- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
Aslinda yasim dha cok kucuk 21 yasindayim. Bi konumda anlatmistim annem hep bana dusmaniymisim gibi davrandi bu yasima kadar bicak mi firlatmadi bardak mi kirmadi gece acikip yedigim ekmek gozune batardi eve pasta alindiginda tek ben yemezdim hatta alindigini bile bilmezdim trafige takilma telefonu duymama gibi luksum yoktu babanin yaninda yuzun gulecek ailemin huzurunu bozamazsin sen hayati zindan ederim diye defalarca tehdit edildim. Hep baskalarinin annelerine imrendim. Sirrimi paylastim tokat yedim dertlesmek istedim dinlemedi... En sonunda gecen sene dayanamayip babaannemin yanina kactim okula ara verdim 1 ay babam benle konusmadi kactim gittim diye. Cunku babam sevgilim oldugunu biliyodu annem kizin kocaya kacmis demis hakli adamda...Babamla basbasa konustum annlattim allahtan cok iyi babam var allah bin kere razi olsun ondan ya annem gidecdkti evden ya ben . Onlarin yuvasini bozamazdim ayri eve cikmama da izin vermezlerdi bunalimdan kurtulmak icin evlenmeye karar verdim allaha sukur su an esimle babam arkadas gibi babamin yuzu guluyo hayirli gun yaklasiyo kizim diyo sariliyo... Annemde nisanlandigimdan beri bi iyi bi iyi anlatamam ah diyorum su anneligi en basta yapsaydin okulumdan olmasaydim babam diplomam olmasini cok iatiyodu ama aciktanda olsa bitiricem o universteyi babamin ici buruk kalmasin. Dun bindalli alindi babamin yaninda giydim nasil olmus baba dedim allahim oyle bi bakti ki yuzume gozleri kocaman dolu dolu kizardi sikti biliuorum aglamamak icin kendini cikarip atasim geldu yuzugu .... Dun babami oyle gordukten sonra gece boyu agladim sabah agladim yanliz kaldikca agliyorum suclu hissediyorjm icimden affet beni baba dryip duruyorum. Nolur icimi rahatlatacak bisiler soyleyin