merhaba kızlar buda dertmi dersiniz belki ama merak ediyorum benim durumumda olan var mı aranızda?
7 aylık evliyim sorunsuz bir evliliğim var çok şükür mutluyum ama bir sıkıntım var evlendiğimden beri aileme ihanet ediyormuşum hissine kapılıyorumevlenmeden önce hiç ayrılmadım ailemden o yüzden belki ama sürekli bi onların yanında olma isteği var içimde mesela bu akşam eşim geç gelecek işten beni annemlerden almasını istedim aslında evde yapılacak bir sürü işim var sonra annemi arayıp gelmeyeceğimi eve gidip işlerimi yapacağımı söyledim tamam dedi ama içim içimi yiyo acaba annem babam üzüldümü gitmiyorum diye düşünü duruyorum (
onlar hiç baskı yapmazlar gelin gelin diye zaten ama ben sorumluluk hissediyorum nedense
sizede böyle olurmuydu en başlarda?merak ettim çok
Artık eşinize ve evinize karşı sorumluluklarınız var. ailenizi hayatınızdan çıkartmıyorsunuz ki kendinize bir aile kuruyorsunuz. ailenizinde sizi kıskanması ve baskı yapması gibi bi durumda yokmuş. böyle düşünüp üzülüyorsanız sorumluluklarınızı aklına getirin alışırsınız zamanla. dertsiz başınıza dert arıyosunuz valla
sürekli onların yanında olma isteği bendede vardı ki hala var mesela annem hasta ama ben yanında değilim 1.5. saatlik bir mesafe var aramızda ve bi bebeğim var malum havada soğuk ama içim içimi yiyo gidemiyorum...kendimi suçlu gibi hissediyorum...seninde o şekilde hissetmen normal allah onları başımızdan hiç eksik etmesin
Ah be canım bizim gibi gurbettekiler napsın pekiii
Bence ailen yakın diye dua et ve böyle şeyler düşünmeee
ay okuyunca çok güldüm ben de yeni evliyken senin gibi hissediyodum
ama ne alaka diimi yani
geçer canım merak etme böyle düşünme sen mutluluklar
hayır canım bana böyle olmuyrdu.çünkü onlar da kendilerine yapışık hala çocuk gibi takılan bir evlat istemezler.sorumluluklarını yerine getiren,evini bilen kocasıyla mutlu bir evlat isterler.
Canım benim bendede oluyor bende 1,5 senelik evliyim özellikle anneme karşı çok hassasım.Bide benim annem illa gel diyenlerden ama ben onu dinleyip sürekli gidersem kendi evime alışamam diyorum 2 yada 3 haftada bir hafta sonu eşimle beraber gidiyorum.Çünkü tek gittiğim zamanlarda eski günlerimdeki gibi ne güzel hep burdamı kalsaydım gibi saçma düşüncelerede kapılıuyorum.Sonra eşim aklıma geliyor ve benimde bir evim,ailem var diyorum düşüncelerimi siliyorum.Biraz senin elinde bazı şeyler kendi yuavan alış tabiki ailenede gidiceksin ama bukadar kafana takıp üzme kendinii gelinciğim :)
bende 1,5 2 saatlik uzaklıktayım anneme ve 2hafta da gidiyoruz yol uzun diye kalıyoruz da ve ben kayınvalidemle oturuyorum burdan kurtulmak için kalıyorum ve tabi ki ailemi de özlediğim için
anneme yardım da ediyorum ve çok şükr ki eşimde ailemi çok sever ve gittiğmiz de ohh neyse k geldk de burda başımı dinliyorum diyor ama aynen bende de oluyor bu yazdıklarınız ...
çünkü annemin evi çok huzurludur herkes öyle der ama burasısürekli bağrış çağrış tartışma küfürler
zamanla alışırsın hele birde bebeğin olunca görüceksin gitmelerin hep seyrekleşicek ama bu doğanın kanunu bir sen gidersin birde annen gelir bu kadar büyütme evinin yeni gelin olmanın tadını çıkar
Allah baska dert vermesin :))
Ben niyeyse hic oyle hissetmedim. Hatta annem arar kizar niye aramiyorsun ( annem her 2 gunde bir arar) niye gelmiyorsun diye. Halbuki calisiyorum,su ara hamileyim diye daha az calisiyorum ama yinede benim gelip gitmemi bekler
Bir sure sonra gecer bence sizin bu durumunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?