- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Yas kac.yas geciktikce daha zorlasiyor heves bile kalmiyor kendimden biliyorum da.Yerinde olmayi istemezdim . Evlenesim yok zaten. Yas gectikte kriterlerim cogaldi.
evlilik gibi bir dusuncem yok ama zaten kk da ki dertler yuzunden ikili iliskilerden nefret etmistim bi de bu konuyu takip ediyim tam olsun[/QOTE]
Üzgünüm ama gerçek bu. Cidden su yani cok güzel demek isterdim ama yoj
Merhaba,
Ben de evlenmek istiyorum. Daha çok eltilik sürecini merak ediyorum .
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Kendini kandirma. Istesen yaparsin. Ben yaptim ama dedim ki evlenince gecr. Bu adam benim kocam en.cok ben gorcem benim olacak. Alakasi yokPeki şimdi ben de hali hazırda görümceyim. Görümce olduğum için görümcem olacak kişiyle iyi geçinemez miyim? Sonuçta aynı etiketi paylaşıyoruz, bir birlik, dayanışma duygusu sağlamaz mı bu?
evlilik gibi bir dusuncem yok ama zaten kk da ki dertler yuzunden ikili iliskilerden nefret etmistim bi de bu konuyu takip ediyim tam olsun
Babanızın evinden rahat ev bulana kadar evlenmeyin hatunlar
Hicbisey gozuktugu gibi degil. Yahu kit kanaat gecnmegi bile göze aliyosun. Ama karşıdaki adam adam cikmayinca ...4*4 lük evlilik olmamakla birlikte, evlilerin bazıları bekarlara, bekarlarin bazıları evlilere özeniyor. Hayırlısı ne diyim.
Aynen. Bu bi.mesaj isteMalesef farkindayim annemle babam da dahil olmak uzere cevremde mutlu diyebilecegim hic bi evlilik yok.
Hicbisey gozuktugu gibi degil. Yahu kit kanaat gecnmegi bile göze aliyosun. Ama karşıdaki adam adam cikmayinca ...
Hicbisey gozuktugu gibi degil. Yahu kit kanaat gecnmegi bile göze aliyosun. Ama karşıdaki adam adam cikmayinca ...
Evlenme bacım niye yakican kendini ?durduk yere macera arama :)Merhaba,
Ben de evlenmek istiyorum. Daha çok eltilik sürecini merak ediyorum .
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?