evlendigime pisman ettiniz!!!

Çocuklar anneleriyle görüştürülüyor mu?

Onlar içinde zor, bu süreçte sabırlı olmalısınız. Babaannelerine düşkünlerse bu konuda biraz göz yummalısınız.

Kayın valideniz çocuklara nasıl davranıyor? Neden o gelince çocuklar tuvalet eğitimini unuttular? Çocuklar bir stres altında olabilir bununla baş etmek için de tuvalet eğitimini unutmuş olabilirler. Yani bu olabilir. Boyle bakmalisiniz. Ailenize yuklenmeyin. İyi gözlem yapmanız gerekiyor. Çocuklar neden böyle yapıyor, belki de tek neden babaanne değildir. Hiç bir babaanne torunlarının kötü olmasını istemez. Kin tutmayın. Esinize yansitmamaya çalışın. Çocukların sorunlarını da iyi irdelemeniz gerekiyor. Neden babaanne gelince boyle oldular. Acaba çocuklarin daha önceden bir sorunu vardı da o gelince mi patlak verdi? Babaanne nasıl davranıyor? Bence aşabilir siniz. Bunlar normal şeyler.

anneyle gorusmelerine esim taraftar degil acikcasi.ama hic bi sekilde adres telf gizli degil.ustelik kagit yollamis ayriyetten bunlari belirten ariyor esim gor diyo fakat kadin birdaha aramiyor.tabi kadinin durumunu ben bilemem esimde ben zaten karsiyim tutupta ayagina goturmem gormek iateyen gorur diyo.bide si var kucuk hic bilmito buyukte hayal meyal hatirliyo.esimde diyoki bu cocuklar neolcak diyo fakat isterse gorur.

ya aslinda okadar kotu durum
bi anneleri vardi.sonra babaanne .simdi ben.bide asil anneniz bu dendiginde cocuklar icin cok agir olur.

babaa ne cokilgili cokta guzel ilgileniyor.ama gittikten sonra bosluga dusuyolar.ben bu bosluga engel olamitorum.kapatiyolar kendilerini ama bu normal olacak seyler.sonucta beni daha yeni taniyolar.hala onlar icin yabanciyim.

ya bide sole bisi var.cocuklar surekli sen bizi dovermisin diyolar.dikkatimi cekti de heralde korkmuslar sizi doverfelan yaramazlik yapmayin diye.cunku babaane ditoki sunu yapmazsaniz ayse sizi kapiya atar diye.

bakin ben bile bu yasta dusunemiyorum bazi seyleri.kimseyle konusamiyorum alacagim cvp belli bilerek evlendin.ama suan burda konustukca kendimi cok sıkıntiya soktugumu anladim.

Anneden ayrılık, anne özlemi gibi büyük bir ruhsal sorun altindalarsa o yüzden oluyordur. Çocuk ilgi çekmeye çalışıyordur. Tuvalet eğitimi cezalandırıcı bir tutumla baskı altında verilmis olabilir. Annesini özlediği için de bu şekilde tepki gosteriyordur. İlgi çekmek için yani. Oncelikle yapılması gereken gereksiz baskılarin kaldırılması, asiri titiz tutumdan vazgecilmesidir. Çocukla olumlu bir ilişki kurduktan sonra dışkı yapmasını düzene koymak kolaylaşır. Anne ayrılığı var ortada. Size çok gorev dusuyor diye dusunuyorum. Tuvalet eğitimini baskı kurmadan tekrar vereceksiniz. Cocuklarin ruh sağlığı bozulmuş olabilir. Bence bunun babaanne ile ilgisi onu sevdikleri icin sorunlarını o gidince dışkı yaparak göstermişler. Derindeki sorun anne özlemi.

Tek dilegim sizin gibi "kayinvalidem evimin ortasina isese de sikayet etmem." diyenlere boyle kayinvalidelerin denk gelmesi. Bizlerden de uzak dursunlar. Bunu can-i gonulden istiyorum.
Valla dencek soz yok bu yorum yeterli
Boylelerine evlerine yilda 2gun gelen kayinvaldeler denk geldiginden ne guzel hayat..

