evlendigim icin kendimi suclu hissediyorum

Evlendigin kisi kac yasinda canim?

Okuman için hamile kalmaman gerek korunmayı biliyormusun ?

Bende erken evlendim evliyken okuyamzsn dediler okudm uni 2 yillik bitti şimdi 4 yiliga tamamlamak icin devam ediyorum uatwlik aöf okuorm bi yandan. Bende problemlerimd dolayısıyla erken evlendim . Benim esim anlayisli ama ailesi oyle degil . Umarim sonuclari iyi olur . Rabbim yardımcınız olsun

Konu sahibi bugun evlendi arkadaslar pazartesi nikah var demis cumartesi gunu umarim mutlu olur

Insanin annesi boyle yapar mi ayy cok üzücü. Babanda arkanda durmamis.annem az bagirsin bana babam nasil arkamda durur.eve pasta alinir benim haberim olmaz diyorsun ahh canim benim.nasil uzuldum.umarim cok mutlu olursun eşin sana cok iyi bakar..

Nasıl anne bunlar yahu ,biz kızımızın üzerine titrerken , kadın şimdi rahatlamıştır kına yaksın ;>;(

Kızın hayatını mahvediyorlar ama nedir bu kıskançlık mı , bir boğaz çokluğu mu?

Piskolojik rahatsızlık mı?

.çok acı birde anne denir bunlara ,

bir genç kız evlenene kadar el üstünde tutulur , sevgiyle büyütülür vakti gelincede zaten evlenir ,herşeyin bir zamanı var

inan ağladım yazını ve bazı yorumları okuduğumda.bi tek bende var sanıyordum bu problemi

Nasıl anne bunlar yahu ,biz kızımızın üzerine titrerken , kadın şimdi rahatlamıştır kına yaksın ;>;(
aynen kına da yakar kına gecesinde etrafında gülücükler saçarak oynar da
babasının evini kıza dar etmiş
annelik kutsal değildir her doğuran anne değildir laflarının en güzel örneği

Bende evliyim ama okuyorum canım açıktan 22 yaşındayım 2 de evladım var üstelik sende okursun dert etme...Allah bir ömür mutluluklar nasip etsin İnşallah canım benim...üzme kendini bu zamanların tadını çıkar doya doya...

Ne mutlu sana tüm zorluklara ramen kendine bir yol çizebilmişsin canım, helal olsun sana. Bundan sonra herşey güzel olacak, eminim, sende ol.

Neden kendini suçlu hissettiğini anlayamadım

Bundan sonra hayatıda mutluluklar dilerim :) annene çok sinir oldum resmi ol.
Babanı okurken duygulandım keske benimde böyle bi babam olsaydı
Ve kesinlikle oku diplomanı babana göster :)

Bizler bazen düşünmeden kızıyoruz çocuklarımıza acaba onlarda mı büyüyünce bunları kafalarında büyütüp bizden nefret edecekler diye düşündüm okurken.
Kendinizi suçlama nedeniniz babanızın üzülmesiyse, illaki evlenince üzülecek şimdi veye yıllar sonra
Pişmanlık nedeniniz aslında evlenmeyecektim annem yüzünden evleniyorum ise, o zaman bir daha düşünün derim. , dönüşü zor oluyor sonra kimseninde vebaline girmeyin.
Okulu bitirmemekse o kolay

amannn ya 6 ay öncenin konusuymuş

Hiç pişman olmayın. Siz mutlu,huzurlu olursanız evliliğinizde. Babanızı da mutlu edersiniz. Niye pişman olasınız ki..

ah cnm.bu sorunları yaşamayan biri bile evlendiği zaman aynı duygulara kapılıyor.. evlenip giderken yuvandan ayrılmak burkuyo insanı.. yaşadıgın duygular çok olağan.. yalnız sende olmuyor ki. evden gelinliğimle çıkarken anneme öyle bir saruılıp ağlamıştım ki o anda vazgeçmek gelmişti içimden amaa doganın kanunu bu elbet her genç kız gibi yuvandan uçup gideceksin.. bu hassasiyetin evlendikten birkaç ay sonra bitecek.inşalllah evlenecegin adam çok iyi kıymetini bilen biridir.. asıl sen bu yönünü düşün ve ailenle özellikle annenle yaşadıgın hiçbirşeyi ona anlatma.. gün gelir önüne ısıtır ısıtır koyar..artık önüne bakmalısın..

Evlenmeyi 2. Okumayı 1.plana atmalıydın.Bu sefer okumadım diye pişman olmazsın.Senden daha beter bir durumum varken bile sıkı sıkıya tutundum kendim çalıştım paramı çıkardım üniversitemi bitirdim.Yağmurdan kaçarken doluya tutulmazsın inşallah arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…