- 11 Eylül 2014
- 702
- 428
- 78
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
Insan dertden sair olur dedikleri bu olsa gerek.bende daha ne tespitler var duysan : )
canindan bezdirilince sair yazar filozof filan oluyosun : )
tabi canim, sen sadece oglunu mutlu etmekle mukellef bi esyasin o evde, sen kimsin ki mutlulugun onemli olsun.. igrenc insanlar..
Öyle deme, senin de yaşadıkların çok taze, normal bu güvensizlik ama zamanla karamsarlık azalacak...Nasıl sizler kötü insanlar değilseniz, dünya da hala başka iyiler de var.iste benim sorunum da bu, evlilik dusundugmden degil, ama tum insanlar boyleymis gibi geliyo artik bana da, dusuncelerim tamamen degisti, kimseye guvenim yok benim de.. ne aci
beddua etmeyelim, bosver.. Allah a havale et.. nasilsa bulacaklar karsiligini ya burda ya ahirette.Insan dertden sair olur dedikleri bu olsa gerek.
Zaten boyle tip kaynanalar ogullarini sirf evli ola bilmek icin evlendirir.
Allah boyle kv ve ogullarin topunun belasini verecek
haklisin, hersey cok taze.. gececek insaallah ama bu guven meselesi hallolur mu bilmem.. cok derinden kirildi cunkuÖyle deme, senin de yaşadıkların çok taze, normal bu güvensizlik ama zamanla karamsarlık azalacak...Nasıl sizler kötü insanlar değilseniz, dünya da hala başka iyiler de var.
Genceciksiniz ya, kocaman bir hayat sizi bekliyor. Bir sürü yepyeni başlangıç yapabilirsiniz, ben neler vermezdim yeniden sizlerin yaşında olmak için :)
Nasıl sadece bir kaç insan o güven kırdıysa, yeniden onaracak çok güzel insanlar girsin hayatına inşallah.haklisin, hersey cok taze.. gececek insaallah ama bu guven meselesi hallolur mu bilmem.. cok derinden kirildi cunku
Verdiğiniz cevap için çok teşekkürler olayı çok güzel anlatmışsınız keşke her anne özellikle erkek annesi sizin gibi düşünebilse. Henüz nişanlıyım Allah nasip ederse erkek evladım olursa bende sizin gibi düşünürüm. Tabiki annede oğluna bakacak oğluda annesine bakacak ömrünün sonuna kadar ama dediğiniz gibi anneler çocuklarına farklı anlamlar yükleyip onları hayatının merkezi yapıyorlar.Gelin geldiği zamanda paylaşmada zorluk çekiyorlar.canım benim bende boşandım ve iki erkek çocuğu annesiyim.. ilerde gelinlerim olduğunda ne olursa ben onların hayatını zehir edebilirimki diye kendimi çok sorguladım ve şu cevabı aldım biz türk anneleri olarak bütün dünyamızı çocuklarımızın üzerine kuruyoruz ve dünyanın merkezi sayıyoruz özelliklede erkek evlatları her nedense öçok saçma ama... herneyse konuya geleyim.. dünyanın merkezine koyuyoruz sonrada bir gelin geliyor ve oğlumuzun tüm ilgisi ona kayınca oyuncağı elinden alınmış bir çocuk gibi oluyoruz..
bütün annelere sesleniyorum dünyaya getirdiğimiz evlatlarımız rabbimizin sadece bir emaneti ve onlara göz kulak olup iyi yetiştirmekle sorumluyuz.. daha fazla anlamlar yüklememeli ve kendi hayatımızada bakmalıyız.. hobiler ediinmeli sosyal yaşamdan kopmamalı hayatın diğer güzelliklerinide yaşamalıyız..
boşanınca şöyle diyordum 'ben sadece çocuklarım için yaşayacağım' ama şimdi öyle demiyorum çünkü bu sebeple yaşarsam ilerde onları mutsuz ederim.. ben kendim için yaşamalıyım aynı zamanda anneliğimide başarıyla yapmalıyım son nefesime kadar.
simdi herkes bana kendini gizliyo gibi geliyo :) onlar oscarlik oynamisti cunku.. hepimiz icin huzur diliyorum..Nasıl sadece bir kaç insan o güven kırdıysa, yeniden onaracak çok güzel insanlar girsin hayatına inşallah.
Haklisin canimbeddua etmeyelim, bosver.. Allah a havale et.. nasilsa bulacaklar karsiligini ya burda ya ahirette.
ben eminim ki onlar kimseyle mutlu olamazlar, cunku kusur bulmak en onemli ozellikleri, evlilik laf olsun diye var onlarda, acilimi; kizi alip ezmek baskin gelip ego tatmin etmek...o zaman evlenmeseymiş gerizekalı herif...
Vajinusmus olduğunuz ortaya çıkınca mı gelmiş bunlar aklına bence istediğini elde edemeyince sinirlenip size kötü davranmış. yani sandığınızın aksine bu durumla alakası var o davranışlarının bencesukur oyle bi davranis olmadi ama ben ilk geceden anladim v...s oldugumu, cok kotuydu, bunun icin bana kotu davranmadi ama sefkat beklerken sarilma beklerken tripleriyle karsilasip sok oldum... ne yalanlar dolaplar olaylar cevrilmis arkadan ve sozde masum annecigi mutlu degilmis evliligimizden (tek sebebi kalbindeki zehir dolu haset)
o gece nasil soylenir bu nasil yapar, hazmedemedim...
o zaten hep ekledi uzerine, huzursuzluklar takintilar paranoyalar falan falan...
kendime guvenimi kaybettim bu kisa evlilikte, yazdiklarim bile karman corman, yansitiyor beni
o konuda bi sorun yasatmadi, cunku tedavi gorurken filan hep yanimda oldu nasil olduysa, hic zorlamadi... istedigi olduktan sonra da tripleri surdu, onunla o yuzden alakasi yokVajinusmus olduğunuz ortaya çıkınca mı gelmiş bunlar aklına bence istediğini elde edemeyince sinirlenip size kötü davranmış. yani sandığınızın aksine bu durumla alakası var o davranışlarının bence
ilk geceden vajinusmus olunmaz ilk gece çoğu kız yapamıyor kisukur oyle bi davranis olmadi ama ben ilk geceden anladim v...s oldugumu, cok kotuydu, bunun icin bana kotu davranmadi ama sefkat beklerken sarilma beklerken tripleriyle karsilasip sok oldum... ne yalanlar dolaplar olaylar cevrilmis arkadan ve sozde masum annecigi mutlu degilmis evliligimizden (tek sebebi kalbindeki zehir dolu haset)
o gece nasil soylenir bu nasil yapar, hazmedemedim...
o zaten hep ekledi uzerine, huzursuzluklar takintilar paranoyalar falan falan...
kendime guvenimi kaybettim bu kisa evlilikte, yazdiklarim bile karman corman, yansitiyor beni
Anladım, bu kadar kafanıza takmayın, herkesin başına gelebilir talihsiz bir evlilik. ileriye bakın şuanı yaşayın geçmişe fazla takılmayıno konuda bi sorun yasatmadi, cunku tedavi gorurken filan hep yanimda oldu nasil olduysa, hic zorlamadi... istedigi olduktan sonra da tripleri surdu, onunla o yuzden alakasi yok
uzerimdeki baskisi gerdek anlaminda degildi ama afra tafrasi yuzunden o geceden korkum baslamis olabilir...ilk geceden vajinusmus olunmaz ilk gece çoğu kız yapamıyor ki
üzerinizde baskı kurduysa devamında olmuşsunuzdur tabiki etki-tepki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?