Evlendigim gunden beri yaşadığım cinsel problem

çok ilginç, eşinizle cinsel hayata başlamadan önce seks yaptınız mı hiç? başkasıyla ya da eşinizle?
eğer yapmadıysanız bekarken mastürbasyon da mı yapmadınız? yani cinsel haz sonuçta bu, bunu alabilmek için illa vajinal ilişki lazım değil. klitoral de olsa haz alabiliyor olmanız lazım uyarıldıktan sonra tabi. belki de uyarıldığınızı sanıyorsunuz ama uyarılmıyorsunuz?

ıslanıyor musunuz? ıslaklık konusu da önemli birşey.

Birkaç kişi sormuş ama cevap vermemişsiniz... Mastürbasyon yapıyor musunuz ve yapıyorsanız zevk alıyor musunuz?

önsevişme sırasında eşiniz klitorisinizi uyarsın bir süre. Sonra ilişkiye girin. İlişkideyken de g nktasını uyarın.

Kesinlikle, tutkulu, içten.
Vucudumu beğeniyorum..
Uzun boyluyum. Hicbir zaman kilo problemim olmadi hayatımda. Yeni dogum yapmama ragmen cok aktifim disari hayatımda..
Sezeryan oldum bir hafta olmadan disari ciktim gezdim kendime vakit ayırdım

Herseyim normal diyorsun fakat sehvet duymaman icin neden Yok.

Azicik sexi roman sexi filim sex ile ilgili bilgi okuyun sex size uzak kaldi sanirsam.
hayatiniz dolu dolu ama sex yok.
Zanlimca acizane fikrim

Merhaba arkadaslar,
1 yillik evliyim. 1 aylık bebegim var cok şükür..
Evlendigim ilk gunden beri haz alamama durumu var. Şöyle ki ; eşimi cok cok seviyorum. Gayet kisisel bakimina ozen gosterir. Ama haz alamıyorum. Cinsel isteksizlik yok . Istiyorum fakat haz alamadigimdan dolayi uzuluyorum. Hissetmiyorum. 1 aydir lohusaliktan dolayi beraber olmadik.
Bugun tekrar denedigimiz de bende ayni durum. Istek var, iliski sırasında hayal kırıkligi yasiyorum. Esim elinden geleni yapiyor . Uzulme doktora gideriz diyor.
Uroloji veya kadin dogum bolumunden hangisine gitmeliyim?

Üstte olmayı denediniz mı.ilşki esnasında kadının üstte olması orgazmı daha kolay ve fazla yaşamasını sağlıyor.

Back
X