evlendigim gece ve sonrasi

masaldenizindekucuksal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
295
398
73
iyi geceler hanimlar...
daha once de bir konu acmistim, yeni bosandim sayilabilir...
kafam cok bulanik... depresyon belirtileri var ama tam da emin olamiyorum... cok faalim aslinda ama bilemiyorum nedir bu? kisiligim degisti sanki, ozguvensiz korkak ezik buzuk biri haline geldim,yasamis olanlar daha iyi bilir, normalmidir bosanma ertesi? gecici midir? eski kocamin ailesi cok korkunc insanlardi ve psikolojik dayak yasadim ozetle... onlari etkisi ile mi boyle degistim acaba?
ilk gecemizde kocam bana sefkat bekledigim anda trip atip annesinin evliliginden memnun olmadigini soylemisti, o an yikilmis bitmistim, buz gibi gorunmustu tamamen...sonra defalarca yalvardi evlilik icinde bu yaptgi icin ama ben unutamadim...bosandim,kurtuldum,cok sukur...ama hala aklima gelince o sahne hazmedemiyorum cldiriyorum,ne zaman
umursamaz olup iyilesecegim?
not: karisik olmus afedersiniz...
daha evlendigimiz gece bana kotu davrandi... arkasi da geldi tabiki, hakaretler, baskilar, sogukluklar... kendimi ilk geceden itibaren cok degersiz hissettim... hala da atamiyorum

Son düzenleme:
karisik olmus afedersiniz...
daha evlendigimiz gece bana kotu davrandi... arkasi da geldi tabiki, hakaretler, baskilar, sogukluklar... kendimi ilk geceden itibaren cok degersiz hissettim... hala da atamiyorum

karisik olmus afedersiniz...

Evlendiginiz gün annesi yüzünden tartıstınız ve bosandınız, bu kadar mı sonrası da var mı?
Sizde travma yaratacak sekilde davrandı mı peki? Acıkca soramadım. O sekilde ayılar okuduk burada.

Evlendiginiz gün annesi yüzünden tartıstınız ve bosandınız, bu kadar mı sonrası da var mı?
Sizde travma yaratacak sekilde davrandı mı peki? Acıkca soramadım. O sekilde ayılar okuduk burada.
sukur oyle bi davranis olmadi ama ben ilk geceden anladim v...s oldugumu, cok kotuydu, bunun icin bana kotu davranmadi ama sefkat beklerken sarilma beklerken tripleriyle karsilasip sok oldum... ne yalanlar dolaplar olaylar cevrilmis arkadan ve sozde masum annecigi mutlu degilmis evliligimizden (tek sebebi kalbindeki zehir dolu haset)
o gece nasil soylenir bu nasil yapar, hazmedemedim...
o zaten hep ekledi uzerine, huzursuzluklar takintilar paranoyalar falan falan...
kendime guvenimi kaybettim bu kisa evlilikte, yazdiklarim bile karman corman, yansitiyor beni

bu erkekler hic demiyolar mi 'bu kiz bu yaptigimi unutmaz, hele ki bu gecede, kalbi kararir, yuvamiz zarar gorur..' vs vs.. bu ne kustahlik, bu ne ozguven, bu ne pervasizlik?! hayir, biz sorun olsa bile 'aman bugunumuz ozeldir, zehir etmeyim..' diyebiliyoruz, onlar neden umursamadan heba ediyorlar? kendilerine oluyo ki basta olan..

Peki bu yalan dolanları önceden fark etme sansınız olmadı mı hic? Ne gibi seyler yaptı?
Bir de o gece bunu söylemenin anlamı nedir...
Süt kuzusu imiş, kurtulmussunuz.

Peki bu yalan dolanları önceden fark etme sansınız olmadı mı hic? Ne gibi seyler yaptı?
annesi dugun gecesi evimize gecmeden doldurmus kucuk beyi, o da cok uzulmus annecigine, derdine dustu...
bana iftira ettiler,ogullarina oyun oynadigimi aslnda cok fitne oldugumu falan filan...

nisanliyken sadece soguklardi ama laf demiyolardi... sonradan cikti filmler meydana

nasil eminler artik dusunun, kiz imzayi atti artik gidemez cokelim tepesine... nasil bi mantiktir,o kiz gidemez diyelim peki,nefretle ici soguyarak senin esin olmasi cok mu iyi?sevse daha guzel olmaz mi?insan degillermis ki...

annesi dugun gecesi evimize gecmeden doldurmus kucuk beyi, o da cok uzulmus annecigine, derdine dustu...
bana iftira ettiler,ogullarina oyun oynadigimi aslnda cok fitne oldugumu falan filan...

nisanliyken sadece soguklardi ama laf demiyolardi... sonradan cikti filmler meydana

Erkegin doldurusa geleni de ne igrenc...Ne gibi fitnelik? Olay üzerinden örnek verirsen daha iyi olur. Nasıl evlendiniz bir de? Görücü usülü filan mı?

Bu arada asıl fitnelik annesinin yaptıgı.

Erkegin doldurusa geleni de ne igrenc...Ne gibi fitnelik? Olay üzerinden örnek verirsen daha iyi olur. Nasıl evlendiniz bir de? Görücü usülü filan mı?

gorucu usulu tanistik,asik olduk...
hem de ne doldurusa gelis... sorsan kendi alir kararlarini guclu erkektir, bana sorardan zavalli ahmak bi kukla...
ornek olarak, kadin herseye bi kusur bulur onde olmak ister, oglunu avcuna aldigindan emin ve sinsilikle isi goturur...mesela kalkar ogluna der ki, masal'i cok seviyorum cok guzel kiz, ama yakstiramiyorum sunu yapmasini(iftira bulur bi tane),biz soyleyiz boyleyiz(aglamalar ve aciteler) sinirden aklima gelmiyo ki,yuzlerce ornek var aslnda

iyi anneymis de hatami duzeltmek istiyo ayaklari...

iyi anneymis de hatami duzeltmek istiyo ayaklari...

Görücü usulünde etrafımdan gördügüm insanlar direk evlenme odaklı oldukları için kusurlarını cok güzel kapatıyorlar. Asıl zavallı ahmak kendisi imiş. Sırf annesinin bir lafıyla o geceyi zehir eden bir adam var ortada. İlerisi daha kötü olacaktı, yani gidip annesine anlatacaktı habire. Sonra dolup gelip sana kusacaktı.
Kendini kötü hissetme, bir karar vermissin, bu kişi ile devam edemeyecegini düsünmüssün, daha büyük problemleri önlemek adına bosanmıssın. Su anki durumunun normal oldugunu kabullen. En nihayetinde bir yuva yıkıldı. Elbette üzüleceksin. Bunu atman için de kafanı mesgul etmen lazım. Onu da sen belirleyeceksin ilgi alanına göre. Bir süre sadece cok sevdigin şeylerle ilgilen.

bu tipler zaten cok iyi gizlenir ki.. kendinden emin, akli basinda, objektif bireyler gibi gorunurler.. maske dusunce bi bakarsin annesi sen ve o evlisiniz, annesi haseki sen cariye konumundasindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…