• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendi peşimde dolaşıyor

Aslında ilk msjim kisaydi kolay degil mazi demek haklısın da kesinlikle ...zaman lazım sana bir gün evlenirsin unutursun acini ...sadece zaman lazım ....demek ki senin kadar sevmemis kıymış sana senin kadar kıymet vermemiş .
ya birşey sorucam ama burdaki bayanlar yanlış anlıcak biz sevişmiştik benimle konuşurken o kızla konuşmuş kendimi günahkar ve kullanılmış hissediyorum içim yanıyor bu yüzden Allah a çok havale ettim onu herkesi inandırdı aileler bile girdi işin iiçine bıraktı gitti sonra

Kendi canını acıtmaktan başka işe yaramaz ama , sen bilirsin.
Çok yakında şükür edeceksin de o zamana kadar biraz acıtacak.
zaten ben diyorum evlendi çocuk yaptı karısını köle gibi oldu onada öyle biri lazımdı

ya birşey sorucam ama burdaki bayanlar yanlış anlıcak biz sevişmiştik benimle konuşurken o kızla konuşmuş kendimi günahkar ve kullanılmış hissediyorum içim yanıyor bu yüzden Allah a çok havale ettim onu herkesi inandırdı aileler bile girdi işin iiçine bıraktı gitti sonra

Böyle düsünme iste seviyordun sevistin adam pisligin teki cikti ayrildin bitti. Daha ayrintiya girme bunun icinde kötü hissetme kendini.
Herkes hakettigini yasar er ya da gec o yüzden önüne bak.
Daha önceki mesajlarinda sosyal medyadan baktigini söylemissin bu seni tetikler asla ama asla bakma engelle kendine git ugras bul calismiyorsan calis kurslara falan git kitap oku

Eşiyle geziyor ve yolu da ordan geçiyordur işi gücü yok arabayla orayı mı turlayacak bu buluttan nem kapmayı da geçmiş sinekten yağ çıkartıyorsun resmen.
öyle değil bi günde olan birşey değil bu bi kaç ay sürdü hastaneye gittim geldi parka gittim geldi bakkala gittim geldi evimn önüne geldi ben yağ çıkarmadım

Böyle düsünme iste seviyordun sevistin adam pisligin teki cikti ayrildin bitti. Daha ayrintiya girme bunun icinde kötü hissetme kendini.
Herkes hakettigini yasar er ya da gec o yüzden önüne bak.
Daha önceki mesajlarinda sosyal medyadan baktigini söylemissin bu seni tetikler asla ama asla bakma engelle kendine git ugras bul calismiyorsan calis kurslara falan git kitap oku
üniye hazırlanıyorum inşallah olursa kurtulcam

Sürekli karşına çıkmasının mantıgı kendini hatırlatmak unutturmamak hala sevdiğinide biliyorsa direncini kırıp zayıflığından yararlanmak amacı, karısını sevse peşinde dolanmaz seni sevseydi evlenmezdi.. Fazla mal göz çıkarmaz hesabı

Sürekli karşına çıkmasının mantıgı kendini hatırlatmak unutturmamak hala sevdiğinide biliyorsa direncini kırıp zayıflığından yararlanmak amacı, karısını sevse peşinde dolanmaz seni sevseydi evlenmezdi.. Fazla mal göz çıkarmaz hesabı
haklısınız

Manyağın teki cunku. Çünkü ooo beni unutmamış ne karizmayim ne coolum bee diyecek vakti bekliyor. Vasıfsiz çünkü. Kendini geliştirmedigi için bu şekilde tatmin olmaya çalışıyor çünku
Böyle birinde mantık aramak yanlış

Manyağın teki cunku. Çünkü ooo beni unutmamış ne karizmayim ne coolum bee diyecek vakti bekliyor. Vasıfsiz çünkü. Kendini geliştirmedigi için bu şekilde tatmin olmaya çalışıyor çünku
Böyle birinde mantık aramak yanlış
haklısınız

Zamanında aldatılmış birisi olarak söyleyeyim seni sevdiğinden falan değil. Seni seviyor olsa zaten gidip başkasıyla evlenmezdi, ne olursa olsun. Amaç şu, seni aldattığı gibi o evlendiği kızı da aldatacak. Aldatmak alışkanlıktır. Senden yüz bulursa kendince "Pişmanım, mutsuzum" ayağına seninle yasak aşk keyfi yaşama derdinde. Zaafına yenik düşmemelisin, yoksa zararda çıkan sen olursun o değil.

Zamanında aldatılmış birisi olarak söyleyeyim seni sevdiğinden falan değil. Seni seviyor olsa zaten gidip başkasıyla evlenmezdi, ne olursa olsun. Amaç şu, seni aldattığı gibi o evlendiği kızı da aldatacak. Aldatmak alışkanlıktır. Senden yüz bulursa kendince "Pişmanım, mutsuzum" ayağına seninle yasak aşk keyfi yaşama derdinde. Zaafına yenik düşmemelisin, yoksa zararda çıkan sen olursun o değil.
Allah korusun benden uzakta

canim ayni seyleri yasiyoruz benimkide evlenecek yakinda eski nisanlim . Bence amaci mutluluğunu senin gözune sokmak herseyden önce o kapinda da yatsa evli . O is o yuzzuk parmaga girince bitti . O yuzden anlam arama karaktersiz yapacak bisey yok Allah' a havale ettim ben unutamadim bak suan bile onlarin resimlerine bakiyodum icim bi tuhaf oldu ama elden bisey gelmez

Demekki senle evlenseydide baskasinin peşinde kosacakti.adamın yapısı bu belkide.kurtulduguna dua et.o üzülsün seni kaybettigine.o evli asla senin kadar özgür olamaz okucaksin yeni insanlarla tanışcaksin asla izin verme ona.hayatın tanidini çıkar.kendini yakma sakinn

Back
X