Evlendiğimde annemin yakınında oturmak istiyorum

benim işim malesef her iki tarafada uzak. eskiden uzaktı şimdi evlendiğimde daha da uzak olacak ama buna okadar takılmıyorum yıllardır alıştım sonuçta

Ben sizin yerinizde olsam aileme yakın olsun demezdim de işime yakın olsun derdim.Bir de böyle deneyin bakalım, gönlü elverecek mi onca yolu çekmenize,siz bayansınız neticede.Sizin yolda çekeceğiniz eziyet onun semtinde yaşamaktan daha önemli olmalı

işyerimin yakınında oturmak istemiyorum aslında . Haklısınız evlenince onca yolu çekmek zor olur ama semtini sevmiyorum fala lüks.Hadi onu geçtim benimde nişanlımında ailesinede baya uzak olacağız aslında daha mantıklı geliyo kulağa ama

şimdi evlenip evden gitmenin verdiği duygusallıktan da ailene yakın oturmak isteyebilirsin ama dediğin gibi her iki tarafa da uzak olmak çok iyi:)

istediğim ortada bi yerde oturmak ama görünen oki her iki tarafada yakın olacağız

Konuyu hortlatmis olacagim ama bu dertten bende de var

Konu sahibi napti acaba ? Ailesine yakin ev tutabildi mi ?

cocuk olunca ne olcak? konu sahıbı herzaman calışmıyabilir

Çok haklısınız.. hele yıllar geçtikçe insan keşke daha yakın olsaydık daha çok vakit gecirseydik diyor..
İstanbulda iseniz trafik öyle kötü ki yakın Semtlere bile 1 saatte zor gidiliyor.. hele araba yoksa daha zor..
Nisanliniz semtinden ayrılmak istemiyor olabilir ama sizi de düşünmeli..
İleride çocuk olunca belki anneniz de bakar siz çalışıyorsunuz sonuçta..

Ben tabiî ki aileme yardım edicem ama sonuçta evli olucaz eskisi gibi maaşımın yarısını annemlere veremicem diyorum verirsin bişey olmaz diyo.

Nişanlınız hayal aleminde yaşıyor galiba. Ev geçindirmek ne demek hala anlayamamış veya kendisi çok zengin. Sizin de nişanlınıza yaptığınız baskı çok anlamsız ve saçma. Ömür boyu annenizin yanında olamazsınız. Hem de evli barklı bir kadın olarak. Komşuluk yok ki eskisi gibi, kimin komşusu var bu zamanda? Arkadaşı da mı yok, akrabanız da mı yok? Hadi diyelim hiçbiri yok, siz bunu telafi edemezsiniz. Hem eviniz, hem işiniz hem eşiniz hem de annenize yetemezsiniz. Bunun için de nişanlınızla kavga etmeyi bırakın.

Tabi ki haklısınız. Kız anneleri erkek anneleri gibi olmuyor. Onlara gönül rahatlığı ile yakın oturulabilir. Fikrinizden vazgeçmeyin. Çünkü çok aşırı haklısınız. Nişanlınızın çevresi kim oluyor buarada

Cok hsklisin mutlaks annene yakin otur.illaki kira vericen annene yakin ol yazik kv ye sakin yakin olma ben annemin yakinindayim ve coookk mutluyuz. Nisanlini ikna et gayet mantikli konusmussun.kv ye yakin olmak zorunda degilsin asla kabul etme...

Nişanlın çok bencil davranmış. O ailesine çevresine yakın olacak ama senin isteğin göz ardı edilecek. Ayrılın diyemem o kadar büyük bir mesele degil ama bu bencilce davranış evlenseniz bile sorun olmaya devam edecek. Siz mantıklı düşünmüşsünüz önerileriniz makul bana göre bence karşı taraf biraz taviz vermeli.

Düzenleme: Konu çok önceye aitmiş bende merak ettim napmış konu sahibi acaba.

Ben cikardim hayirdir
Buna dair ayni konuda yeni bir konu acip fazlalik yapmak daha mi mantikli

Hayrı şu, sizin yüzünüzden birçok kişi yeni zannedip 2011 yılına ait bir konuya ve dolayısıyla da sahibine yorum yapıyor. Siz bu eski konunun sahibine yapılan yorumları size mi yapılıyor sandınız? Yeni konu açmaya niye üşendiniz ki? Mantığınıza alkış...

Vallahi de billahi de ne tuhafsiniz anlamad ben amacinizi !
Birincisi buraya giren insanlar okur yazar insanlar konunun hangi tarihte acildigini gayet iyi gorebilirler cocuk degiller

Ikincisi burada yoneticiler var bu sizi neden bu kadar rahatsiz etti anlamadim birakinda onlar uyarsin beni ! Oyle ters ters konusup uyeleri sert bi sekilde uyarmak size dusmez

Ucuncusu saol cnm ya ben bu yorumlari bana yapiliyor zannetmistim iyi ki uyardib beni ( hani yoneticisin ya hakkin tabi )

Dorducusu de yeni konu acmaya usenmedim ! Ayni konuyu tekrardan yazip konu coklugu olsun istemedim ayrica konu sahibi olayi cozdumu boyle bir durumda uzlasmaya gidiliyormu diye merak ettim

Insanlarin ne yaptigina yorum yapmak yerine konulari okuyup usenmeden insanlarin dertlerine yardimci olursan daha makbule gecer

Ben yaklasik 2009 - 2010 dan beri burda uyeyim konularin nasil gidisat alacagini gayet iyi biliyorum sen yorma o tatli canini

Son olarak da polemige girmek istemiyorum ben sadece konu sahibi ne yapti onu merak etmistim o merakimda sayenizde gitti iyi geceler

Sakin olalım lütfen.

@sinem_06
benzer durumdan muzdaripseniz konu açmanız iyi olur, bir konuda 2 farklı konu ve konu sahibesi olmaz, üstelik Sibelim84 konusunun açık kalmasını istemeyebilir.

yahu şehir değiştirmiyorsunuz ya . Sevgiliniz demek ki o semti beğenmiyor . İnanın semt mahalle insanı etkileyen bir etken amann canım ne olacak diyeceğiniz bir şey değil . Annenizde semtini değiştirebilir bence nasıl olsa bulunduğunuz yerde komşuculuk yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…