Hata nerde biliyomusun bizim insanlara yaranma cabamizda herseye susup kendimizi ezdirmemizde iyilikten anlamayanlara tatli dille yola getirme cabamizda biliyomusun en buyuk kotulugu kendimize biz yapiyoruz aslindaCanım aynı dertten bende muzdaribim resmen derdime ortak olmuşsun yazacağım şeyleri yazdın vala.. ben her zaman her şeklde suçluyum ve ben herşeyi Allah korkusuyla yaşadğm için sustuğum halde hep ben suçluyum hep ben geri duruyorum onlara ama onlar melekler ben canavarım diye yaklaşmıyormuşum mesela
Evet aynı beeeeennn kötülüğe iyilikle yaklaşma çabadındayım maalesefHata nerde biliyomusun bizim insanlara yaranma cabamizda herseye susup kendimizi ezdirmemizde iyilikten anlamayanlara tatli dille yola getirme cabamizda biliyomusun en buyuk kotulugu kendimize biz yapiyoruz aslinda
Hata nerde biliyomusun bizim insanlara yaranma cabamizda herseye susup kendimizi ezdirmemizde iyilikten anlamayanlara tatli dille yola getirme cabamizda biliyomusun en buyuk kotulugu kendimize biz yapiyoruz aslinda
Aynen oyle ben bundan sonra asla boyle bi cabaya gircem ben kirmaktan korktukca kendim paramparca oldum 26 yasinda hayattan soguttular resmen once insan kendini sevecek yoksa kimse sevmiyo kimsenin seni dusundugu yok insallah bu konustuklarimiz evlenecek olan kardeslerimize akil olur ben fragmanida cok net bicimde gorup akillanmayanlardanim insallah onlar boyle bi hataya dusup hayatlarini kole gibi yasayip tuketmezlerBende katılıyorum sana. her defasında daha ileriye gidemezler dediğim insanlar hep bi tık fazlasını yapıp beni şaşırttı. hep aman iyi olalım dediğimiz için şuan kk deyiz.
Aynen oyle ben bundan sonra asla boyle bi cabaya gircem ben kirmaktan korktukca kendim paramparca oldum 26 yasinda hayattan soguttular resmen once insan kendini sevecek yoksa kimse sevmiyo kimsenin seni dusundugu yok insallah bu konustuklarimiz evlenecek olan kardeslerimize akil olur ben fragmanida cok net bicimde gorup akillanmayanlardanim insallah onlar boyle bi hataya dusup hayatlarini kole gibi yasayip tuketmezler
Peki simdi esinin sana yaklasimi nasil ki?benim annemde yalvardi resmen bak kizim 1 cocuk deyil 4 cocugun olsa sen yapamazsin onla senin sonun ayrilik dedi kafamin dikine gittim simdi aileme yaptigim o asiligimi kocama ailesine yapamiyorum ne deseler sesim cikmiyo cunki onlar cahil ben herseyi yanlis anliyorum takintiliyim tabi yersen bal gibide bile isteye bana her defasinda saka yollu laf sokuyolar ben de gulup geciyodum ama artik bitti kendimi gectim evladim icin her soylenilene goz yummuycam ben bi anneyim bu yuzden gucluyum evladimin gozunde herseye susan ezilen anne olmuycambende fragmanı görmüştüm bile bile lades dedim. annem ablamlar abim yalvardı kızım evlenme yapamazsın diye dinlemedim. üstüme yürüyen görümce iftira atan kp bağıran kv ve en önemlisi savunmayan koca. artık kimseyle görüşmüyorum evime de kabul etmiyorum bu şartla evliliğim devam ediyor. bunca yaşadığım şeyin sonucunda da hastalık sahibi oldum. hep diyorum bilseydim böyle olacağını annemin o huzurlu evini bırakmazdım
Peki simdi esinin sana yaklasimi nasil ki?benim annemde yalvardi resmen bak kizim 1 cocuk deyil 4 cocugun olsa sen yapamazsin onla senin sonun ayrilik dedi kafamin dikine gittim simdi aileme yaptigim o asiligimi kocama ailesine yapamiyorum ne deseler sesim cikmiyo cunki onlar cahil ben herseyi yanlis anliyorum takintiliyim tabi yersen bal gibide bile isteye bana her defasinda saka yollu laf sokuyolar ben de gulup geciyodum ama artik bitti kendimi gectim evladim icin her soylenilene goz yummuycam ben bi anneyim bu yuzden gucluyum evladimin gozunde herseye susan ezilen anne olmuycam
Ee cunki onlarinki aile bizimkiler yali kazigi arkanda kimse durmasin ki muhtac ol istediginde gidecek kapin olmasin rski usul eti senin kemigi benim hesabi yapsin aileler istiyodurbenim çocuğum yok daha 5 aylık evliyim. çok istememe rağmen eşime güvenemediğim için çocuk yapmıyorum.
ailesinden konu açılmadığı sürece gayet iyiyiz ama bi konu açılsın hemen kavga. ablası üstüme yürüdü anneme gidiyorum dedim yolda annem aradı gel dedi adam ablasının üstüme yürüdüğünü söylemiyor da annen seni kocanın yanından aldı diyo. böyle saçma sapan zihniyete sahip bi kocam var
Ee cunki onlarinki aile bizimkiler yali kazigi arkanda kimse durmasin ki muhtac ol istediginde gidecek kapin olmasin rski usul eti senin kemigi benim hesabi yapsin aileler istiyodur
Ay canım ne kadar cahillermiş yaaa.. o ne demek yani? O da ana baba seninkilerdeee. Ne yapmışsin yani arkasında durmayın diyolar ay çok sinirlendm :)aynen öyle :) çünkü nişanlıyken falan anneme gelip kızınızın arkasında durmayın sizden cesaret alıyo diyodu
aynen öyle :) çünkü nişanlıyken falan anneme gelip kızınızın arkasında durmayın sizden cesaret alıyo diyodu
şunu yapacaksın bunu yapacaksın say say bitmez ama ben sunu bılırım...Niye mi actim bu konuyu ?
Arkadaslar ben evleneli yaklasik 2 yil olacak. Beni uyaran olmadi. Evlilik şöyle şunu yapma diyen olmadi !!
Şimdi evli olup, bekar arkadaşlara tecrübelerini aktarmak isteyen arkadaslar varsa bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?