evlendigim gece ve sonrasi

bu tipler zaten cok iyi gizlenir ki.. kendinden emin, akli basinda, objektif bireyler gibi gorunurler.. maske dusunce bi bakarsin annesi sen ve o evlisiniz, annesi haseki sen cariye konumundasindir..
aynen ya tam da boyle oldu...ben kole,zorla bunlara yamanmis kisi,annesi haseki sultan...
baslarda dedigin gibi cok farkli gorunuyordu, sandim ki bana es olur evime reis olur cocuga baba olur, ama insan bile degilmis ki,ruh hastasi...

ben anlamadım sen evlendin geredeğe girdin hatta giremedin çünkü vajinismusmussun,sonra kocan sana annem evliliğimizden mutlu değil dedi..hangi ara kaçıncı dakikada memnuniyetsiz olmuş hasbam ben valla anlamadım
daha tanistigimiz gunden itibaren kadin kudurmaya baslamis zaten,sonradan anladim hepsini,dugun gunu de tatli tatli baslamis işlemeye ve isin acisi ben o adamin anneci bi sunepe oldugunu tam dugun gecesi anladim,nisanliyken gorsem devam eder miydim?

ne kadar evli kaldın aynı gün mü terkettin yoksa biraz eziyet çekmek adına bekledin mi?

bu tipler zaten cok iyi gizlenir ki.. kendinden emin, akli basinda, objektif bireyler gibi gorunurler.. maske dusunce bi bakarsin annesi sen ve o evlisiniz, annesi haseki sen cariye konumundasindir..
Nasil da ince dusunmussun.
Dusensene benim eski kocam evliligimin ilk gunlerinde bana dayak atmisti. Sonra pisman oldugunda annesi sirf oglu kendini kotu hiss etmesin diye "sen erkeksin olur boyle seyler" diye pohpohlamisti.
Zamala kv kocam rolun oynuyordu evde artik

Canım bak, artık bu kötü niyetli insanlar hayatında olmadığına göre, olay tamamen sende biter, bunun bilincinde olmalısın. Eee olay bende ne demek, dizginler sadece benim elimde, istedikten sonra hayatımın akışını değiştirebilirim işte. Durup durup geçmişe takılma, nedenini, niçini sorgulama, sen önüne bak bundan sonra. Acil kendine severek yapacağın uğraşlar bul, kurslara git, gez, yeni insanlarla tanış, dünyanı zenginleştir. Ne kadar dolu dolu yaşarsan o kadar çabuk atlatırsın herşeyi. Bak şimdi bir on dakika ayır kendine, kapa gözlerini kendini sevdiğin, çok huzurlu olduğun bir şey yaparken hayal et. (Ben mesela pırıl pırıl bir denizde, sırt üstü uzandığımı düşlerim) Hayal edebilirsen, tamamen aynı huzuru içinde duyuyorsun. Orada, o anda olmadığın halde. Aslında hiçbişey sandığımız gibi sadece şartlarla sınırlı değil, biz yeterki kötü anılara odaklanarak, zamanın kolayca silip geçebileceğe şeylere, sürekli yeniden can katmayalım.

bende daha ne tespitler var duysan : )
canindan bezdirilince sair yazar filozof filan oluyosun : )
tabi canim, sen sadece oglunu mutlu etmekle mukellef bi esyasin o evde, sen kimsin ki mutlulugun onemli olsun.. igrenc insanlar..

bu dusuncelerden bi kurtulabilsem keske...nefret ediyorum onlardan...hayati gorusum degisti resmen...
ya canım sen narin yapılı kırılgan birisin belli ki, bir başkası olsa belki başetmeye çalışır ama sen hep içine atmışsın bence psikologa git çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmak kafa dağıtır yeni ortam iyi olabilir senin için ya da yaşadığın şehrin aktivitelerine katılabilirsin bisiklet turu, aşçılık kursu vs...

kız kardeşim senin tarzında ilk gecelerinde sorunlar yaşadı ve 7 ay kadar dayana bildi. psikolojik destek aldı şimdi çok iyi. sonuçta bir evlilik yapılmış. ve bu tarz trip atabiliyosa arkası daha kötü olacaktı muhtemel. hayaller bağladığınız adamdan bunları duymak sizi kötü etkilemiş. bence destek almalısınız. bilinç altınız şuan iptal sanki

bu dusuncelerden bi kurtulabilsem keske...nefret ediyorum onlardan...hayati gorusum degisti resmen...

kuzum senin yine iyi 17 ayın gitmiş benim 8 senem gittti.. ömrünün geri kalanından da çalmalarına izin verme yaşandı ve bitti askerlik gibi düşün askerlik süren bitti bu yaşadığın olumsuz şeyler gelecekte daha güzel kapılar açacak sana

yine sen ve guzel tepsitler : )
son cumle ozellikle.. silinip gidecek seyleri habire zihnimizde guncelleyip kendimizi 3-5basamak daha geriye dusuren biziz.. ama konu sahibi de hakli, kolay degil.. kurtulamiyorsun yapilan haksizliklarin etkisinden.. insanlar mutlu olmak icin evlenir, bu tip rezil insanlar durduk yere kavga ve baskinlik icin evleniyolar, evlendiriyolar.. ne geciyo ki ellerine?

iste benim sorunum da bu, evlilik dusundugmden degil, ama tum insanlar boyleymis gibi geliyo artik bana da, dusuncelerim tamamen degisti, kimseye guvenim yok benim de.. ne aci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…