evlendi:((

fast2

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
41
2
16
35
mutlu bi konu açmak isterdim ama olmadı olmuyo bi türlü :((( 2013te açtığım konu vardı. ayrılmıştık sevgilimle. evlendi arkadaşlar ya:((( sağ gözüm artık ağlamaktan acımaya başladı:((( ben de onsuz yapayalnız kaldım bu şehirde. okuldaki tüm arkadaşlar evlendi.bana sorup duruyolar biri yokmu evlen artık diye. il dışı tayin de olmuyo puanım çok düşük:(((

Kendi kaybetmis aglama bence hayırlısı buymus de kaç yasındasın bilmiyorum ama bence kimbilir daha kimler cıkıcak karsına hayat herseye rağmen yasamaya değer bence yasayabildiğin kadar dolu dolu yasa altın kuralım bu benim zaten ayrılmıssında gecmis gitmis sende önüne bak seni haketmemis demekki

mutlu bi konu açmak isterdim ama olmadı olmuyo bi türlü :KK43:(( 2013te açtığım konu vardı. ayrılmıştık sevgilimle. evlendi arkadaşlar ya:KK43:(( sağ gözüm artık ağlamaktan acımaya başladı:KK43:(( ben de onsuz yapayalnız kaldım bu şehirde. okuldaki tüm arkadaşlar evlendi.bana sorup duruyolar biri yokmu evlen artık diye. il dışı tayin de olmuyo puanım çok düşük:KK43:((

senin adına çok üzüldüm. teselli edicek çok bir nokta yok aslında. ayrılır ayrılmaz 1 yıl sonra evlenmesi eminim çok zor ve acıdır.

hayat zor yaşamak zor. sınavlarla engellerle dolu. senin de bunu yaşamadan gerekiyormuş demek ki. acını yaşa bitir önüne bak.

eminim karşına senin değerini bilecek biri çıkacak. sadece zaman sadece sabır. biliyorum çok zor sabretmek ama yapacak bir şey yok. aklını başka şeylere vermeye çalış.

Kendi kaybetmis aglama bence hayırlısı buymus de kaç yasındasın bilmiyorum ama bence kimbilir daha kimler cıkıcak karsına hayat herseye rağmen yasamaya değer bence yasayabildiğin kadar dolu dolu yasa altın kuralım bu benim zaten ayrılmıssında gecmis gitmis sende önüne bak seni haketmemis demekki
28 yaşındayım:( çok ahımı aldı...

senin adına çok üzüldüm. teselli edicek çok bir nokta yok aslında. ayrılır ayrılmaz 1 yıl sonra evlenmesi eminim çok zor ve acıdır.

hayat zor yaşamak zor. sınavlarla engellerle dolu. senin de bunu yaşamadan gerekiyormuş demek ki. acını yaşa bitir önüne bak.

eminim karşına senin değerini bilecek biri çıkacak. sadece zaman sadece sabır. biliyorum çok zor sabretmek ama yapacak bir şey yok. aklını başka şeylere vermeye çalış.
bu saatten sonra değer verecek biri inşallah çıkar ama sanmıyorum ki. yaşamak hakkaten çok zormuş.

biz ayrıldık nisanda ağustosta tanıştı bu kızla. ayrıldılar biliyordum ama meğer ayrılmamışlar:(((( evlendiklerini öğrendim dünya bitti benim için. şu an gerçekten ölsem hiç bişey hissetmem. Allah kimseye yaşadığım tarifsiz acıyı yaşatmasın:(

Valla ben beddua etmeden duramiyorum..benimkide evlendi hemd icimi yakip kavurduda gitti...ben mutlu ilana dek ona beddua edicem...allahin takdiri tabi kabul eder etmez bilemem ama icimin acisi baska turlu dinmiyor...beynimde neden sorulari calkalniyor...niye ben degilimde baskasi diyorum....umarim gonlune gore gonlumuze gore biri bir an once cikarda mutlulugu buluruz bir an once...

28 yaşındayım:KK43: çok ahımı aldı...

arkadaşım gidene o kadar üzüldük ki anca kendimizi hasta ettik. elimizde koca bir sıfır. lütfen kendine gel artık. sanırım öğretmensin. ne kadar güzel mesleğin var. kendine sonsuz güven. o seçimini yapmış. hayatını seninle paylaşmak istemeyen bir adam için gözyaşını boşa akıtma..

hemen bir ay sonra nasıl biriyle tanışıp aşık olabildi bir de evlenmiş böyle biri için üzme kendini

Birde olaya şöyle bak: evlendi ama mutlu olabilcekmi??? Anıları hatıraları istesede unutamaz. Muhtemelen seni unutmak için kendini ateşe attı böyle bi yola girdi. Allah sabır ve kolaylık versin canım, biliyorum çok zor olacak ama zaman herşeyin ilacıymış.

ya nasıl 1 yılda başka birini bulup evlenmiş yaa ağladığına değmez

Adamlar kadınlar gibi degil ki, yedegi yedeklemeden ayrılmıyorlar. : )
Evlenen evlensin yavru kus.
Göbegin bir kesilmedi onunla, senin bırakan adamın pesine süpürge olmanın alemi yok. Yasını tut, bitsin gitsin sonra.

mutlu bi konu açmak isterdim ama olmadı olmuyo bi türlü :KK43:(( 2013te açtığım konu vardı. ayrılmıştık sevgilimle. evlendi arkadaşlar ya:KK43:(( sağ gözüm artık ağlamaktan acımaya başladı:KK43:(( ben de onsuz yapayalnız kaldım bu şehirde. okuldaki tüm arkadaşlar evlendi.bana sorup duruyolar biri yokmu evlen artık diye. il dışı tayin de olmuyo puanım çok düşük:KK43:((
canım şu an için yanıyodur ne desek geçmez en iyisi zamana bırakmak, bi zaman sonra acın azalacak hayat böyle. umarım gerçekten sevebileceğin biri çıkar karşına, hem de seni hakeden biri olur

başkaları da çıkar karşına hayatım bence biraz git faaliyetlere falan katıl, kurslara katıl mutlaka tanışırsın birileriyle. üzme kendini lütfennn <3

canım neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. benim başıma da gelmişti böyle bir şey. üstelik kız istemeye benimle birlikteyken gitmiş. benden ayrıldıktan 1 ay sonra o kızla nişanlanmış. ben de ah etmştim zamanında. ama üstünden 2 yıl geçti. ben yalnızım o evli , mutludur da. ama affettim. eğer affetmeseydim kalbimde hep yeri olacaktı. affet ki kalbin temizlensin. allahtan hayırlısını dile. eminim seni hakedecek birisi çıkacaktır o zaman :)

Bir zamanlar gelecek hayalleri kurduğumuz en yakınımız sevdiğimiz olan kişinin şuanda başka birinin eşi olması çok zor bir durum. Hele bir de ayrılık atlatılamadıysa. Benim de en büyük korkum bir gün onun evlendiğini duymak. Düşündükçe çok üzülüyorum. Ama kısmet değilmiş ki olmamış. Bu durumu biran evvel at kafandan. Senin de karşına biri çıkar unutursun geçmiştekileri inşallah:KK68:

Back
X