Evlendiği kişiyi önceden rüyasında gören var mı?

Maripositaa

Siz dans eder misiniz Bay Darcy?
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
1.148
1.728
333
merhaba kızlar..ben üniversite bir de iken bi rüya görmüştüm,eşimle de aynı okuldayız bu arada,,kampüsten beraber çıkıyoruz o benim kucağıma bir erkek bebek, bembeyaz bir bebek veriyor ,bembeyaz bir kıyafet içinde..ve yürüyor

bu kadarcık kısa bi rüya..blmiyorum inanır mısınız ama ilk kız kaldığım bi evde gördüm bu rüyayı..evet o adamla evlendim ve bana verdiği çocuğun yüzü şu anki oğlumun yüzü..çok garip hissediyorum anlatınca

var mı acaba başka eşini rüyasında gören evlenmeden?

Ben rüyamda görmedim ama hep nedense diyordum ben şehir dışına evlenicem diye oysa böyle bir isteğim de yoktu İstanbul'da yaşıyordum seviyordum orayı ama arkadaşıma filan hep öyle derdim içime öyle doğuyor derdim gerçekten de öyle oldu kısmet. Genelde ilk yattığın evde taşınırsın felan ya anahtarı yastığının altına koyup uyursan evleneceğin insanı görürmüşsün ben hiç denemedim.

merhaba kızlar..ben üniversite bir de iken bi rüya görmüştüm,eşimle de aynı okuldayız bu arada,,kampüsten beraber çıkıyoruz o benim kucağıma bir erkek bebek, bembeyaz bir bebek veriyor ,bembeyaz bir kıyafet içinde..ve yürüyor

bu kadarcık kısa bi rüya..blmiyorum inanır mısınız ama ilk kız kaldığım bi evde gördüm bu rüyayı..evet o adamla evlendim ve bana verdiği çocuğun yüzü şu anki oğlumun yüzü..çok garip hissediyorum anlatınca

var mı acaba başka eşini rüyasında gören evlenmeden?

ben üniversiteyi bitirip memleketime döndüm ve bir hastanede çalışmaya başladım.o sıralar bir rüya gördüdm,diş doktoruna gitmiştim,ama doktor benim saçımı okşadı ve bana bir elma verdi,ben de yedim elmayı.1-2 ay geçtikten sonra rüyamda gördüyüm doktorun o hastanede çalıştığını gördüm,ama diş doktoru deyil,kardioloq.onunla tanıştık,ama sadece iş arkadaşı olarak.1 ay sonra hiç beklemediyim halde bana evlenme teklif etdi,şimdi evliyiz ve 2 tane çocuğumuz var.

Back
X