Evlendigim gunden beri yaşadığım cinsel problem

Ben de dahil olmak uzere cevremdeki her kadın sizin gibi merak etmeyin. Ben bunu surekli kafamızda 40 tilki dolasmasina bagliyorum.
Zaten 1 senedir aktifsiniz anladigim kadariyla. E onun da 9 ayi bebek 1 ayi lohusalik derken sevisirken kafanizi tamamen bosaltip ana odaklanabildiginizi sanmiyorum.
Kendimden ornek verecek olursam 3 senedir esimle aktif cinsel hayatimiz var, baslarda vajinismus gibi sorunlarim oldu ama bu orgazm isini son 3 5 aydir cozebilmis durumdayım. :işsiz:

ayıptır sorması nasıl çözdünüz:oops::oops::oops:???

Bence siz kısa yoldan bir kadıb doğumcuya danışın. Belki zamanla da çözülebilecek bir problemdir ama neden bekleyesiz ki. Doktorunuz sırayla çözüm yöntemlerini dener zaten. Öncr fizyolojik mi diye bakacaktır, sonra psikolojik mi diye. Sizin açınızdan en iyisi de sebebini öğrenmeniz olacak. Keşke sonra geri dönüp sebebi buymuş çözümü de buymuş diye konunuzu güncelleseniz :)

Merhaba arkadaslar,
1 yillik evliyim. 1 aylık bebegim var cok şükür..
Evlendigim ilk gunden beri haz alamama durumu var. Şöyle ki ; eşimi cok cok seviyorum. Gayet kisisel bakimina ozen gosterir. Ama haz alamıyorum. Cinsel isteksizlik yok . Istiyorum fakat haz alamadigimdan dolayi uzuluyorum. Hissetmiyorum. 1 aydir lohusaliktan dolayi beraber olmadik.
Bugun tekrar denedigimiz de bende ayni durum. Istek var, iliski sırasında hayal kırıkligi yasiyorum. Esim elinden geleni yapiyor . Uzulme doktora gideriz diyor.
Uroloji veya kadin dogum bolumunden hangisine gitmeliyim?
Kadın önce kendi bedenini beğenmeli ki sevişmekten zevk alsın
Gecelik giyin iç çamaşırları fln kremler ben şahsen kendimi beğenince daha fazla zevk duyuyorum

bir de baska biri bahsetmis. evlendikten hemen sonra hamile kalmissiniz zaten. 3-4 aya oturur bence.

ustteyken denediniz mi..bir sure oyle devam edin derim.

Ya cnm oyle olunca ben kendimi komik hissediyorum yani ne bilim garip gelio utaniyorum. Zevk almiyorum ama aliyor gibi yapiyorum o da bunu anliyor benim icin ugrasiyor soruyor nasil hissediyosun diye ama bende tik yok. Sıkılıyorum :( Bende esimi cok seviyorum ama nasil cozecegim bu problemi bilmiyorum henuz 3 aylik evliyim sizce duzelir mi bu durum

Kadının bedenini tanıması cinselliği nasıl yaşayacağını öğrenmesi bazı kadınlarda belli bir süre alıyor malesef
Örnek vermek gerekirse araba kullanmayı ilk öğrendiğimiz zaman arabayı süreriz ama tecrübeli olarak değil ilerleyen dönemlerde araba kullanmaktan zevk almaya başlarız ben bazen buna benzetiyorum
Farklı şeyler deneyebilirsiniz film vs gibi

ayıptır sorması nasıl çözdünüz:oops::oops::oops:???

Internette bir suru bu konuyla ilgili yazi var. Iste hangi pozisyonlar kadin orgazmı icin daha uygun gibi şekilleriyle anlatiliyor. Oncelikle onlari denedik. Tabii içlerinde cok zor pozisyonlar var, yapabildigimiz kadarini iste :KK59: ben mesela sevisirken kafamda iste ay gobegimi saklayayim, ay bak selulit mi o filan diye ozguvensizlik yaşıyordum. :ukala: bunlari tamamen kafamdan atmaya odaklandim. Kil tuy isi de benim konsatrayonumu bozuyordu bir de bir guzel tum vucut lazere gittim :KK23: en son olarak da istifa edip is stresi ve yorgunlugu kalmayınca bir guzel keyif alabildim :KK70:
1 senem zaten vajinismus, kurtulmasi, adapte olmasiyla gecti. 2 senedir de ugrasiyorum. Hala da her iliskimde olmuyor ama artik kafam tamamen bossa oluyor. Odaklanabilme kapasitemi artirdim yani. Ha bir de cok sık cinsel iliskiye girmek gerekiyor ki adamlar da dayanabilsin. Boyle 3 5 dkda olmuyor ne yazik ki.

