annem biliyor.26 yaşındayım küçük sayılmam sanırım :) annem söyliycek babama ama hem çok utanıyorum hem de aşırı tepki verirse diye korkuyorum.Annen biliyor mu? Bence annen açılabilir babana,zaten istemeydi sözdü nişandı derken 1 sene geçer. Yaşın ufaksa çok da acele etme
Anne aracı olmalı.Merhaba Hanımlar;
Sayfayı epeydir takip ediyorum fikirleriniz benim için çok değerli olduğu için sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Benim yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var.Güzel giden bir ilişkimiz var ve evlenmeye karar verdik ama bunu babama nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.Benim geçen ay atamam oldu yani işe yeni başladım.Etrafımdaki herkes yeni atandın acelen ne tadını çıkart diyorlar. Bazıları ise atandığı gibi evlendi derler etraf ayıplar seni diyor.Etrafın ne dediği umrumda değilde babamda böyle düşünür mü üzülür mü diye canım çok sıkılıyorSizce nasıl adım atmalıyım?Böyle konularıda babamla hiç konuşamamki biraz sert biridir Ne yapmalıyım hanımlar akıl verin lütfen bana
Utanılacak bir şey yok :) Hepimiz bu yollardan geçtik. Neden tepki versin ki evlenmene karşı mı? Yoksa damat adayında onaylamayacağı durumlar mı var?annem biliyor.26 yaşındayım küçük sayılmam sanırım :) annem söyliycek babama ama hem çok utanıyorum hem de aşırı tepki verirse diye korkuyorum.
sevgilim 27 ben 26 yaşındayım.ikimizde mühendisiz.o 4 yıllık memur ben ise yeni atandım.Şimdi yaşınız kaç öncelikle? Sevgilinizin yaşı kaç mesleği nedir?
Aşırı tepki,hatta tepki verilecek bir durum yok.Nihayetinde evleneceksin.Her anne baba kızının mürüvetini görmek ister.Atamanda olmuş.Daha ne olsun.Hemen yarın evlenmiyorsun.Bence baban da mutlu olur.annem biliyor.26 yaşındayım küçük sayılmam sanırım :) annem söyliycek babama ama hem çok utanıyorum hem de aşırı tepki verirse diye korkuyorum.
Babam ablamada banada çok düşkün.Eniştemi çok sevmesine rağmen ablamla evlendiklerinde baya çektirmişti üç yıl kadar bekletmişti onları.Geçende yemekte bir muhabbette ne içirdinizde bana kızımı verdim dedi seni vermem kimseye dedi.İnanın yediğim lokma boğazımda kaldı :))Utanılacak bir şey yok :) Hepimiz bu yollardan geçtik. Neden tepki versin ki evlenmene karşı mı? Yoksa damat adayında onaylamayacağı durumlar mı var?
Baban çok tatlı bir huysuzmuşBabam ablamada banada çok düşkün.Eniştemi çok sevmesine rağmen ablamla evlendiklerinde baya çektirmişti üç yıl kadar bekletmişti onları.Geçende yemekte bir muhabbette ne içirdinizde bana kızımı verdim dedi seni vermem kimseye dedi.İnanın yediğim lokma boğazımda kaldı :))
Ve biliyorum izin verirse şayet erkek arkadaşımı çok sever.Hem meslektaşım hem hemşerim hem de ailelerimiz birbirine çok benziyor yani onaylamaması için herhangi bi neden yok.Fakat gel görki babam çok çok inat(
bence yaşlarınız gayet uygun evlenmek için. Aman milletin ağzı torba değil ki onlar herzaman herşeye konuşur zaten. Siz onlara hiç kafanızı yormayın. Zaten daha babanıza söyliceksiniz nişan düğün tarihi derken vakit geçecek. Anneniz biliyor mu bilmiyorum ama ilk önce anneniz konuşabilir babanızla. Herşey gönlünüzce olur inşallahsevgilim 27 ben 26 yaşındayım.ikimizde mühendisiz.o 4 yıllık memur ben ise yeni atandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?