- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi cillibombom
-
Aslinda yasim dha cok kucuk 21 yasindayim. Bi konumda anlatmistim annem hep bana dusmaniymisim gibi davrandi bu yasima kadar bicak mi firlatmadi bardak mi kirmadi gece acikip yedigim ekmek gozune batardi eve pasta alindiginda tek ben yemezdim hatta alindigini bile bilmezdim trafige takilma telefonu duymama gibi luksum yoktu babanin yaninda yuzun gulecek ailemin huzurunu bozamazsin sen hayati zindan ederim diye defalarca tehdit edildim. Hep baskalarinin annelerine imrendim. Sirrimi paylastim tokat yedim dertlesmek istedim dinlemedi... En sonunda gecen sene dayanamayip babaannemin yanina kactim okula ara verdim 1 ay babam benle konusmadi kactim gittim diye. Cunku babam sevgilim oldugunu biliyodu annem kizin kocaya kacmis demis hakli adamda...Babamla basbasa konustum annlattim allahtan cok iyi babam var allah bin kere razi olsun ondan ya annem gidecdkti evden ya ben . Onlarin yuvasini bozamazdim ayri eve cikmama da izin vermezlerdi bunalimdan kurtulmak icin evlenmeye karar verdim allaha sukur su an esimle babam arkadas gibi babamin yuzu guluyo hayirli gun yaklasiyo kizim diyo sariliyo... Annemde nisanlandigimdan beri bi iyi bi iyi anlatamam ah diyorum su anneligi en basta yapsaydin okulumdan olmasaydim babam diplomam olmasini cok iatiyodu ama aciktanda olsa bitiricem o universteyi babamin ici buruk kalmasin. Dun bindalli alindi babamin yaninda giydim nasil olmus baba dedim allahim oyle bi bakti ki yuzume gozleri kocaman dolu dolu kizardi sikti biliuorum aglamamak icin kendini cikarip atasim geldu yuzugu .... Dun babami oyle gordukten sonra gece boyu agladim sabah agladim yanliz kaldikca agliyorum suclu hissediyorjm icimden affet beni baba dryip duruyorum. Nolur icimi rahatlatacak bisiler soyleyin
Aslinda yasim dha cok kucuk 21 yasindayim. Bi konumda anlatmistim annem hep bana dusmaniymisim gibi davrandi bu yasima kadar bicak mi firlatmadi bardak mi kirmadi gece acikip yedigim ekmek gozune batardi eve pasta alindiginda tek ben yemezdim hatta alindigini bile bilmezdim trafige takilma telefonu duymama gibi luksum yoktu babanin yaninda yuzun gulecek ailemin huzurunu bozamazsin sen hayati zindan ederim diye defalarca tehdit edildim. Hep baskalarinin annelerine imrendim. Sirrimi paylastim tokat yedim dertlesmek istedim dinlemedi... En sonunda gecen sene dayanamayip babaannemin yanina kactim okula ara verdim 1 ay babam benle konusmadi kactim gittim diye. Cunku babam sevgilim oldugunu biliyodu annem kizin kocaya kacmis demis hakli adamda...Babamla basbasa konustum annlattim allahtan cok iyi babam var allah bin kere razi olsun ondan ya annem gidecdkti evden ya ben . Onlarin yuvasini bozamazdim ayri eve cikmama da izin vermezlerdi bunalimdan kurtulmak icin evlenmeye karar verdim allaha sukur su an esimle babam arkadas gibi babamin yuzu guluyo hayirli gun yaklasiyo kizim diyo sariliyo... Annemde nisanlandigimdan beri bi iyi bi iyi anlatamam ah diyorum su anneligi en basta yapsaydin okulumdan olmasaydim babam diplomam olmasini cok iatiyodu ama aciktanda olsa bitiricem o universteyi babamin ici buruk kalmasin. Dun bindalli alindi babamin yaninda giydim nasil olmus baba dedim allahim oyle bi bakti ki yuzume gozleri kocaman dolu dolu kizardi sikti biliuorum aglamamak icin kendini cikarip atasim geldu yuzugu .... Dun babami oyle gordukten sonra gece boyu agladim sabah agladim yanliz kaldikca agliyorum suclu hissediyorjm icimden affet beni baba dryip duruyorum. Nolur icimi rahatlatacak bisiler soyleyin
Her babanin kizi evlenirken hissettiklerini hissediyordur, normal yani, ömür billah yaninda kalamiycaniza göre, vicdaniniz sizlamasin... Asil gercekten seviyormusunuz siz kendinize bunu sorun, sirf kurtulmak icin evlenmeyin, sizede onada yazik olur... Anneniz neden böyle hic anliyamadim, simdi evleniyorsunuz diye kurtuluyor diye iyi davraniyor heralde ama cok tuaf, bunun sebebini hic sormadinizmi? Yada babaniz sizi bukadar önemsiyorsa hic annenizle bi konusmadimi? Cok tuaf gercektende... Bide esim diyorsunuz, sonra nisanlim, nikahiniz oldumu o yüzden mi esim diyorsunuz?
ah canim : ) ben de yasadim o duygulari.. insana oyle zor geliyo ki, evlenecegi adami sevse de, vazgeceyim ben su duygusalliklari yasamaktansa diyosun dmi :) Allah in izniyle gecer, dugun aksami filan aklina dahi gelmez evden ayrildigin, yenu bi hayatin baslangici hevesi olur icinde cunku.. ha bu duygusalliklari ben gibi abartip kinanda dugununde bergen modu gezme :) tadinda guzel hepsi, huzun de cosku daAslinda yasim dha cok kucuk 21 yasindayim. Bi konumda anlatmistim annem hep bana dusmaniymisim gibi davrandi bu yasima kadar bicak mi firlatmadi bardak mi kirmadi gece acikip yedigim ekmek gozune batardi eve pasta alindiginda tek ben yemezdim hatta alindigini bile bilmezdim trafige takilma telefonu duymama gibi luksum yoktu babanin yaninda yuzun gulecek ailemin huzurunu bozamazsin sen hayati zindan ederim diye defalarca tehdit edildim. Hep baskalarinin annelerine imrendim. Sirrimi paylastim tokat yedim dertlesmek istedim dinlemedi... En sonunda gecen sene dayanamayip babaannemin yanina kactim okula ara verdim 1 ay babam benle konusmadi kactim gittim diye. Cunku babam sevgilim oldugunu biliyodu annem kizin kocaya kacmis demis hakli adamda...Babamla basbasa konustum annlattim allahtan cok iyi babam var allah bin kere razi olsun ondan ya annem gidecdkti evden ya ben . Onlarin yuvasini bozamazdim ayri eve cikmama da izin vermezlerdi bunalimdan kurtulmak icin evlenmeye karar verdim allaha sukur su an esimle babam arkadas gibi babamin yuzu guluyo hayirli gun yaklasiyo kizim diyo sariliyo... Annemde nisanlandigimdan beri bi iyi bi iyi anlatamam ah diyorum su anneligi en basta yapsaydin okulumdan olmasaydim babam diplomam olmasini cok iatiyodu ama aciktanda olsa bitiricem o universteyi babamin ici buruk kalmasin. Dun bindalli alindi babamin yaninda giydim nasil olmus baba dedim allahim oyle bi bakti ki yuzume gozleri kocaman dolu dolu kizardi sikti biliuorum aglamamak icin kendini cikarip atasim geldu yuzugu .... Dun babami oyle gordukten sonra gece boyu agladim sabah agladim yanliz kaldikca agliyorum suclu hissediyorjm icimden affet beni baba dryip duruyorum. Nolur icimi rahatlatacak bisiler soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?