağlamaz mı bu?
Kendini kandirma. Istesen yaparsin. Ben yaptim ama dedim ki evlenince gecr. Bu adam benim kocam en.cok ben gorcem benim olacak. Alakasi yok

Burdaki konular evliyi boşatır. Burayı takip ede ede buluttan nem kapar hale gelmiştim bekar olsam burası yüzünden evlilik karşıtı olurdum neyse ki şuan toparlandım
evlilik gibi bir dusuncem yok ama zaten kk da ki dertler yuzunden ikili iliskilerden nefret etmistim bi de bu konuyu takip ediyim tam olsun

4*4 lük evlilik olmamakla birlikte, evlilerin bazıları bekarlara, bekarlarin bazıları evlilere özeniyor. Hayırlısı ne diyim.

Uyarı almaya gerek yok. Akıl başta olmadiktan sonra biyerinide parcalasan o kisi yine bildigini okuyor. Bunun bir ornegi cok yakinimda mevcut ben dahil anasi danasi bir olduk gene laf anlatamadik bazilari cileyi cekecek, surunecek iyice, bundan anliyorlar bitek.

Bende mukemmeli bulmadim, kaldiki bende mukemmel degilim ama bazı olmazsa olmaz dediklerime ve benim icin bikac kilit noktaya dikkat ederek evlendim. Bunu kimseden akıl almadım.

Maddeleyip şunlar olursa mutlu olursun olmazsa mutsuz olursun diye bir şey olmaz.
Birini mutlu eden bir şey herkesi mutlu etmeyebilir.
İnsanın kendi içinde gün gün istekleri, kriterleri değişiyor.
Mutlu evlilikle ilgili kitap yazanların bile çoğu boşanıyor.
Sonuçta evlilik piyango gibi. Bazılarına büyük ikramiye çıkar, bazılarına amorti bile vurmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…