- 20 Şubat 2010
- 33.127
- 6.399
- 773
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
hem iyi bi meslegim hem de cok mesguliyetlerim var, sosyal aktiviteler kurslar filan, ama kafa benimle iste, bir de cok taze oldugundan sanirim...çalışıyor musun
eğer boştaysan sürekli aklını bunlarla meşgul etmen kaçınılmaz gibi
bir meşgale bul kendine
tesekkur ederim, o kadinlara da bir sey diyemiyorum ki, ellerinde imkan olmayabiliyor...Siz ezik bir insan degilsiniz ki kardesim, ahkarete psikolojik siddete pabuc birakmayip tekmeyi koymussunuz.
Aldatilan, sevilmedigini bile bile evlilige devam eden, her turlu hakareti asagilanmayi sineye cekip buraya nasil duzelir diye konu acanlarla kendinizi karsilastirin bir. Bu forumun da , toplumun da kadinlarinin %99.9undan daha guclu bir karakteriniz var, sizi tebrik ederim.
Mutsuz veya degersiz hissetmenizi gerektirecek hicbr sey yok, aksine aslanlar gibisiniz dostum. Bosamissiniz zaten adami daha ne dusunuyorsunuz, s..tir edip gecin gidin bence ne dediyse dedi.
canım benim bende boşandım ve iki erkek çocuğu annesiyim.. ilerde gelinlerim olduğunda ne olursa ben onların hayatını zehir edebilirimki diye kendimi çok sorguladım ve şu cevabı aldım biz türk anneleri olarak bütün dünyamızı çocuklarımızın üzerine kuruyoruz ve dünyanın merkezi sayıyoruz özelliklede erkek evlatları her nedense öçok saçma ama... herneyse konuya geleyim.. dünyanın merkezine koyuyoruz sonrada bir gelin geliyor ve oğlumuzun tüm ilgisi ona kayınca oyuncağı elinden alınmış bir çocuk gibi oluyoruz..
bütün annelere sesleniyorum dünyaya getirdiğimiz evlatlarımız rabbimizin sadece bir emaneti ve onlara göz kulak olup iyi yetiştirmekle sorumluyuz.. daha fazla anlamlar yüklememeli ve kendi hayatımızada bakmalıyız.. hobiler ediinmeli sosyal yaşamdan kopmamalı hayatın diğer güzelliklerinide yaşamalıyız..
boşanınca şöyle diyordum 'ben sadece çocuklarım için yaşayacağım' ama şimdi öyle demiyorum çünkü bu sebeple yaşarsam ilerde onları mutsuz ederim.. ben kendim için yaşamalıyım aynı zamanda anneliğimide başarıyla yapmalıyım son nefesime kadar.
olan once kendi ogulcuklarina oluyo, farkinda degiller.. Rabbim boyle kotu niyetlilerin kotuluklerine firsat vermesin.. cok tehlikeli oluyolar, bakakaliyorsun yalnizca..Bu tarz erkeklerdn ve annelerindn nefret edyrm
Aminolan once kendi ogulcuklarina oluyo, farkinda degiller.. Rabbim boyle kotu niyetlilerin kotuluklerine firsat vermesin.. cok tehlikeli oluyolar, bakakaliyorsun yalnizca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?