Evlendiğim güne lanet olsun

• Konu Sahibi Konu Sahibi mahjo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karnındakı bebege yazık. Her seyden o da etkılenıyor ses tonunuzun volume unden bıle. Lütfen guvenlı ve sakin bir yere gıt. Kendını uzmeden bebegını elıne alacagın gune kadar sukunetını korumaya calıs bebegın ıcın

Neden kadınlar kapı çerçeve indiremiyor sinirini içine atıyor erkek böyle yapınca erkekliğimi kabarıyor yazık

Allah cocugunizun karsisina iyi insalanlar cikarsin inslalah.hic pisman oldumu peki
hayır hatta hakaretler etti kadınmısın sen allah belanı versin senden kurtuldum evlilik mi yaşattın bana vs vs bir ton hakaret etti mesajlarlar yüzyüze gelmek istedim kabul etmedi gelsek suratına tükürecektim.bende ne olursa olsun çocugunun annesiyim onu ben büyütecegim dikkat et laflarına dedim çocukta kendi bilir anlatırım anlamazsa kendi bilir dedi

Bana bu yaşattığı travmayı asla unutmam koridordan geçerken ayak seslerinden bile içim ürperiyor kendimi odaya kitledim ruh hastası bi adamdan korkulur

Bana bu yaşattığı travmayı asla unutmam koridordan geçerken ayak seslerinden bile içim ürperiyor kendimi odaya kitledim ruh hastası bi adamdan korkulur
bende her aradıgında telefon çaldıgında korkardım bu sefer noldu acaba diye.bir konu konuşacagım zaman bıcakları saklardım korkudan

Hic bisey demedimi yani,simdi evde olece geziyomu

Ben aylık hamileyim evliliğin kabus oldu bana eşim az önce kapıyı kırdı yumrukla o yumrulu bana vuramadığı için dünden beri küstük sabah kahvaltıda böyle küs mü durmayalım diye adım attım burnumdan getirdi küsme sebebimiz ise dün avm ye gidecektik bana mont bakacaktık sonra sinemaya gidecektik arkadaş ve eşi ile Yorgun’um ben mont bakmayalım dedi ben de tamam dedim sonra avm ye gidince arkadaşlarına biz küsüz dedi ben de aile konumuzu niye arkadaşlarına anlatıyorsun dedim şimdi karnım burnumda baba evine döneceğim kapıyı kırdı eşim ya böyle bi adamla daha nasıl evli kalırım hamileliğimi zehir etti yapmadığı kalmadı
Ayy en nefret ettiğim erkek tipi. .Umarım baba olmak eşine yarar..

Bende çok sinirliyim, olur olmadık kızarım ve elimde değil, dayanamıyorsanız ayrılmak en sağlıklısı, kurtarmak istiyorsanız tavsiyem alttan almanız, ona iyi şeyler söyleyin, şu sorunumuz var diyip bunaltmayın, oluruna bırakın, ve tatlı dilli olun.

olayı karışık yazmışsınız anlattığınıza göre küslük avm de arkadaşlarınıza aile sorununuzu anlatmasından olmuş ama arkadaşlarınıza anlatana kadar küs değilsiniz demek bu.anlamadım.

Karnımdaki için çok üzülüyorum daha doğmadan kadersizliğine ona yaşattığım strese
Ya hamilesin daha fazla üzecek tek ufak yorum yapmak istemiyorum.
Adam zaten erken oldu hazır değilim demiş.
Aldırmayı düşünmediniz mi?
Yani adam istemiyorken hamileliğe devam etmek size kim bilir nasıl yük oldu.
Gurbetteyim derken yurtdışı mı?
Uzaklaşın o evden biraz ailenizin yanına gidin eşinizin ailesi ile paylaşımin durumu.geri çekilin biraz kafanızı dinleyin. Ne diyeyim başka bilemedim.

Senin babana olan düşkünlüğün bu adami rahatsız ediyor. "ben seni babamdan bile cok seviyorum" dersen duzelir gibime geliyor.

parası yoktur mont almamak için bahane etmiştir.

üst kat komşum geçen gün arkadaşıyla dertleşiyordu bağıra bağıra. bi dükkana girdik mont istiyordu gidip en pahalı montu seçti diye.

erkek kafası :işsiz:

kapı kırmak falan artık insanlıktan hayvanlığa geçmek demek insanlar kavga gürültü sonrası fenalaşan annelerini kaybediyor etrafa şiddet gösteremiyorlar. bi mont davasına kapı kırmak nedir ya? o adam çok yaşamaz trafik kavgasında falan tahtalıköyü boylar.

Yerden göğe haklısınız tabi.
Öfke kontrolü yok orası kesin.
Tedavi şart o da kesin.
Peki sorunlar kendini çok erken göstermiş.
Bu kadar kısa zamanda neden çocuk düşündünüz?
Üstelik eşiniz istemezken..

Ben artık evli kalamam ki nasıl kalayım bi buçuk aylık evli iken yatakları ayırdı bu adam o zaman da borç yüzünden kredi kartına 18 bin mobilya borcu geçmiş ben onun birikmişi var sanıyordum araba satmıştı oda yokmuş ben de madem borç ödeyeceğiz niye babama yatak odası aldırdın dedim suçum buydu o zaman da

Arkadaş neden çocuk yapıyosunuz? Neden o çocuğun hayatını mahvediyosınuz! Kendinize istediğinizi yapın ama bile isteye göz göre göre nasıl bu adamı baba yapıp ömür boyu aranda bir bağ bırakıyorsun. Yani gerçekten üzülemiyorum senin gibilere kusura bakma.

Bence acilen ailenizin yanına dönün. Adam tekin değil. Mevzu ne olursa olsun şiddete yeltenmek hoş değil

Back
X