- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
iyi geceler hanimlar...
daha once de bir konu acmistim, yeni bosandim sayilabilir...
kafam cok bulanik... depresyon belirtileri var ama tam da emin olamiyorum... cok faalim aslinda ama bilemiyorum nedir bu? kisiligim degisti sanki, ozguvensiz korkak ezik buzuk biri haline geldim,yasamis olanlar daha iyi bilir, normalmidir bosanma ertesi? gecici midir? eski kocamin ailesi cok korkunc insanlardi ve psikolojik dayak yasadim ozetle... onlari etkisi ile mi boyle degistim acaba?
ilk gecemizde kocam bana sefkat bekledigim anda trip atip annesinin evliliginden memnun olmadigini soylemisti, o an yikilmis bitmistim, buz gibi gorunmustu tamamen...sonra defalarca yalvardi evlilik icinde bu yaptgi icin ama ben unutamadim...bosandim,kurtuldum,cok sukur...ama hala aklima gelince o sahne hazmedemiyorum cldiriyorum,ne zaman
umursamaz olup iyilesecegim?
not: karisik olmus afedersiniz...
daha evlendigimiz gece bana kotu davrandi... arkasi da geldi tabiki, hakaretler, baskilar, sogukluklar... kendimi ilk geceden itibaren cok degersiz hissettim... hala da atamiyorum
ben anlamadım sen evlendin geredeğe girdin hatta giremedin çünkü vajinismusmussun,sonra kocan sana annem evliliğimizden mutlu değil dedi..hangi ara kaçıncı dakikada memnuniyetsiz olmuş hasbam ben valla anlamadımsukur oyle bi davranis olmadi ama ben ilk geceden anladim v...s oldugumu, cok kotuydu, bunun icin bana kotu davranmadi ama sefkat beklerken sarilma beklerken tripleriyle karsilasip sok oldum... ne yalanlar dolaplar olaylar cevrilmis arkadan ve sozde masum annecigi mutlu degilmis evliligimizden (tek sebebi kalbindeki zehir dolu haset)
o gece nasil soylenir bu nasil yapar, hazmedemedim...
o zaten hep ekledi uzerine, huzursuzluklar takintilar paranoyalar falan falan...
kendime guvenimi kaybettim bu kisa evlilikte, yazdiklarim bile karman corman, yansitiyor beni
Aslında bu tarz vakaların birinci dereceden sorumlusu KAYINEBEVEYNLER . . .bu erkekler hic demiyolar mi 'bu kiz bu yaptigimi unutmaz, hele ki bu gecede, kalbi kararir, yuvamiz zarar gorur..' vs vs.. bu ne kustahlik, bu ne ozguven, bu ne pervasizlik?! hayir, biz sorun olsa bile 'aman bugunumuz ozeldir, zehir etmeyim..' diyebiliyoruz, onlar neden umursamadan heba ediyorlar? kendilerine oluyo ki basta olan..
kendi cocuklarinin hayatini zehir ediyolar ilk, farkinda degiller..Aslında bu tarz vakaların birinci dereceden sorumlusu KAYINEBEVEYNLER . . .
Bende bunu anlamadım hiç bir zaman güzel bir soru olmuş takipteyim cevaplarabir anne neden evladının mutsuz olup yalnız kalmasını ister (annelere soruyorum özellikle erkek annelerine)
ana soru bu olmalı,bir anne nasıl bir anne ki evladının özel ve genel ihtiyaçlarını karşılayıp ona hizmet eden ve sevgi veren birini evladının hayatından defetmeye çalışır ,hayır kendileri de bakmayıp koyunlarına almıyorlar ki sonra oğullarını..samimi cevap verecek kişilere şimdiden teşekkürler
hala bir cevap alamadım bende beklemedeyim vallahiBende bunu anlamadım hiç bir zaman güzel bir soru olmuş takipteyim cevaplara
ben kendilerini zeki zanneden zavallilar olarak goruyorum o insanlari...akillarinca on planda olup ogulcuklarini kaptirmayacaklar ama gormuyolar ki ogullari mutsuz oluyo ilk...hala bir cevap alamadım bende beklemedeyim vallahi
Bende bunu anlamadım hiç bir zaman güzel bir soru olmuş takipteyim cevaplara
17 ay kadar...Ne kadar süre evli kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?