Evlendigim gunden beri yaşadığım cinsel problem

O an aklımda hicbirsey yok. Yani dikkatim dağılmıyor.. fakat boyle olmasina ragmen o anin bir anlami da olmuyor
allah allahh yaa çok garip valla ben konsantrasyon sorunu yaşıyorum mesela aklıma saçma şeyler geliyor filan senin durum garip acaba vajınada genişlik mi var ki

bilmem sanki ilişki süreniz az gibi geldi.yani birşeyler yazcamda utanıyorum.yahu istersen ozel den yaz bana bikac tüyo vereyim belki işine yarar.ama bence erkeğe çok iş dusuyor
Cok cok uzuluyorum. Suan bile gozlerim doluyor .
Ilk gunden beri böyleyim..
Istek var esime karsi ..
Ama o an olunca tamam nötr bir durum olusuyor bende .

Çok pardon ama , daha önceleri bekarken falan el ile mastürbasyon yapıyoduysanız , çoğu kadın ona alışıp ilişki sırasında haz alamıyormuş veya boşalamıyormuş.
Belkş öyle bir durumdur.

Bir de emzirme döneminde isteksizlik olur. Gerisinde de hamilelik ve acemilik... Normale dönse hormonlar düzelir mi ki?
Hamile olmadan once , evlendigim ilk gunlerde de durum ayniydi . Acemilik olabilir diye dusundum . Fakat hala ayni . Yorgunluk derseniz o da yok . Kayinvalidem ilgileniyor cocukla . Ben her turlu kendime vakit ayırabiliyorum

Peki küçüklüğünde bekaret tabusu kafana çok işlendi mi, cinsellik pis kötü gibi düşünceler empoze edildi mi sana?
Hayir hayir hic oyle birsy olmadi..
Ayrica yorgunluk da etkileyebilir . Ama suan izinliyim
Calistigimda da boyle bir durum vardı simdide var.. Yani bu da bir etken degil

Tabi ki eder.. birliktelik yasamasak bile her gece uyumadan oper . Bende onu operim . Sevgimizi hep dile getiririz. O benim herseyim. Şansım. Keske boyle olmasaydi . Keske birseyler hissedebilseydim

Öper ama nasıl bi öpücük bu? Tutkulu mu? Seviyorum tarzı değil de arzuladığını vücudunuzu beğendiğini sözlerle ifade eder mi? Bunların ateşlemesi lazım sizi

Siz vücudunuzu beğeniyo musunuz?

Öper ama nasıl bi öpücük bu? Tutkulu mu? Seviyorum tarzı değil de arzuladığını vücudunuzu beğendiğini sözlerle ifade eder mi? Bunların ateşlemesi lazım sizi

Siz vücudunuzu beğeniyo musunuz?
Kesinlikle, tutkulu, içten.
Vucudumu beğeniyorum..
Uzun boyluyum. Hicbir zaman kilo problemim olmadi hayatımda. Yeni dogum yapmama ragmen cok aktifim disari hayatımda..
Sezeryan oldum bir hafta olmadan disari ciktim gezdim kendime vakit ayırdım

Back
X