Evlendigim gunden beri yaşadığım cinsel problem

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
Merhaba arkadaslar,
1 yillik evliyim. 1 aylık bebegim var cok şükür..
Evlendigim ilk gunden beri haz alamama durumu var. Şöyle ki ; eşimi cok cok seviyorum. Gayet kisisel bakimina ozen gosterir. Ama haz alamıyorum. Cinsel isteksizlik yok . Istiyorum fakat haz alamadigimdan dolayi uzuluyorum. Hissetmiyorum. 1 aydir lohusaliktan dolayi beraber olmadik.
Bugun tekrar denedigimiz de bende ayni durum. Istek var, iliski sırasında hayal kırıkligi yasiyorum. Esim elinden geleni yapiyor . Uzulme doktora gideriz diyor.
Uroloji veya kadin dogum bolumunden hangisine gitmeliyim?

Elinden geleni yapıyor derken neyi kastettiniz anlamadım ama on sevismeyi olabildiğince uzun tutun. Aşamalar olsun aklınızda dayanamayana kadar bir aşamadan diğerine geçmeyin. Romantizm seviyor olabilirsiniz. Genel olarak farklı şeyler deneyip görmeniz lazım.

Öyle devletteki doktorlara gidip "haz alamıyorum" deseniz, herhalde şoka girerler. Normal gebeyle hızlı hızlı ilgileniyorlar,onlar da haklı. Sizin Cem Keçe gibi Süleyman Eserdağ gibi seksolog tarzı doktorlara gitmeniz lazım. Biraz tuzlu olur ama. Cem keçe'nin cinsellik üzerine çok kitabı var araştırabilirsiniz,belki faydası olur.

Açık açık soracağım, on sevisme süreniz ne kadar ? Böyle durumlarda bi yarim saat olmasi gerek. Bedeninizi taniyabildiniz mi bunlarda önemli. Kimi kadın opulmekten haz duyarken kimi kadin duymaz gibi. Bunlara dikkat ettiniz mi ?

Açık açık soracağım, on sevisme süreniz ne kadar ? Böyle durumlarda bi yarim saat olmasi gerek. Bedeninizi taniyabildiniz mi bunlarda önemli. Kimi kadın opulmekten haz duyarken kimi kadin duymaz gibi. Bunlara dikkat ettiniz mi ?
Bazen 10 dk , bazen yarim saat ..
Ama her halukarda iki durumda da cinsel haz yok denecek kadar az.. birliktelik yasandgnda hissetmeme durumu soz konusu.

Öyle devletteki doktorlara gidip "haz alamıyorum" deseniz, herhalde şoka girerler. Normal gebeyle hızlı hızlı ilgileniyorlar,onlar da haklı. Sizin Cem Keçe gibi Süleyman Eserdağ gibi seksolog tarzı doktorlara gitmeniz lazım. Biraz tuzlu olur ama. Cem keçe'nin cinsellik üzerine çok kitabı var araştırabilirsiniz,belki faydası olur.
:KK70::KK70::KK70::KK70:valla çok iyiydi çok güldüm.haklısınız devletteki doktorlara sorarsa yüzlerindeki ifade:oops:bu olur herhalde

Ama her halukarda iki durumda da cinsel haz yok denecek kadar az.. birliktelik yasandgnda hissetmeme durumu soz konusu.
Hissetmeme durumu var ise vajinal genişlik olabilir. Bi kadin doguma gidebilirsiniz ilk once yok mok derse yukarda ki arkadaslarinda dedigi gibi piskolojik olabilir o da seksologla çözülür.

Ben de dahil olmak uzere cevremdeki her kadın sizin gibi merak etmeyin. Ben bunu surekli kafamızda 40 tilki dolasmasina bagliyorum.
Zaten 1 senedir aktifsiniz anladigim kadariyla. E onun da 9 ayi bebek 1 ayi lohusalik derken sevisirken kafanizi tamamen bosaltip ana odaklanabildiginizi sanmiyorum.
Kendimden ornek verecek olursam 3 senedir esimle aktif cinsel hayatimiz var, baslarda vajinismus gibi sorunlarim oldu ama bu orgazm isini son 3 5 aydir cozebilmis durumdayım. :işsiz:

Masturbasyon yaptiginizda orgazm olabiliyor musunuz?
Bazi kadinlar uzun sure sadece klitoral orgazm olabiliyorlar, eger oyleyse iliskinize buna gore yon verin.
Bir de kegel egzersizlerini mutlaka uygulayin, hatta iliski esnasinda da uygulayin.

bilmem sanki ilişki süreniz az gibi geldi.yani birşeyler yazcamda utanıyorum.yahu istersen ozel den yaz bana bikac tüyo vereyim belki işine yarar.ama bence erkeğe çok iş dusuyor

ilişki sırasında ıslaklık var mı yoksa zorlanıyormusunuz:oops:

Ben de dahil olmak uzere cevremdeki her kadın sizin gibi merak etmeyin. Ben bunu surekli kafamızda 40 tilki dolasmasina bagliyorum.
Zaten 1 senedir aktifsiniz anladigim kadariyla. E onun da 9 ayi bebek 1 ayi lohusalik derken sevisirken kafanizi tamamen bosaltip ana odaklanabildiginizi sanmiyorum.
Kendimden ornek verecek olursam 3 senedir esimle aktif cinsel hayatimiz var, baslarda vajinismus gibi sorunlarim oldu ama bu orgazm isini son 3 5 aydir cozebilmis durumdayım. :işsiz:
3 sene sonra mi cozdunuz?
Yani zaman alan bir surec anladığım kadariyla..
Bilmiyorum ama zevk , orgazm nedir hakikaten uzagim. Severek evlendim ki halaa cok seviyorum esimi. Anlayamadim durumumu

Söyle bi durum olabilir mi peki ilişki öncesinde ön sevişmenin de öncesinde güzel sözler sıcaklık sarılma falan bekliyo olabilir misiniz? Yani ruhumuzun okşanması gerekiyodur belki tahrik olmak tamamen eşinize odaklanmak için.

Islaklik var aslinda.
Fakat zevk alamiyorum maalesef.
Ve cok üzülüyorum..
Bos, bombos geliyor o an bana..
Esimi mumkun oldugunca operim, sevgimi dile getiririm..
Ama is o duruma gelince hissizim
konsantre oluyor musun yoksa o an aklında başka şeyler mi dönüyor

Söyle bi durum olabilir mi peki ilişki öncesinde ön sevişmenin de öncesinde güzel sözler sıcaklık sarılma falan bekliyo olabilir misiniz? Yani ruhumuzun okşanması gerekiyodur belki tahrik olmak tamamen eşinize odaklanmak için.
Iliski oncesi sarilma opme vs. Kesinlikle var. Iliski olmasa dahi ben yatmadan mutlaka operim o da beni oper..

Back
X