evlendigim gece ve sonrasi

bende daha ne tespitler var duysan : )
canindan bezdirilince sair yazar filozof filan oluyosun : )
tabi canim, sen sadece oglunu mutlu etmekle mukellef bi esyasin o evde, sen kimsin ki mutlulugun onemli olsun.. igrenc insanlar..
Insan dertden sair olur dedikleri bu olsa gerek.
Zaten boyle tip kaynanalar ogullarini sirf evli ola bilmek icin evlendirir.
Allah boyle kv ve ogullarin topunun belasini verecek

iste benim sorunum da bu, evlilik dusundugmden degil, ama tum insanlar boyleymis gibi geliyo artik bana da, dusuncelerim tamamen degisti, kimseye guvenim yok benim de.. ne aci
Öyle deme, senin de yaşadıkların çok taze, normal bu güvensizlik ama zamanla karamsarlık azalacak...Nasıl sizler kötü insanlar değilseniz, dünya da hala başka iyiler de var.
Genceciksiniz ya, kocaman bir hayat sizi bekliyor. Bir sürü yepyeni başlangıç yapabilirsiniz, ben neler vermezdim yeniden sizlerin yaşında olmak için :)

haklisin, hersey cok taze.. gececek insaallah ama bu guven meselesi hallolur mu bilmem.. cok derinden kirildi cunku

Verdiğiniz cevap için çok teşekkürler olayı çok güzel anlatmışsınız keşke her anne özellikle erkek annesi sizin gibi düşünebilse. Henüz nişanlıyım Allah nasip ederse erkek evladım olursa bende sizin gibi düşünürüm. Tabiki annede oğluna bakacak oğluda annesine bakacak ömrünün sonuna kadar ama dediğiniz gibi anneler çocuklarına farklı anlamlar yükleyip onları hayatının merkezi yapıyorlar.Gelin geldiği zamanda paylaşmada zorluk çekiyorlar.

Vajinusmus olduğunuz ortaya çıkınca mı gelmiş bunlar aklına bence istediğini elde edemeyince sinirlenip size kötü davranmış. yani sandığınızın aksine bu durumla alakası var o davranışlarının bence

o konuda bi sorun yasatmadi, cunku tedavi gorurken filan hep yanimda oldu nasil olduysa, hic zorlamadi... istedigi olduktan sonra da tripleri surdu, onunla o yuzden alakasi yok

ilk geceden vajinusmus olunmaz ilk gece çoğu kız yapamıyor ki
üzerinizde baskı kurduysa devamında olmuşsunuzdur tabiki etki-tepki

o konuda bi sorun yasatmadi, cunku tedavi gorurken filan hep yanimda oldu nasil olduysa, hic zorlamadi... istedigi olduktan sonra da tripleri surdu, onunla o yuzden alakasi yok
Anladım, bu kadar kafanıza takmayın, herkesin başına gelebilir talihsiz bir evlilik. ileriye bakın şuanı yaşayın geçmişe fazla takılmayın

Bekleme yapma yola devam et ben de 17 ekımde bosandım o gunden berı elıme ne gectıyse resım ,aldıgı hedıye vs herseyı anında atıyorum çöpe..soranlara da bu konuda konusmuyorum dıyorum geçiyor..Sen de oyle yap aklına geldıkce baska bırsey dusunmeye calıs hemen gecer korkma...
Yaşadıklarınla zaten yıllarını kaybetmıssın bı de bosanma sonrası dusunerek gunlerını kaybetme cnm..

Bence hemen bir silkelen kendine gel yeni hayatına merhaba de.Her şeyi akışına bırak çoğu boşanan kadın gibi evlilik arayışına girme önce koca evinde sarsılan güvenini tekrar kazan.Asla ama asla sana yapılanları düşünme Allah a havale et ve unutmuş gibi yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…