evlendigim icin kendimi suclu hissediyorum

evlilik okula engel değil... baban üzülmüyor ayrıca seviniyor mutlu oldugun için e biraz da burukluk var her babada oldugu gibi... onu yüzüstü bırakıyor değilsin, herkes evleniyor..gözün arkada kalmasın, mutluluklar..

annene kızdığın için mi evlenme kararı aldın
bence yanlış yapmışsın
bak sana birşey söyliyim
anne bu yanlışta yapsa
insan tahamül edebiliyor
senin de hoşgörmeye çalıştığın gibi yani

ama şu da var ki ELOĞLU derler ya
sen buna EL ANASI de (kv)
ELBABASI de (kp)
...

işte bunların hataları olmaya görsün
ete değil kemiğe dokunur

bunları şunun için söyledim
annene bile tahamül edemeyip evlenerek kaçıp kurtulcam derken
daha beter durumda bulma kendini

sakın sakın üzülme.evliliğine sıkı sıkı sarıl.sen mutlu huzurlu oldukça baban daha çok mutlu olacak.anneni Allah affetsin.ona havale et.

Her babanin kizi evlenirken hissettiklerini hissediyordur, normal yani, ömür billah yaninda kalamiycaniza göre, vicdaniniz sizlamasin... Asil gercekten seviyormusunuz siz kendinize bunu sorun, sirf kurtulmak icin evlenmeyin, sizede onada yazik olur... Anneniz neden böyle hic anliyamadim, simdi evleniyorsunuz diye kurtuluyor diye iyi davraniyor heralde ama cok tuaf, bunun sebebini hic sormadinizmi? Yada babaniz sizi bukadar önemsiyorsa hic annenizle bi konusmadimi? Cok tuaf gercektende... Bide esim diyorsunuz, sonra nisanlim, nikahiniz oldumu o yüzden mi esim diyorsunuz?

Sana tavsiyem eğer sevmiyorsan evlenme .bin kere dusun sana tavirlari nasıl? kardan kaçarken doluya tutlma tek bunu derim ama baban sevmiş eğer sen seviyorsan herşey degisir

Allah mesut etsin,umarım senin için hayırlısı olur.
Diploma konusunda inşallah kararlılığını sürdürürsün.

bir karar vermişsin, sen mutluysan kimseye zarar vermiyosan ve kararlıysan kimse için üzülme.. aileninde üzgün olduğunu sanmıyorum ama öyleyse bile sen mutlu olunca onlarda olur merak etme..

Ayy benimm canim yaaa kiyamam sanaa. Hemen hemen yasitiz. Bir karar vermissin Allah senin evine huzur versin, cok mutlu olursun insallah. Allah belki de sen cok iyi bir anne ol diye sana boyle bir anne vermistir canim, sen onun gibi olmazsin. Esine sıkı sıkî saril Alkah mesut etsin:)

canım evlendin mi henüz nişanlı mısın?
eğer seviyorsan aklında hiç bir soru işareti yoksa o kişiyle ilgili hiç düşünme evlen. okulunu evliyken de bitirip hem babanı mutlu edersin hem kendine yatırım yapmış olursun. evlenip mutlu olunca baban senin sayende emin ol daha mutlu olacaktır.
babanın gözlerinin dolması çok normal kızı gidiyor. bunun için suçlu hissetme kendini asla. bunlar herkeste olur. olmazsa garip bence. duygusallaşıyoruz çünkü o gün yaklaştıkça. hele kızım mutlu olucak mı endişesi olunca eyvah eyvah o babaya yazık. sen mutlu ol bak herşey ne kadar güzel olacak
benim babamla aram genelde limonidir kurtulucam evlenip derdim ama evlenirken ben bile kendimi suçlu hissettim. duygusallık öfke her şey karışmıştı birbirine. yani herkes evlenirken güle oynaya gitmeyebiliyor hiç üzme kendini tadını çıkarmaya bak.
annene gelince bende babamdan çok çektim farklı şekilde sorunlar yaşattı bana ama kabustu hayatım. üzerine ablamda eklenmişti. bir arkadaş yukarıda demiş ki ailene yine sabredebilirsin daha az üzülürsün ama ele hiç dayanamazsın gibi şeyler. ben böyle düşünmüyorum tam tersi insanın kendi canı kanı daha çok üzer insanı el olsa siler atarsın kavga kıyamet yaşanır acı çekersin unutamasanda zamanla içindeki öfke boşalır gider. ama ailen yapınca kırgınlık hiç geçmez. ama acımaz canın eskisi kadar. her zaman olumlu düşün mutlu olucam ve güzel bir hayatım olacak de duygusallığa fazla kapılma bu dönemde.
inşallah her şey gönlünce olur çok mutlu olursun.

Nikah pazartesi de dilim surcuyor bazen kusura bakmayin :)

Şu zamana kadar gayet aklıbaşında davranmışsın, hayırlı uğurlu olsun evliliğin Allah pişman etmesin. Okulu da halleder işini de bulursun inşallah yakın zamanda.

Peki siz gerçekten istiyormusunuz evlenmeyi çok zor gerçekten ah bu anneler yok mu bağzen insanın elini Kolunu bağlıyorlar umarım ömür boyu mutlu olursunuz

ah canim : ) ben de yasadim o duygulari.. insana oyle zor geliyo ki, evlenecegi adami sevse de, vazgeceyim ben su duygusalliklari yasamaktansa diyosun dmi :) Allah in izniyle gecer, dugun aksami filan aklina dahi gelmez evden ayrildigin, yenu bi hayatin baslangici hevesi olur icinde cunku.. ha bu duygusalliklari ben gibi abartip kinanda dugununde bergen modu gezme :) tadinda guzel hepsi, huzun de cosku da

Baban annenin Hal hareketlerini görmüyormu ? Çok iyi Baba olsa seni ezdimezdi okulunu bitirmeden kocaya vermezdi.. Yanıldığın yerler var safım benim.

Canım evlendikten sonra da okuyabilirsin.
Bak ben evlendikten sonra üniversiteye başladım hem de örgün okuyorum açıktan değil.

Öz annenin böyle yapması akıl alır gibi değil.

Baban gerçekten seni okutmaya hevesli olsaydı hanım ses çıkarma benim kızıma derdi. Babanda annen kadar arkanda durmamış hiç kusura bakma seninde okumaktan gözün yokmuş belli ki Okulu'da bırakmıştın zaten. Kocanın da başının etini yemede evlenince vay ben okuyacaktım vah vah diye... Bal gibi okumak istemiyorsun işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…