evlendigime pisman ettiniz!!!

Anneleri nerede bu yavrucukların ne sinir bozucu Allah yardımcınız olsun. Ne diyebilirim ki

hahahahaaaa ben de yeni evliyken kayınpederimi kocama şikayet edecek oldum,kocam onlar cahil,sende mi cahilsin deyince sustum.bunu diyen de babasıyla hiç anlaşamayan biri düşün yani.sonra kendi işimi kendim hallettim.hatta kocamla ailesi arasında köprü oldum.geniş ailemle mutlu mesut yaşadık.

sole soleyim ben cocuk dusunmuyorum .suanki dusuncem bu.ben sonucta cocuklarin olcagini biliyodum bu konuda bundan sonra bisry doyemem.anne zaten istemiyo.babaannede cok zor bakamaz.ama cocuklarin yani babanin yanidir.eger anne yoksa.
tebrik ederim canım.ne güzel düşünüyorsun.anne ilgilenmiyorsa çocuklar bir de babasız kalmamalı.inşallah çocuklarla güzel dialog kurarsınız ve inşallah çok çok mutlu olursunuz.inşallah ileride de kendi çocukların olur ve hep mutlu yaşarsınız

cok sagolun.evet anne yok bide babalari olmassa bucocuklar ilerde kime guvencekler.

canım ya iki çocuklu adamla evlenirken zorlukları olacağını biliyordunuz.
kv extra bi sorun olmuş.
Allah sabır versin ne diyeyim.

Bende kv mi sevmiyorum. Ama eşimin annesi diye saygı duyuyorum.
Gelip kalsa salonun ortasına kendisi işese yinede eşime şikayet etmem.

Bi erkeğe anasını, sülalesini şikayet edersen senden uzaklaşır.

Saygı duyulur evet. Şikayet etmekte iyi birşey değil tamam. Fakat eğer sana zarar vermeye başlamışsa psikolojik olarak eşler bunun önüne geçmeli.
Erkek soğuyacak diye kendimden vazgeçmez insan. Kız ailesinde bir durum olduğunda erkek bunu kolaylıkla dile getirebiliyor çoğu zaman hiç düşünmeden soğumayı.
Herkes kendine duyulan saygıyı hak etmeli etmiyorsa çare bulunmalı.

Bende başka yollar bulunmalı dedim.
Çözüm şikayet değil çözüm göstermek.
Kvler hiçbizaman şikayet etmez şikayet yerine sitem ederler sonunada siz iyi olun derler hop kv haklı olur.
Kendi silahıyla vurursan başarılı olursun.

sakin olun lütfen,
anlattıklarınızda çok çok büyük sorunlar göremedim ben. sağolsun bazı arkadaşlar da körükleye körükleye bir hal olmuş ama siz görüyorsunuz o çocukları, garipleri. anaları olacak mahluk bırakıp gitmiş, siz annelik yapmaya razı olmuşsunuz ama babaanne de haklı olarak çocukları sahipleniyor. bunda garipseyecek bir şey yok. kendi çocuklarımız da anneanne nin yanında başka, bizim yanımızda başka davranıyor. kaldı ki bu yavrucaklar büyük bir travma yaşamışlar.

sabredin, sabrın sonu selamettir. çocuğun düzeninin bozulması çok sinir bozuyor ama gerçekten de çok şikayet edilecek bir şey yok. sinirleriniz gerilmiş olabilir.

bence sen gerekli sevgi, şefkati verirsen babanelerini bu derece aramazlar 5 ay kısa bir süre. annelik yapmaya razı olmuşsun anne şefkati göster ki seni sevsinler ve babaanne için bu kadar gözyaşı dökmesinler. iş sende bitiyor canım. baştan razı olmuşsun gereğini yap. anlatım tarzından çocukları pek kabullenememişsin gibi hissetim.

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz, konu sahibi arkadaşım eşinin iki çocuklu olduğunu bilerek evlenmiş bunu yorumlarında kendisi söyledi zaten. Ama ben sizin çocuğa en iyi anne bakar o yoksa anneanne babanne bakmalı şu cümlenize takıldım. Çocuğua tabii ki en iyi anne bakar o konuda hemfikiriz. Fakat anne bakmıyorsa neden anneanne ya babaanne bakmalı? Çocuğun bakımı anne ve babaya aittir. Anne bakmıyorsa ve baba ilgili bir babaysa gayette iyi bakabilir çocuklarına. Bana göre baba varken çocuklar anneanne ya da babaannede kalmamalı. O yavrucaklar anneden zaten uzak (anne görmeye dahi gelmiyormuş 2 yıldır) bunun üstüne bir de babaya hasret büyümemeli.

ben kanbağı olması gerektiğine inanıyorum bakan insanın ayrıca baba ne kadar bakıyor ki? tüm gün bu kadın bakıyor bakıyor

sole soleyim ben cocuk dusunmuyorum .suanki dusuncem bu.ben sonucta cocuklarin olcagini biliyodum bu konuda bundan sonra bisry doyemem.anne zaten istemiyo.babaannede cok zor bakamaz.ama cocuklarin yani babanin yanidir.eger anne yoksa.
o zaman şikayet edeceğin bir mevzuda yok canım yeni evlisin bu çocuklar olmasa bile 1 yılda anca alışırsın evliliğe , çocuklardan da çok normal tepkiler bekleme ben öz anne tarafından reddedilen bir çocuğun psikolojik halini düşünemiyorum allah önce çocuklara sonra sana ve eşine yardım etsin, ayrıca sen bakar büyütürsün o anne yetişmiş çocuğa gelir sahip çıkar yarın bir gün

kayınvalıdem cok ıyıdır cok sukur ama her ne kadar ıyıde olsalar ayrı olmak en guzelı alah yrdım etsın sızede

kayınvalıdenın evde olması cocuklar ıcın yardım olmuyormukı
ay ben ne safım ya :S

Tabii ki o kadın bakıyor ama bunu bilerek evleniyor.
ama işte arasında kan bağı olmayan bu çocukların yaramazlığına şımarıklığına bakımına ne kadar dayanabilir? yarın bir gün bunun ergenliği var öz anne bağırsa kızsa kimse bir şey demez ama üvey anne şurdan kalk şuraya otur dese herkesin içi acır, bilerek evlenmiş bakıcam demiş demek ki ama bence milyonda bir çıkar kendi çocuğu olmayan bir çocuğa annelik yapacak yüce gönüllü bir insan inşallah konu sahibi de öyledir ama zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…