evlendiğime çok pişmanım

Biri bana söyleyebilir mi?
Kendi ayakları üzerinde durup çalışan hatunların maaş kartları neden kocasında durur?

Cidden merak ediyorum sebebi nedir?
Benim is bulmam zorda, bulursam. Esim kartin ebdne kalir sne cok savurgansin derdi (degilim bekarken savurgandim)
Bende dedim hic heveslenme. Ben tasiyamiyormuyum. Oyle birsey olsa isten çıkarım demistim ki oyle birsey olsa calismam hic...

Iste ayrilmakla tehtit etsin konu sahibi...
Oh ne alal memleket.
Kimin cok kaza digi onemli degil ama hem çok kazanipnhemde kole gibi davranilmasi hic hos degil.

evlendik 1,5 ay oldu olacak.. yasım büyük oldugu için zaten hemen hamile kalmak istiyodum ve simdi hamileyim.. bütün hormonlarım herşeyim alt üst oldu.. kocamdan nefret ediyorum.. kendini cok bişey sanıo.. benim ailemin yanında sürekli surat asıo konusmuo telefonla oynuo kendi ailesinin yanında güleryüzlü konuskan adam oluo.. elinden gelse evdeki herseyi ana babasına iyilik yapmak için onlara verecek.. kendi kendine ailesinin oldugu ilçeye gitme planı yapıo bana sormuo bile.. öfke kontrolü yok sürekli beni eleştirio.. zekamı sorguluo.. ben ters bişey dediğimde elinde o an ne varsa fırlatıo cıldırıo.. eleştiriye hiç gelmio.. ailesi onu cok pohpohlamış istio ki bende hiç eleştirmim.. hamilelik de cabası hiç çekemiyorum onu .. onun maasının 3 katı maas alıyorum maaş kartım onda onunki bende.. evin tüm ihtiyacı onda borcları da o ödüo.. nedir bu keyifsiz mutsuz anlamsız halimiz anlamıyorum

şu yazdığın kelimelere bakar mısın? nasıl kullanıyorsun türkçeyi bu şekilde? yazık ya cidden yazık.

Biri bana söyleyebilir mi?
Kendi ayakları üzerinde durup çalışan hatunların maaş kartları neden kocasında durur?

Cidden merak ediyorum sebebi nedir?
eşi kıpırdayamasın ben yönetim isterdir özgürlük kısıtlaması için boşansa tek kuruşsz bırakır.. bu maaş ortak bİŞey alınmadan verilmemeli uyanık olun bayanlar

evlendik 1,5 ay oldu olacak.. yasım büyük oldugu için zaten hemen hamile kalmak istiyodum ve simdi hamileyim.. bütün hormonlarım herşeyim alt üst oldu.. kocamdan nefret ediyorum.. kendini cok bişey sanıo.. benim ailemin yanında sürekli surat asıo konusmuo telefonla oynuo kendi ailesinin yanında güleryüzlü konuskan adam oluo.. elinden gelse evdeki herseyi ana babasına iyilik yapmak için onlara verecek.. kendi kendine ailesinin oldugu ilçeye gitme planı yapıo bana sormuo bile.. öfke kontrolü yok sürekli beni eleştirio.. zekamı sorguluo.. ben ters bişey dediğimde elinde o an ne varsa fırlatıo cıldırıo.. eleştiriye hiç gelmio.. ailesi onu cok pohpohlamış istio ki bende hiç eleştirmim.. hamilelik de cabası hiç çekemiyorum onu .. onun maasının 3 katı maas alıyorum maaş kartım onda onunki bende.. evin tüm ihtiyacı onda borcları da o ödüo.. nedir bu keyifsiz mutsuz anlamsız halimiz anlamıyorum

hem paramı vercem hem bide bana bişey fırlatcak agzına ederim.

