evlendigim gece ve sonrasi

şeref para ile satılıyo olsa bazılarına kamyon kamyon alsan yine kar etmez. Boş ver canm kurtulduğuna say ilk zamnlar muhakkak buhranların olacak sıkıntıya düşeceksin ama şöyle düşün demekki sen güçlü bir kadındınki miskince sinip çekmek zorunda kalmadın onları ve boşandın NE MUTLU SANA...

Boşanmış atlatmışsın,üzerinde durmamaya çalış. Düşündükçe içinde boğulursun,kafanda büyür büyür o andan kaçamazsın. Yeni sayfanı aç ve hayatına devam et,kendin için yapabileceğin en iyi şey geçmişi düşünmemektir.

ben anlamadım sen evlendin geredeğe girdin hatta giremedin çünkü vajinismusmussun,sonra kocan sana annem evliliğimizden mutlu değil dedi..hangi ara kaçıncı dakikada memnuniyetsiz olmuş hasbam ben valla anlamadım

konu sahibi ii nalatımda bulunamamış ama kaynansından çok çekmiş vesselam..üzüldüm..Allah yardımcısı olsun...insanlar böyle pislikler yüzünden yuvalrından evlerinde en önemlisi emeklerinden oluyorlar....inş biran önce toplarsın kendini

konu sahibi ii nalatımda bulunamamış ama kaynansından çok çekmiş vesselam..üzüldüm..Allah yardımcısı olsun...insanlar böyle pislikler yüzünden yuvalrından evlerinde en önemlisi emeklerinden oluyorlar....inş biran önce toplarsın kendini

annesi evliliğinzden memnun değil diye m, boşandınız yahu
tam tersini yapıp memnun değilse koynuna o alacak değil ya
eşini kendine çekip onların aksine dahada mutlu olabilirdiniz
son çare olmalıydı boşanmak heleki 3.şahıslar yüzünden

bir anne neden evladının mutsuz olup yalnız kalmasını ister (annelere soruyorum özellikle erkek annelerine)
ana soru bu olmalı,bir anne nasıl bir anne ki evladının özel ve genel ihtiyaçlarını karşılayıp ona hizmet eden ve sevgi veren birini evladının hayatından defetmeye çalışır ,hayır kendileri de bakmayıp koyunlarına almıyorlar ki sonra oğullarını..samimi cevap verecek kişilere şimdiden teşekkürler

Aslında bu tarz vakaların birinci dereceden sorumlusu KAYINEBEVEYNLER . . .

Zaten bosanmissiniz. Hala uzerinizden atamadiysaniz, unutamadiysaniz psikologlar var daha faydali olur. Yapacak ne var ki bu saatten sonra..

Bende bunu anlamadım hiç bir zaman güzel bir soru olmuş takipteyim cevaplara

sen değerlisin ve değerli olduğun o hakaretleri o kötü davranışları hiç haketmediğin için boşandın. yani sen çok değerli olduğunun farkındasın ve güçlü bir kadınsın senin gibi olup hatta daha kötü şeylere mağruz kalıp çocuğu için , ailesi sahip çıkmaz diye ekonomik özgürlüğü olmadığı için boşanamıyor arafta kalıyor. sen özgüvenli olmasan nasıl boşanma kararı verecektin. bundan sonrada güçlü duracaksın çalışacaksın hayatta hep kötüler yok dua edeceksin bol bol ve yeni bir hayat seni bekliyor hatalarından ders çıkarıp yola devam etmek kalıyor sana.. insanlar neler yaşıyor senden daha kötü şeyler yaşayan insanlar var..

hepinize tesekkur ederim, tek tek alintilayamadim...
yalniz yanlis anlasilmisim, ben 3ncu sahislar yuzunden bosanmadim ve cok mucadele ettim...eski kocam olacak insan daha evlendigimiz gece basladi triplerine,yok yere...annesini getirip evliligin ortasina koydu ve binlerce haksizlik yapti...bosandim en sonunda, o ayrilmak istemedi...ama ben yasatilanlarin etkisini atamiyorum,hala ates basiyo basima dusununce,nasil ya diye diye deliriyorum,insanlara guvenim kalmadi ve cok sogudum,her yer boyleleriyle mi dolu diyorum...kafamin ici cok fena...bosandigima asla pisman degilim,ben sadece eski ben olmak istiyorum...

Bende bunu anlamadım hiç bir zaman güzel bir soru olmuş takipteyim cevaplara

canım benim bende boşandım ve iki erkek çocuğu annesiyim.. ilerde gelinlerim olduğunda ne olursa ben onların hayatını zehir edebilirimki diye kendimi çok sorguladım ve şu cevabı aldım biz türk anneleri olarak bütün dünyamızı çocuklarımızın üzerine kuruyoruz ve dünyanın merkezi sayıyoruz özelliklede erkek evlatları her nedense öçok saçma ama... herneyse konuya geleyim.. dünyanın merkezine koyuyoruz sonrada bir gelin geliyor ve oğlumuzun tüm ilgisi ona kayınca oyuncağı elinden alınmış bir çocuk gibi oluyoruz..

bütün annelere sesleniyorum dünyaya getirdiğimiz evlatlarımız rabbimizin sadece bir emaneti ve onlara göz kulak olup iyi yetiştirmekle sorumluyuz.. daha fazla anlamlar yüklememeli ve kendi hayatımızada bakmalıyız.. hobiler ediinmeli sosyal yaşamdan kopmamalı hayatın diğer güzelliklerinide yaşamalıyız..

boşanınca şöyle diyordum 'ben sadece çocuklarım için yaşayacağım' ama şimdi öyle demiyorum çünkü bu sebeple yaşarsam ilerde onları mutsuz ederim.. ben kendim için yaşamalıyım aynı zamanda anneliğimide başarıyla yapmalıyım son nefesime kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…