- 3 Kasım 2014
- 295
- 398
- 73
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
evlendikleri gece damat bey kendi annesinin evliliginden memnun olmadigini soyleyip trip yapmis.. yeterince aci gorunuyor ne yazik kiNasıl yani, ne söyledi ki bu kadar travmatik?
karisik olmus afedersiniz...
daha evlendigimiz gece bana kotu davrandi... arkasi da geldi tabiki, hakaretler, baskilar, sogukluklar... kendimi ilk geceden itibaren cok degersiz hissettim... hala da atamiyorum
sukur oyle bi davranis olmadi ama ben ilk geceden anladim v...s oldugumu, cok kotuydu, bunun icin bana kotu davranmadi ama sefkat beklerken sarilma beklerken tripleriyle karsilasip sok oldum... ne yalanlar dolaplar olaylar cevrilmis arkadan ve sozde masum annecigi mutlu degilmis evliligimizden (tek sebebi kalbindeki zehir dolu haset)Evlendiginiz gün annesi yüzünden tartıstınız ve bosandınız, bu kadar mı sonrası da var mı?
Sizde travma yaratacak sekilde davrandı mı peki? Acıkca soramadım. O sekilde ayılar okuduk burada.
sukur oyle bi davranis olmadi ama ben ilk geceden anladim v...s oldugumu, cok kotuydu, bunun icin bana kotu davranmadi ama sefkat beklerken sarilma beklerken tripleriyle karsilasip sok oldum... ne yalanlar dolaplar olaylar cevrilmis arkadan ve sozde masum annecigi mutlu degilmis evliligimizden (tek sebebi kalbindeki zehir dolu haset)
o gece nasil soylenir bu nasil yapar, hazmedemedim...
o zaten hep ekledi uzerine, huzursuzluklar takintilar paranoyalar falan falan...
kendime guvenimi kaybettim bu kisa evlilikte, yazdiklarim bile karman corman, yansitiyor beni
annesi dugun gecesi evimize gecmeden doldurmus kucuk beyi, o da cok uzulmus annecigine, derdine dustu...Peki bu yalan dolanları önceden fark etme sansınız olmadı mı hic? Ne gibi seyler yaptı?
Bir de o gece bunu söylemenin anlamı nedir...
Süt kuzusu imiş, kurtulmussunuz.
nisanliyken sadece soguklardi ama laf demiyolardi... sonradan cikti filmler meydanaPeki bu yalan dolanları önceden fark etme sansınız olmadı mı hic? Ne gibi seyler yaptı?
Bir de o gece bunu söylemenin anlamı nedir...
Süt kuzusu imiş, kurtulmussunuz.
nasil eminler artik dusunun, kiz imzayi atti artik gidemez cokelim tepesine... nasil bi mantiktir,o kiz gidemez diyelim peki,nefretle ici soguyarak senin esin olmasi cok mu iyi?sevse daha guzel olmaz mi?insan degillermis ki...bu erkekler hic demiyolar mi 'bu kiz bu yaptigimi unutmaz, hele ki bu gecede, kalbi kararir, yuvamiz zarar gorur..' vs vs.. bu ne kustahlik, bu ne ozguven, bu ne pervasizlik?! hayir, biz sorun olsa bile 'aman bugunumuz ozeldir, zehir etmeyim..' diyebiliyoruz, onlar neden umursamadan heba ediyorlar? kendilerine oluyo ki basta olan..
kusura bakmayin,duzenledim yenidenAnlamadim...
daha ilk geceden basladi annesinin derdine dusmeye,triplere...buz kestim ben deNasıl yani, ne söyledi ki bu kadar travmatik?
annesi dugun gecesi evimize gecmeden doldurmus kucuk beyi, o da cok uzulmus annecigine, derdine dustu...
bana iftira ettiler,ogullarina oyun oynadigimi aslnda cok fitne oldugumu falan filan...
nisanliyken sadece soguklardi ama laf demiyolardi... sonradan cikti filmler meydana
Erkegin doldurusa geleni de ne igrenc...Ne gibi fitnelik? Olay üzerinden örnek verirsen daha iyi olur. Nasıl evlendiniz bir de? Görücü usülü filan mı?
Bu arada asıl fitnelik annesinin yaptıgı.
iyi anneymis de hatami duzeltmek istiyo ayaklari...Erkegin doldurusa geleni de ne igrenc...Ne gibi fitnelik? Olay üzerinden örnek verirsen daha iyi olur. Nasıl evlendiniz bir de? Görücü usülü filan mı?
Bu arada asıl fitnelik annesinin yaptıgı.
gorucu usulu tanistik,asik olduk...
hem de ne doldurusa gelis... sorsan kendi alir kararlarini guclu erkektir, bana sorardan zavalli ahmak bi kukla...
ornek olarak, kadin herseye bi kusur bulur onde olmak ister, oglunu avcuna aldigindan emin ve sinsilikle isi goturur...mesela kalkar ogluna der ki, masal'i cok seviyorum cok guzel kiz, ama yakstiramiyorum sunu yapmasini(iftira bulur bi tane),biz soyleyiz boyleyiz(aglamalar ve aciteler) sinirden aklima gelmiyo ki,yuzlerce ornek var aslnda
iyi anneymis de hatami duzeltmek istiyo ayaklari...
bu tipler zaten cok iyi gizlenir ki.. kendinden emin, akli basinda, objektif bireyler gibi gorunurler.. maske dusunce bi bakarsin annesi sen ve o evlisiniz, annesi haseki sen cariye konumundasindir..gorucu usulu tanistik,asik olduk...
hem de ne doldurusa gelis... sorsan kendi alir kararlarini guclu erkektir, bana sorardan zavalli ahmak bi kukla...
ornek olarak, kadin herseye bi kusur bulur onde olmak ister, oglunu avcuna aldigindan emin ve sinsilikle isi goturur...mesela kalkar ogluna der ki, masal'i cok seviyorum cok guzel kiz, ama yakstiramiyorum sunu yapmasini(iftira bulur bi tane),biz soyleyiz boyleyiz(aglamalar ve aciteler) sinirden aklima gelmiyo ki,yuzlerce ornek var aslnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?