evlendiğime çok pişmanım

ozman evde hiç huzur kalmıo suratını asıo bagırıo cagırıo biz senle böyle yapamayız dio.. maaş kartım suan bende ama zaten eksiye düşmüş iyice hiç bi anlamı yok cüzdanımda duruo sadece
Eksiye düşecek kadar ne yapmış acaba? Hesap sormak hakkınız sizin paranız o. Kusura bakmayın evlilikte her şey bir olur ama senin benim lafı yapan adama çalışıp alnımın teriyle kazandığım parayı vermem. Eksiye düşüp vermiş birde ne kadar ayıp. Yeni evlisiniz ve şimdiden bu tip sorunlar. Mantık evliliği yapan kocanız mı acaba? Mesajlarınızda hiç sevgi gösterdiğini yazmamışsınız da.

Sizin mesleğiniz esinizden daha iyi konumda sanirim bunu dile getirip yuzunuze vuruyor mu ? Ayrica maas kartinizi neden verdiniz onun eline. Ben harcayamiyorum al sen harca der gibi. Nolursa olsun herkesin karti kendinde olmali. Eger borcunuz varsa bunu siz de odersiniz kartinizla.

Evlilik kolay değil, rayına oturtmadan neden hemen hamile kaldınız? Kadınların bazıları hamile kalınca eşinden tiksinme gibi bir durum yaşıyormuş,her hareketi size o yüzden batıyor olabilir mi?

yok canım mantık falan deil dört sene cıktık evlenmeyi düşünmüoduk sınra sartlar bunu gerektirdi..yani sundan dolayı yada yastan diyemem zaten seviyoduk birbirimizi
ama 1.5 ayda ne ara tükettiniz bu kadar?
bebek erken olmuş biraz.
kısmet artık.
evliliğe biraz alışıp düzen kursaydınız iyi olurdu.
maaşın yüksekmiş.
neden kartın eşinde.
kartını al
artan para ile eşin ne yapıyor en çok bunu merak ettim.
yoksa eşler arasında ayrı gayrı olamalı bunu savunurum ben.
kartımı da veririm de eşime gerektiğinde filan.
hiç sorun değil bizde.
ancak senin durumunda sorun açıkcası.

Maaş Kartı verme nedir ya, koskoca insanlarsınız Maaş kartını neden veriyorsunuz, bir bakın evlilik nasıl gidiyor adam nasıl iyi biriyse bütün parayı evimiz için kullanıyorsa veririm hoş ben yinede vermem, erkek evinin nafakasını Sağlamak zorunda alıştırmayın rahata..
parayı ev için kullanıo kontrolümde harcanıo yani beraberiz zaten harcamalarda ama borcları ve giderleri kendi maasından zaten karsılayamaz ben kartı verdim cünkü benden harclık alamazmıs öyle dedi.. bende onun kartını aldım.. yaa aslında suan kartta bile deilim cok sinirliyim onun sacma sapan kendini begenmiş bilmiş hallerine

4 yıldır beraberiz severek evlendik evet ben 33 yasındayım aslında cevremde okadar cok ki bebeği olmayan bi altı ay olmaz sanmıstım ama oldu pişman deilim bebekten dolayı ama hamilelik cok zor evlilik daha zor
bebeginiz hayirli olsun yanlis anlamayin o niyetle demedim bilmeden bile hamile olsaniz pisman olmamak lazim benimde en hassas old sey hamile olup pismanim diyenlere hep kizmisimdir.sadece hem yeni duzen hem bebek yormus olabilir sizi destek alabilirsiniz severek evlenmissiniz gecici bir durumdur destek alirsaniz rahat edersiniz psikolojik durumunuz bebisinizi cok etkiler

parayı ev için kullanıo kontrolümde harcanıo yani beraberiz zaten harcamalarda ama borcları ve giderleri kendi maasından zaten karsılayamaz ben kartı verdim cünkü benden harclık alamazmıs öyle dedi.. bende onun kartını aldım.. yaa aslında suan kartta bile deilim cok sinirliyim onun sacma sapan kendini begenmiş bilmiş hallerine
Çalışmasaydınız evlenmeyecek miydi yani? Size mi güvenmiş?

sevgililik dönemi yaşamadınız mı? öyle bir anlatmışsınızki sanki evlenmeye karar verip marketten adam almış gibi :) Eşinizi ne konuda elestiriyorsunuz mesela . Yada o neye sinirleniyor . Belkide bazi seyler hamilelikten dolayi gozunuzde buyuyor olabilir mi?
yasadık 4 yıl hemde ozman da böyleydi ama ben daha alttan alıodum ama artık gözüme batıo

Eksiye düşecek kadar ne yapmış acaba? Hesap sormak hakkınız sizin paranız o. Kusura bakmayın evlilikte her şey bir olur ama senin benim lafı yapan adama çalışıp alnımın teriyle kazandığım parayı vermem. Eksiye düşüp vermiş birde ne kadar ayıp. Yeni evlisiniz ve şimdiden bu tip sorunlar. Mantık evliliği yapan kocanız mı acaba? Mesajlarınızda hiç sevgi gösterdiğini yazmamışsınız da.
yok canım ben suan cok sinirli oldugum için ona yazmadım sevio beni cok yardımcı oluo hatta.. eksiye düşmesinin nedeni düğün zamanı harcanan balayında harcanan paralardan dolayı daha toparlayamadık yani nereye ne harcandıgını biliyorum

Sizin mesleğiniz esinizden daha iyi konumda sanirim bunu dile getirip yuzunuze vuruyor mu ? Ayrica maas kartinizi neden verdiniz onun eline. Ben harcayamiyorum al sen harca der gibi. Nolursa olsun herkesin karti kendinde olmali. Eger borcunuz varsa bunu siz de odersiniz kartinizla.
yok yüzüme hiç vurmuo o okadar rahat geniş ki kendi yaptıgı işi cok sevio daha iyi yerlere gelebilirken tembelliğinden o işe devam edio

Evlilik kolay değil, rayına oturtmadan neden hemen hamile kaldınız? Kadınların bazıları hamile kalınca eşinden tiksinme gibi bir durum yaşıyormuş,her hareketi size o yüzden batıyor olabilir mi?
olabilir bilmiyorum tiksindiğim dogru yatakta bile yatmak zor gelio 7. haftamdayım buarada

Bebek normal giden bir evliligi bile sallayabiliyor. Siz daga 1,5 ay olmus. Adam surekli höt höt, bu sadece senin hormonlarinda veya hamileliginden ysnlis anladigin bisey degil. Adamin hal, hareketleri normal degil. Cocuk dogduktan sonra hic duzelmez. Daha kotu olmazsa sukredersin anca.

O zaman sabret Evliliğin ilk yılı böyle geçiyor, ama susan Eş olma ukalalık yapıyorsa sen daha ukala ol böyle böyle öğreniyorlar, erkekler evliliğe zor alışıyor bizde çok kavga etmiştik ama senin ekstradan hamileliğin var hamilelik Başlı başına duygu karmaşası zaten, biraz evliliğe alışıp öyle yapsaydınız keşke bende 30 da evlendim 3 yıl sonra Çocuğum oldu iyki böyle olmuş evliliğim oturmuştu..sürekli ne istediğinizi, beklentilerinizi dile getirin ..

Keşke biraz evliliğin tadını çıkarsaydınız , çocuk için çok acele etmişsiniz yaşınız daha genç halbuki o_O

Back
X