- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
Borc biriktirip faiz odemeye devam ederse tabi ki parasi olmazÇalışıyor hep çalıştı. Nasıl bu kadar sorumsuz anlamıyorum. Çalışıyor çalışıyor parası hep yok. Ne bok yiyor bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Borc biriktirip faiz odemeye devam ederse tabi ki parasi olmazÇalışıyor hep çalıştı. Nasıl bu kadar sorumsuz anlamıyorum. Çalışıyor çalışıyor parası hep yok. Ne bok yiyor bilmiyorum
Sakın çocuk yapmaKızlar 8 aylık evliyim. Eşimin türlü türlü şeyleri çıkıyor karşımıza. Şimdi de icra dosyalarını gördüm. Bana hiçbirinden bahsetmedi. Çok sorumsuz bana karşı. Çok değişti aşırı hem de. Zaten ailesinin sorunları bizi yedi bitirdi. Ya ben hiç tanımadığım biriyle evlenmişim resmen. Kafayı yiyicem artık
Dugun mugun hersey hikaye, hepsi birer detaydan ibaret.. ayni evin icerisinde basina neler gelecegini bilemez insanKızlar 8 aylık evliyim. Eşimin türlü türlü şeyleri çıkıyor karşımıza. Şimdi de icra dosyalarını gördüm. Bana hiçbirinden bahsetmedi. Çok sorumsuz bana karşı. Çok değişti aşırı hem de. Zaten ailesinin sorunları bizi yedi bitirdi. Ya ben hiç tanımadığım biriyle evlenmişim resmen. Kafayı yiyicem artık
Hayır aslaSakın çocuk yapma
Psikolojim bozuldu artıkDugun mugun hersey hikaye, hepsi birer detaydan ibaret.. ayni evin icerisinde basina neler gelecegini bilemez insaniyi baslamamis anlasilan bilemiyorum simdi kalkip bosan diyemem.. zor
Öyle oyun falan oynamıyor. Tamamen sorumsuzluğundan. Kafasında neyi planlarak biriktirdiği bu kadar borcu anlamıyorum. Zaten benden önceki şeyleri ama bu yuvayı etkiliyor işte hep sorumsuz.Yakın güncel bir borcu var mı? Yoksa hep eski borçlar mı?
2014 yani 7 yıl geçmiş evet ödememiş sorumsuzluk yapmış ama neticede tarih olarak eski. Benimde öyle geçmişte kalan borçlarım vardı, tüm iyi niyetimle, (sorumsuzluk) kredi çeker toptan kapatırım aman diye düşünüp; senelerce ertelediğim ve tabiki de icraya düşen borçlarım oldu.
Karşınıza alıp bir konuşun, bunu alışkanlık haline mi getirmiş, neden böyle yapıyor, bütçe yönetimi konusunda sıkıntı mı yaşıyor, iddia gibi bir yerlere para mı yatırıyor,savurgan mı, başka borçları da var mı..
Napacağımı bilmiyorum. Ama bıktımmm 36 yasında değişmez bu. Ömrüme yazık edememBoşanmak dünyanın sonumu? Mis gibi bölümün var çocuk gelişimi bölümü. Özel okullar deli hibi öğretmen arıyor. Boşan kurtul Allah aşkına. Senin ailenin eşinin bu haltlarından, senin çektiğin sıkıntılardan haberi varmı. Yani boşansan karşı çıkarlarmı, yanında mı dururlar. Yolun başındasın kendine yazık etme bu evlilik böyle başladıysa en iyi ihtimal daha da beter bi şekilde devam eder. NET.
Evet gerçekten çıldırmıştım. Ve söylemiştim bak köprü borcunu öde sıkıntı olmasın. Parası olsa rahat davranıyor diyicem ama o da yok. Anlamıyorum. Evlendik daha dış çekim bile yapamadık. Düğün fotoğraflarını almadı daha. Haketmiyorum ya ben böyle bi patavatsız adamla ömrümü sürdüremem :'(Normalde olsa borç ödenir destek olun birbirinize derdim ama nasıl bir insan 130 liralık borcu ödemeyerek 1800 lira yapar ki ? Ne tür bir vizyonsuzluk ? Bir tuhaflık var bu işte . Bir rahatsizligi falan olmasın ?
Evet çok rahat. Aşırı rahat.Dünya yikilsa umrunda olmayan adami bosadiginda canı yanmaz
Anlıyorum zor bir durum ama olabiliyor işte. Yaşa başa, cinsiyete bakmıyor. Bende bütçe yönetimi konusunda geçmişte kötüydüm. Bir yerden düzeni tutturamadınız mı devamı geliyor maalesef. Diyelim ki bir yere borçlandım, o ay ödemedim, ondan sonraki ay 2 aylık taksit ödemek zorunda kalıyorum, bu sefer bütçem yetmiyor onu ödeyeceğim diye başka bir şeyi ödeyemiyorum, birde hesapta olmayan başka zorunlu bir harcama çıkıyor filan derken; ipin ucu kaçıyor. Borcu borçla kapatmaya çalışıyorsun filan.Öyle oyun falan oynamıyor. Tamamen sorumsuzluğundan. Kafasında neyi planlarak biriktirdiği bu kadar borcu anlamıyorum. Zaten benden önceki şeyleri ama bu yuvayı etkiliyor işte hep sorumsuz.
Çok teşekkür ederim bu iyi niyetli öneriniz için. Sadece şunu söyliyim. Evlendiğimizde tuttuğunuz evin WC sifonu su kaçırıyordu sürekli vanadan kapatıyorduk. Geçen ay eve tamirci çağırdım da ben yaptırdım. Hep sorumsuz inanın. Çok şey var anlatıcak. Neler neler. İyi niyetinden hep böyle oldu zaten. Çok soğudum artık.Anlıyorum zor bir durum ama olabiliyor işte. Yaşa başa, cinsiyete bakmıyor. Bende bütçe yönetimi konusunda geçmişte kötüydüm. Bir yerden düzeni tutturamadınız mı devamı geliyor maalesef. Diyelim ki bir yere borçlandım, o ay ödemedim, ondan sonraki ay 2 aylık taksit ödemek zorunda kalıyorum, bu sefer bütçem yetmiyor onu ödeyeceğim diye başka bir şeyi ödeyemiyorum, birde hesapta olmayan başka zorunlu bir harcama çıkıyor filan derken; ipin ucu kaçıyor. Borcu borçla kapatmaya çalışıyorsun filan.
Yeni güncel borcu yoksa, muhtemelen benim anlattığım gibi olmuş olabilir. İyi niyetli düşünmek istiyorum. Bir karşınıza alıp konuşun. Düzeltmek istiyor mu, bir planı var mı. Sadece maddi konular da mı sorumsuz, herşeyde mi sorumsuz.
Bunu ayrıntılı konuşun. Olumlu bir cevap alamazsanız, düzeleceğine dair bir umut vermezse, hislerinizde bittiyse biran önce boşanmaya bakın.
Canm genelde herkes öyle gerçekten bu erkekler cok değişiyor evlendiğindeKızlar 8 aylık evliyim. Eşimin türlü türlü şeyleri çıkıyor karşımıza. Şimdi de icra dosyalarını gördüm. Bana hiçbirinden bahsetmedi. Çok sorumsuz bana karşı. Çok değişti aşırı hem de. Zaten ailesinin sorunları bizi yedi bitirdi. Ya ben hiç tanımadığım biriyle evlenmişim resmen. Kafayı yiyicem artık