- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
- 398
- Konu Sahibi KakuleTarcin
-
Bende kv mi sevmiyorum. Ama eşimin annesi diye saygı duyuyorum.
Gelip kalsa salonun ortasına kendisi işese yinede eşime şikayet etmem.
Bi erkeğe anasını, sülalesini şikayet edersen senden uzaklaşır.
Valla dencek soz yok bu yorum yeterliTek dilegim sizin gibi "kayinvalidem evimin ortasina isese de sikayet etmem." diyenlere boyle kayinvalidelerin denk gelmesi. Bizlerden de uzak dursunlar. Bunu can-i gonulden istiyorum.
bu çok kötü bir yaklaşım tarzı.çocukların size alışmasını zorlaştırıyor böyle diyerek..sizind e bir gün onları terk eedeceğinizi düşünerek sizi benimsemek istemez çocuklar..kaybetme korkusu çocuklarda çok fazladır..bence kv yi güzel bir dille uyarın..babaa ne cokilgili cokta guzel ilgileniyor.ama gittikten sonra bosluga dusuyolar.ben bu bosluga engel olamitorum.kapatiyolar kendilerini ama bu normal olacak seyler.sonucta beni daha yeni taniyolar.hala onlar icin yabanciyim.
ya bide sole bisi var.cocuklar surekli sen bizi dovermisin diyolar.dikkatimi cekti de heralde korkmuslar sizi doverfelan yaramazlik yapmayin diye.cunku babaane ditoki sunu yapmazsaniz ayse sizi kapiya atar diye.
öyle demeyin..her kadının cesarete edeceği bir durum değil.ama belli ki eşinizi de çocullarını da seviyorsunuz..bakin ben bile bu yasta dusunemiyorum bazi seyleri.kimseyle konusamiyorum alacagim cvp belli bilerek evlendin.ama suan burda konustukca kendimi cok sıkıntiya soktugumu anladim.
Bende kv mi sevmiyorum. Ama eşimin annesi diye saygı duyuyorum.
Gelip kalsa salonun ortasına kendisi işese yinede eşime şikayet etmem.
Bi erkeğe anasını, sülalesini şikayet edersen senden uzaklaşır.
Çok haklisiniz. O kadar kolay değil ayni evde yasamak. Büyük konuşmak. Yazdiklariniza biraz dikkat edin bence. Boyle yorumlar ancak zarar veriyor. Buraya yazdiklarimizdan sorumluyuz. Bir insanın hayatına zarar vermemek olmalı amacımız. Faydalı olmuyor boyle yorumlarValla dencek soz yok bu yorum yeterli
Boylelerine evlerine yilda 2gun gelen kayinvaldeler denk geldiginden ne guzel hayat..
Benim yorumum konu sahibine degildi yorum yapan birine cevap verenin cevabini begendim onu belirttimÇok haklisiniz. O kadar kolay değil ayni evde yasamak. Büyük konuşmak. Yazdiklariniza biraz dikkat edin bence. Boyle yorumlar ancak zarar veriyor. Buraya yazdiklarimizdan sorumluyuz. Bir insanın hayatına zarar vermemek olmalı amacımız. Faydalı olmuyor boyle yorumlar
. Ben de o yorumunu beğendiğiniz kişiye yazdığınız yorumu haklı buldum.Benim yorumum konu sahibine degildi yorum yapan birine cevap verenin cevabini begendim onu belirttim
Kime zarar verdim anlayamadim
İkimizinde dogrusu ayni yani hemfikiriz. Ben de o yorumunu beğendiğiniz kişiye yazdığınız yorumu haklı buldum.
Öyle yorum yapanlar zarar veriyor. Evin ortasona işese şikayet etmem diye bir yorum vardı. Onu haksiz buldum. Kusura bakmayın, ifade edemedim
o kadar da değil artıksalonun ortasına işerse gerçekten şikayet etmezmisin
Ben şikayetle hep kaybettim taktik değiştirdim yorumsuz uzak duruyorum.
Eşimle birlikte gidiyorum geldiğindede eşimle aynı zamanda geliyo öyle çağırıyorum. Herşey gözünün önünde olunca ne şikayet gerekiyo ne kavga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?