Internette bir suru bu konuyla ilgili yazi var. Iste hangi pozisyonlar kadin orgazmı icin daha uygun gibi şekilleriyle anlatiliyor. Oncelikle onlari denedik. Tabii içlerinde cok zor pozisyonlar var, yapabildigimiz kadarini iste :KK59: ben mesela sevisirken kafamda iste ay gobegimi saklayayim, ay bak selulit mi o filan diye ozguvensizlik yaşıyordum. :ukala: bunlari tamamen kafamdan atmaya odaklandim. Kil tuy isi de benim konsatrayonumu bozuyordu bir de bir guzel tum vucut lazere gittim :KK23: en son olarak da istifa edip is stresi ve yorgunlugu kalmayınca bir guzel keyif alabildim :KK70:
1 senem zaten vajinismus, kurtulmasi, adapte olmasiyla gecti. 2 senedir de ugrasiyorum. Hala da her iliskimde olmuyor ama artik kafam tamamen bossa oluyor. Odaklanabilme kapasitemi artirdim yani. Ha bir de cok sık cinsel iliskiye girmek gerekiyor ki adamlar da dayanabilsin. Boyle 3 5 dkda olmuyor ne yazik ki.

hahayy . tsk tatlım..aynen olabildiiğince uzun olmalı:KK60::rolleyes:

Merhaba arkadaslar,
Evlendigim ilk gunden beri haz alamama durumu var. Şöyle ki ; eşimi cok cok seviyorum. Gayet kisisel bakimina ozen gosterir. Ama haz alamıyorum. Cinsel isteksizlik yok . Istiyorum fakat haz alamadigimdan dolayi uzuluyorum. Hissetmiyorum. 1 aydir lohusaliktan dolayi beraber olmadik.
Bugun tekrar denedigimiz de bende ayni durum. Istek var, iliski sırasında hayal kırıkligi yasiyorum. Esim elinden geleni yapiyor . Uzulme doktora gideriz diyor.
Ben 3yıl dı evliyim .başlar da hiç haz alamıyordum bana manasız geliyordu ama son zamanlarda haz alıyom .ön sevişme mutlaka olmalı hazz için bide yavaş yavaş olmalı en önemlisi kafandaki hər şeyi silmelisin .tama o ana odaklanmalısın.yoksa bi şey anlamıyacaksın.

Ben
Ben de dahil olmak uzere cevremdeki her kadın sizin gibi merak etmeyin. Ben bunu surekli kafamızda 40 tilki dolasmasina bagliyorum.
Zaten 1 senedir aktifsiniz anladigim kadariyla. E onun da 9 ayi bebek 1 ayi lohusalik derken sevisirken kafanizi tamamen bosaltip ana odaklanabildiginizi sanmiyorum.
Kendimden ornek verecek olursam 3 senedir esimle aktif cinsel hayatimiz var, baslarda vajinismus gibi sorunlarim oldu ama bu orgazm isini son 3 5 aydir cozebilmis durumdayım. :işsiz:
3yıl dı orqazm ulaşamadım hala sırrı ne

Kadınların orgazma en kolay ulaştığı pozisyon üstte olduklarıdir. Hem klitoral hem vajinal uyarılma olduğu için boyle.
Bu pozisyonu deneyin, aklinizi bosaltin mutlaka ve diğer arkadaşların da dediği gibi kesinlikle uzun bir on sevişme.

Merhaba arkadaslar,
lohusalık döneminden sonra normaldir bende 1,5 yılda anca alıştım desem yeridir.çünkü olaya odaklanamıyosun bebektan yada başka konudan dolayı.ara vermenin ve annelik içgüdüsündende kaynaklı olabilr.zamanla düzelir ama aklınızda klamsın gözükün bi dr a. etrafımdaki bi çok insan aynı durumu yaşamıştı bende dahil.

Merhaba arkadaslar,
renklilik getir gecelik jartiyer dene denemediysen tabi ki ortamı değiştir y.odası dışında salon olur mesela .... bir de kadın doğuma git

Merhaba arkadaslar,
Doğumdan sonra olacak bişy değil belliki bu. Evlendiğnz ilk günden beri istek var ve iş faaliyete dönünce haz yoksa durum doktorluk olacağını sanmıyorum.

Ten uyumu derler.

Back
X