evlenip yeni bir aile kuruyorsunuz,
ama annenize yakın olmak için nişanlınızı zorluyorsunuz,
bir de maaşınızın yarısı gibi bir miktarı vermeyi teklif ediyorsunuz.
belli ki nişanlınız yakın olmak istemiyor.
kaldı ki kayınvalidesine yakın oturmak isteyen insan nadirdir.
ama sadece bu iki tercihinizden dolayı ben evliliğe, yeni bir aile kurmaya hazır olmadığınızı düşünürüm.
yeni ailenin kendi kararları başkalarına göre şekillenmez,
bütçesi de kendisine aittir.
burda sürekli eleştirmiyor muyuz ailelerine para gönderen, annesiyle dip dibe oturmak isteyen erkerleri...
bence bu kadar ısrarcı olmayın, büyük şehirlerde insanlar her gün işe gitmek için 1-2 saat yol gidiyor.
uzak bir mesafede değilsiniz.
başka bir şehire gelin gitseniz ne yapacaktınız?
iyide ben niye kirada oturacaksam onun dediği yere gidiyorum. o kimseden ayrılmayacak bütün sülalesi orda. ama benim bitek annem babam var ve onlardan uzakata olacağım. o niye ısrarcı oluyo zaten kirada oturacağız kendi evimiz değil ki mecbur kalalım. Annemlere yakın olmak onu tedirgin etmez zaten araları çok iyi zaten sorun o değil oyle olsa ev aramaz onlara harıl harıl ama ev arıyo buluyo pahalı geliyo e biz denkleştiririz diyo
Anladığım kadarıyla nişanlınıza olan tavırlarınız biraz sert. Restlerle dolu.
Evlenmeden önce onu bu kadar sıkboğaz etmemelilisiniz. Belli ki mutlu olamaycağı yerde yaşamak istemiyor. Berede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama konu anneye gitmek olunca 1,5-2 saat aranmamalı. Sizin bir eviniz ve düzeniniz olacak. İlla dipdibe oturmanın bir mantığı yok.
Yazan; Eşini nişanlılık zamanında anneye yakın olmak icin zorlayan evli ama nişanlılık dönemi berbat gecen bir üye...
sanırım sizde zamanında benim gibi düşündünüz yanlış anlamadıysam peki noldu amacınıza ulaşabildiniz mi? bazı arkadaşlar 1,5-2 saati sorun etme diyorlar ama yaşlı başlı insanlar yarın oburgun acil bana ihtiyacları olduğunda hemen yanlarında olamıycam düşündükçe üzülüyorum üzüldükçe nişanlımla tartışıyorum
sanırım sizde zamanında benim gibi düşündünüz yanlış anlamadıysam peki noldu amacınıza ulaşabildiniz mi? bazı arkadaşlar 1,5-2 saati sorun etme diyorlar ama yaşlı başlı insanlar yarın oburgun acil bana ihtiyacları olduğunda hemen yanlarında olamıycam düşündükçe üzülüyorum üzüldükçe nişanlımla tartışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?