Benimde bir yillik iliskim var aslinda simdilik hersey iyi gozukuyor ama maas konusu falan ayni insallah sonu sizinki gibi olmaz
Allah yardimciniz olsun

bi 6 ay evliliği yaşayıp öyle çocuk yapsaydınız.şimdi herşeyi film şeridi gibi yaşıyorsunuz.yaşınız büyük yada küçük olması sorun değil 45 yaşında değilseniz.ilk geceden miş hamile kaldınız.sanki aile kavramı hakkında ideallerinizin tam tersi çıkmış gibi daha bir birinize alışmadan birden bire çocuk ve onun hamilelik yükü.erkekler zaten mız mız çocuk gibiler.eşinizde sizde muhtemelen yaş olarak değilde psikolojik olarak anne baba olmaya hazır değil gibisiniz.daha ne tartışmalar yaşayıp barışacaksınız.bazen mecburen yapılan tartışmalarla evlilikte oturmayan havada kalan ne varsa.yerine oturacak.bir erkek bile evli olduğunu algılayana kadar olgunluğuna göre zaman geçiyor.böyle hızlı çekimde evlilik çoluk çocuk hastalık sıkıntı bunun için acaip gamsız olmanız lazım.şuan eşiniz evliliğin bile farkında değil ama o çocuk doğup ağlamaya başlayınca yavaş yavaş aklı başına gelir.

Bence kötü yorumlara bakıp kendini daha da doldurmamalısın eşine karşı :/ her ne kadar da olsa sevmişsin 4 yıl iyi qeçmiş 2,3 ayda deqişmez insan . İkinizde yeni hayatınıza alışmaya çalışıyosunz ona sorsan belki oda senle ilgili der benim ailemin yanında mutsuz felan diye şuan yeni olduqu için birbirinizi çok araştırıyosunz o yüzden qöze batıyo bebeqinle ilqilen ve hep qüleryüzlü olmaya çalış qeleckle ve bebeqinle ilgili hayaller kur onun yanında böylece yeni bi ailesi olduqunu hisseder umarm :)

Konuyla hiç alakası olmayacak ama beni rahatsız eden şeyi söylemek istiyorum. Okurken bile zorlandım. Bu nedir yaaa yapmıo etmio gelmio gitmio pardonda bu Türkçe de ki Y ile R harfleri nerede? Alfabeden çıkartıldı da bizim mi haberimiz yok? Çok itici bir yazım şekli. Bir de bazı telefondan yazıyorum muhabbeti yapan insanların telefonlarında klavyelerinde harfler mi eksik? Biz de telefondan yazıyoruz ama hatalı yazmamaya dikkat ediyoruz ve bütün harfleri kullanıyoruz.

erkekler ne yazıkki genelde kendi ailelerinin yanında dünya iyisi oluyor. Birde niçin maaş kartınızı veriyorsunuz? Eğer mesele borç ödemekse evin gelir ve giderlerini sizde takip edebilirsiniz ki bayanlar bu konuda daha iyi.. Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun :(

Dört sene geçirmişsiniz,hep aynıydı dediğiniz adamla evlenmişsiniz,ama hamile kalır kalmaz gözünüze batmaya başlamış bunlar...Bence hamileliğin getirdiği hormonal değişimler sinirlerinizi bozmuş,eşinizde pek anlayış göstermemiş bu duruma...Daha çok konuşmalısınız ama sakince,birbirinizden istediklerinizi istemediklerinizi belirtin.Hamile olduğunuz için normalden daha hassas olduğunuzu,bu dönemde daha çok anlayış beklediğinizi açıkça belirtin.Umarım her şey yoluna girer,sağlıklı doğumlar...

Maaş kartınızı geri alın. O size nasıl davranıyor sa ailenize nasıl davranıyorsa aynen onu taklit edin bence senden öğrendim deyin. Daha yolun başındasınız alttan aldığınız sürece devam eder, sessiz kalmayın.

Sanki benim evliliğimin ilk yıllarını anlatmışsın seni öyle iyi anlıyorumki Can'ım sadece sabır Zaman herşeyi iyileştiriyor Bebek doğunca coook değişecek emin ol ver bol bol dua et :super:

Kusura bakma ama bir ayı ile evlenmişsin kısa zamanda hamile kalman pek akıllıca olmamış böyle evam ederse evi terk et boşanma davası aç egoistlik ve şımarıklık neymiş görsün seni asla kayıp edemiyeceğini sanıyor sende aksini ıspatla ki o özgüveni yerle bir olsun yoksa asla egosundan vaazgeçmez

Ya ben seni ne hevesle ne heyecanla evini, çeyizini hazırladığını biliyorum böyle şeyler okudukça da üzülüyorum...

Bilmiyoruz ki işte, lanet olsun "kavun değil ki koklayasın" derler ya aynen öyle...
Resmen bir kumar evlilik %50 şansımız var malesef...

Back
X