benim işim malesef her iki tarafada uzak. eskiden uzaktı şimdi evlendiğimde daha da uzak olacak ama buna okadar takılmıyorum yıllardır alıştım sonuçta
işyerimin yakınında oturmak istemiyorum aslında . Haklısınız evlenince onca yolu çekmek zor olur ama semtini sevmiyorum fala lüks.Hadi onu geçtim benimde nişanlımında ailesinede baya uzak olacağız aslında daha mantıklı geliyo kulağa ama
cocuk olunca ne olcak? konu sahıbı herzaman calışmıyabilirAnne konusundaki duyarlılığınızı anlıyorum ve haklı buluyorum. Madem nişanlınız bu konuda size garanti veriyor maaşınızın yarısı konusunda siz de öyle yapın. Evlendikten sonra bu konuda tepki göstermeyeceği konusunda iyice konuşun.
Ben tabiî ki aileme yardım edicem ama sonuçta evli olucaz eskisi gibi maaşımın yarısını annemlere veremicem diyorum verirsin bişey olmaz diyo.
Bakalim bakalim ☺
Ben cikardim hayirdirBu eski konuları kim bulup çıkarıyor ya
Ben cikardim hayirdir
Buna dair ayni konuda yeni bir konu acip fazlalik yapmak daha mi mantikli
Ben cikardim hayirdir
Buna dair ayni konuda yeni bir konu acip fazlalik yapmak daha mi mantikli
Hayrı şu, sizin yüzünüzden birçok kişi yeni zannedip 2011 yılına ait bir konuya ve dolayısıyla da sahibine yorum yapıyor. Siz bu eski konunun sahibine yapılan yorumları size mi yapılıyor sandınız? Yeni konu açmaya niye üşendiniz ki? Mantığınıza alkış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?