Eski karisi adami aldatmis, adamda bunlari basmis ve o yüzden bosanmis... Kadin cocuklari istemedigi icin cocuklar babada kalmis ve iki senedir kadin cocuklariyla ilgilenmemis, aramamis, sormamis yani cocuklar bile hatirlamiyor annelerini... Bu sürectede babaanne bakti sanirsam babayla cocuklara, orasini bende cözemedim... Esinizle düzgün bi sekilde konusun, sonrada oturup kv le konusun, bu cocuklar yeterince yiprandi artik bi düzene ihtiyaclari var, ben onlari cok seviyorum ama böyle olursa birbirimize alisamiyoruz ve düzenimiz oturmuyor, evleri nersi ve o eve kimler ait bilsinler, normal ailelerdeki gibi babaanne misafir oldugunu bilsinler, sen gelince ben cok rahatliyorum ama sonrasinda ccuklarla zorluk cekiyorz cünkü beni degil seni anne örnegi olarak görüyorlar, su alisma süresini gecelim, cocuklar neyin ne oldugunu bilsin bi düzene girsin o zaman sorun olmaz uzun kalmalarin falan diye güzelce konusun... Eger mantikli insanlarsa kötü niyetiniz olmadigini, aksine cocuklarin iyiligi icin ugrastiginizi anliyacaktirlar esinizde kv de... Konusmadan cözülmez böyle seyler, ah kirilir falan diyede susarsaniz evliliginiz biter yada mutsuz bi evlilige devam edersiniz, neden bunu kendinize yapasiniz...