evlendigim gece ve sonrasi

Olan olmuş artık. Takıntı halinden kurtulman lazım.
Herhalde çok fazla hassas birisin.
Eski kocanın yaptığı öküzlükleri geride bırakamıyorsan terapi al iyi bir psikologdan.
Kurtulmuşsun işte ne güzel. Onu çekmeyip boşanman da senin güçlü bir kadın olduğunun göstergesidir.
Boşanamayıp her pisliği çeken kadınlar da var ellerinde imkan olmasına rağmen.
Esas onlar ezilip büzülmeli.
Sen içindeki gücün farkına var.

Siz ezik bir insan degilsiniz ki kardesim, ahkarete psikolojik siddete pabuc birakmayip tekmeyi koymussunuz.

Aldatilan, sevilmedigini bile bile evlilige devam eden, her turlu hakareti asagilanmayi sineye cekip buraya nasil duzelir diye konu acanlarla kendinizi karsilastirin bir. Bu forumun da , toplumun da kadinlarinin %99.9undan daha guclu bir karakteriniz var, sizi tebrik ederim.

Mutsuz veya degersiz hissetmenizi gerektirecek hicbr sey yok, aksine aslanlar gibisiniz dostum. Bosamissiniz zaten adami daha ne dusunuyorsunuz, s..tir edip gecin gidin bence ne dediyse dedi.

çalışıyor musun
eğer boştaysan sürekli aklını bunlarla meşgul etmen kaçınılmaz gibi
bir meşgale bul kendine
hem iyi bi meslegim hem de cok mesguliyetlerim var, sosyal aktiviteler kurslar filan, ama kafa benimle iste, bir de cok taze oldugundan sanirim...

tesekkur ederim, o kadinlara da bir sey diyemiyorum ki, ellerinde imkan olmayabiliyor...
desteginiz icin sağolun, evet hakaretini baskisini kabullenemedim, Allah daha zor seylerden korusun...

Harika yazmışsınız. Umarım tüm erkek anneleri olması gerekeni idrak eder..

Unut gitsin artık o bitti ve geçmişte onla silinmeli.yeni hayat seni bekliyor takılma takıldıkça yıkılırsın
Güçlü ve kendine yeni bir sayfa aç

Sizi anlıyorum kalbiniz/duygularınız incinmiş, gururuz kırılmış hazmedemiyorsunuz yapılanları. Böyle durumlarda yapılması gereken şey umursamadan yola devam etmek. Belki başlarda zor gelebilir ama unutulmaz deyip unutulan ne ayrılıklar gördüm. Umarım bundan sonraki hayatınız dilediğiniz gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…