bu çok kötü bir yaklaşım tarzı.çocukların size alışmasını zorlaştırıyor böyle diyerek..sizind e bir gün onları terk eedeceğinizi düşünerek sizi benimsemek istemez çocuklar..kaybetme korkusu çocuklarda çok fazladır..bence kv yi güzel bir dille uyarın..
aslında karşınıza alıp konuşun..bence sık gelme sebebi torunlarının iyi olduğunu kontrol etmek içndir..
zaman geçtikçe çocukların iyi olduğunu görünce işler yoluna girer diye düşünüyorum..
ancak kv ile konuşma yapmalısınız..
çocuklarle birbirimiz ealışmaya düzen kurmaya çalışıyoruz..bu süre içinde bize biraz başbaşa kalma zamanı verirseniz daha kolay olur işlet..siz baktınız bu zamana kadar yarı anne sayılırsınız ama bize de biraz zaman verin ...
gibi bir konuşma iyi olur bence..kırılacaksa da kırılsın..neticede siz,çocuklar için çok güzel bir şanssınız..evliliğinizi de bu şansı da tehlikeye atmasın babaneleri de..

bakin ben bile bu yasta dusunemiyorum bazi seyleri.kimseyle konusamiyorum alacagim cvp belli bilerek evlendin.ama suan burda konustukca kendimi cok sıkıntiya soktugumu anladim.
öyle demeyin..her kadının cesarete edeceği bir durum değil.ama belli ki eşinizi de çocullarını da seviyorsunuz..
herkesin dediğine kulak asmayın..bu ülkede evlat edinmeyi kabullenemeyen birçok insan da var..
olmayacak şeyler değil..bu sitede tersi örnekleri olduğu gibi,eşinin çocuklarına annelik yapan ve annesi olan kadınlar var...ilk zamanlar çok zordur elbette.ama güzel bir aile oalcağınıza inanıyorum..kararınızdan pişmanlık duymayın.

Yani baskı altinda verilmis tuvalet eğitimi. Yapabirsiniz, lütfen kendinize güvenin.

Ne diyim ki o kadının biraz düşünceli olması gerek, sonuçta sen başkasının çocuğuna bakma lütfunda bulunuyorsun, hepinizin rahatlığını ve iyiliğini düşünmesi gerekir.
Bence bunu eşine değil kayınvalidene söyle, eşinle kavga etmen çözmez işi..

Valla dencek soz yok bu yorum yeterli
Boylelerine evlerine yilda 2gun gelen kayinvaldeler denk geldiginden ne guzel hayat..
Çok haklisiniz. O kadar kolay değil ayni evde yasamak. Büyük konuşmak. Yazdiklariniza biraz dikkat edin bence. Boyle yorumlar ancak zarar veriyor. Buraya yazdiklarimizdan sorumluyuz. Bir insanın hayatına zarar vermemek olmalı amacımız. Faydalı olmuyor boyle yorumlar

Benim yorumum konu sahibine degildi yorum yapan birine cevap verenin cevabini begendim onu belirttim
Kime zarar verdim anlayamadim

evet boylede olabilir.alisana ladar ellerim ustunde olsun diye .kotu niyeti oldugunu yada kontrol amacli geldigini dusunmiyorum ole olsa farkli olurdu.
ben zaten cocuklarla konusuyorum bunu yapalim sunu yapalimvdiy.yeme kayinvaldem farkina vardi .annenizden izin alin felan diyo yada onceki gibi degil.bide esim uyardi aksam bole yapma diye.
kirmaktan yanlis anliyacak diye korkuyorum bende cocuklara soluyorum.biz onceden bole seyler yapmiyoduk yada yemegimizi burda yiyoruz karnimizinguzelce doyiruyoruz sonrada karnimiz acikmiyo gibi
onlarda evet annecigim diyolar

Benim yorumum konu sahibine degildi yorum yapan birine cevap verenin cevabini begendim onu belirttim
Kime zarar verdim anlayamadim
. Ben de o yorumunu beğendiğiniz kişiye yazdığınız yorumu haklı buldum.

Öyle yorum yapanlar zarar veriyor. Evin ortasona işese şikayet etmem diye bir yorum vardı. Onu haksiz buldum. Kusura bakmayın, ifade edemedim

İkimizinde dogrusu ayni yani hemfikiriz
Basina gelmeden soylemesi kolay evt

o kadar da değil artık salonun ortasına işerse gerçekten şikayet etmezmisin

Ben şikayetle hep kaybettim taktik değiştirdim yorumsuz uzak duruyorum.
Eşimle birlikte gidiyorum geldiğindede eşimle aynı zamanda geliyo öyle çağırıyorum. Herşey gözünün önünde olunca ne şikayet gerekiyo ne kavga.

o konuda haklısınız şikayet eden taraf kaybediyor. kendi işini kendin halledicen. çoğu erkek arada kalmayı sevmez. gerekirse gülüşünle bile ağızlarının payını verip melek rolüne giricen. onlar şikayet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…