evlendiğime çok pişmanım

Ya ne bu hepinizde edebiyat öğretmeni tavırları herkes içinden geldiği gibi konuşur yazışır, burada bir mevzu var ve onun üzerinde durmanız gerekirken karşınızdaki insanın ne olduğunu kim olduğunu bilmeden yok ergenmisin yok ne biçim yazmışsın yok Türkçe'yi katlettin vs. Her konuda illa bu mevzuya kafa yoruyor bazıları...

Yok yazı düzgün olsa bu sefer başka şeye muhalefet oluyorlar...

İnsan da bir derdini yazarken 10 kere düşünüyor gerçekten yardımcı olurlar mı? Eleştirirler mi? Dalga geçerler mi??

Kız banlanmış resmen, yemin ediyorum bazılarınızla uğraşmak gerçekten çok zor....

Evliliğin başındayken tavrını koy asla onun kurallarına boyun eğme sana bunu alıştırmaya çalıştırıyor , sabır ederim düzelir deme gittikçe daha da beter olur aklı sıra kendi kurallarını geçerli kılmaya çalışıyor evlilik böyle yürümez, sürekli gergin ve mutsuz olarak devam edersen karnındaki çocukta sürekli
mutsuz olarak doğacak ,baba evinde olman daha hayırlı olacak gibi

Evliliğin başındayken tavrını koy asla onun kurallarına boyun eğme sana bunu alıştırmaya çalıştırıyor , sabır ederim düzelir deme gittikçe daha da beter olur aklı sıra kendi kurallarını geçerli kılmaya çalışıyor evlilik böyle yürümez, sürekli gergin ve mutsuz olarak devam edersen karnındaki çocukta sürekli

evlendik 1,5 ay oldu olacak.. yasım büyük oldugu için zaten hemen hamile kalmak istiyodum ve simdi hamileyim.. bütün hormonlarım herşeyim alt üst oldu.. kocamdan nefret ediyorum.. kendini cok bişey sanıo.. benim ailemin yanında sürekli surat asıo konusmuo telefonla oynuo kendi ailesinin yanında güleryüzlü konuskan adam oluo.. elinden gelse evdeki herseyi ana babasına iyilik yapmak için onlara verecek.. kendi kendine ailesinin oldugu ilçeye gitme planı yapıo bana sormuo bile.. öfke kontrolü yok sürekli beni eleştirio.. zekamı sorguluo.. ben ters bişey dediğimde elinde o an ne varsa fırlatıo cıldırıo.. eleştiriye hiç gelmio.. ailesi onu cok pohpohlamış istio ki bende hiç eleştirmim.. hamilelik de cabası hiç çekemiyorum onu .. onun maasının 3 katı maas alıyorum maaş kartım onda onunki bende.. evin tüm ihtiyacı onda borcları da o ödüo.. nedir bu keyifsiz mutsuz anlamsız halimiz anlamıyorum

Çocuk için çok acele etmişsiniz
Belli ki eşiniz bunalmış bu durumdan
Bir de evliliğin gidişatına bakmadan çocuk yapmak bana doğru gelmiyor
Adam sizinle bir şeyleri paylaşmadan çocuk telaşına düşülmüş
Yaptığı hareketler doğru değil ama birazda onun tarafından bakmak lazım

Böyle bir zihniyetteki kocaya maaş kartı verilir mi ?
Zekanız gayet iyiymişki onun maaşından 3 kat fazla alıyorsunuz .Yani tabiki bununla kıyaslanmaz ama içimden böyle diyesim geldi.Herşeyi sinirlendiriyor diye sinmeyin,sakin davranın konuşmayı deneyin ilişkinizi yıpraTTığını ve böyle yaparsa çok kötü yerlere gideceğini belirtin....

Yangindan mal kacirircasina hamile kalmak acele olmuş
Simdi anlasamayip bosansaniz o cocuga yazik degil mi?
Herhalde sizin gibi zihniyetlere gore degil, cocuk yapayim ayrilirim hee?

kalp atısını dinlemeye gideceğiz pazartesi günü o bile stres yaptı bende acaba atacak mı
gonlunuzu ferah tutun .guzel dusunmek cok onemli benim dusuk tehlikem vardi 15haftadir hergun tedirginlikle gecti cok sukur yicek ekmegi varsa hersey gecer .insaallah saglikla kucaginiza alirsiniz

Bende şu an keşke bekar olsaydım diye düşünüyorum. Eşim kötü değil kötü birşey de yaşamıyorum şükür ama sorumluluklar çok ağır geliyor ev işleri, bebek, çalışmayıp bütün gün evde olmak ( bebek çok küçük daha), maddi bağımlılık (özelde çalışıyordum işten ayrılınca maddi bağımsızlıkta gitti tabi), çevremde hiç yakınım olmaması, kafama esince başımı alıp bir yerlere gidememek ... SITKIM SIYRILDI (nam-ı diğer 'tükenmişlik sendromu')

Adam zekani kücumsüyo
Seni eleştiriyo
Sen ondan 3 kat maas aliyosun

Bence kocan egolu bi insan bu yüzden yapiyo bunları ancak...

Neden 1,5 aylik evlisiniz

2 aylik hamilesiniz¿¿¿¿

evlenmeden öncemi hamile kaldiniz¿

4 yıldır beraberiz severek evlendik evet ben 33 yasındayım aslında cevremde okadar cok ki bebeği olmayan bi altı ay olmaz sanmıstım ama oldu pişman deilim bebekten dolayı ama hamilelik cok zor evlilik daha zor

E yasinizda da birsey yokmus,bebeginiz hayirli olsun.. bence de hic pisman olmayin bebekten. Adam kotuyse cekemezseniz,baktiniz turlu turlu huylari cikti sacmalamaya basladi..bosarsiniz gider. Omur boyu onla ugrasmak gibi bi zorunlulugunuz yok.
Ama 1.5ay cok yeni.. biraz dis sıkın simdilerde. Benim de nerdeyse 1yil oldu evleneli. Hamileyim de.. 2gune bir kavga dovus var evde. Ve benim.nazimdan niyazimdan dolayi cikan kavgalar da degil. Beyfendi afra tafra icinde oldugu icin cogu.. erkekleri de bi degisik etkiliyor hamilelik...Dedigim gibi,bebeginiz dogsun bi hele. Bakalim nasil bir baba olcak,evlilige de alismis olucaktir,size nasil bir es olucak.. yoksa da bosarsiniz,maasiniz da varmis. Bebeginize de bakarsiniz.. daha ne.. Ben diplomali ev hanimiyim mesela. Calismiyorum su an. Ve bebegib bi cok ihtiyacini henuz alamadik...Insanin isinin olmasi buyuk dayanak....

Back
X