- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi KakuleTarcin
-
hahahahaaaa ben de yeni evliyken kayınpederimi kocama şikayet edecek oldum,kocam onlar cahil,sende mi cahilsin deyince sustum.Cümle abartılıydı tabiki mübalağa yaptım diye yazmaya gerek yok.
2 aylık evliyken kv yüzünden boşanmaya kalktım. Hergün huzursuz oldum. Dolduruşları, sitemleri, laf sokmaları ben nezaman annen şöyle annen böyleyi bıraktım evlilimde mutlu oldum.
Şikayet eden kaybeder bunu öğrendim.
Başka yollarla çözmek gerekiyo.
tebrik ederim canım.ne güzel düşünüyorsun.anne ilgilenmiyorsa çocuklar bir de babasız kalmamalı.inşallah çocuklarla güzel dialog kurarsınız ve inşallah çok çok mutlu olursunuz.inşallah ileride de kendi çocukların olur ve hep mutlu yaşarsınızsole soleyim ben cocuk dusunmuyorum .suanki dusuncem bu.ben sonucta cocuklarin olcagini biliyodum bu konuda bundan sonra bisry doyemem.anne zaten istemiyo.babaannede cok zor bakamaz.ama cocuklarin yani babanin yanidir.eger anne yoksa.
tesekkur ederim.Allah yardımcınız olsun... Üzmeyin kendinizi yıpratmayın...
cok sagolun.evet anne yok bide babalari olmassa bucocuklar ilerde kime guvencekler.tebrik ederim canım.ne güzel düşünüyorsun.anne ilgilenmiyorsa çocuklar bir de babasız kalmamalı.inşallah çocuklarla güzel dialog kurarsınız ve inşallah çok çok mutlu olursunuz.inşallah ileride de kendi çocukların olur ve hep mutlu yaşarsınız
ailesinin yanindaymis.ben bakamam demis istememis.Anneleri nerede bu yavrucukların ne sinir bozucu Allah yardımcınız olsun. Ne diyebilirim ki
İnsanı katil eder bu kaynanalar...
:)))İnsanı katil eder bu kaynanalar...
Bende kv mi sevmiyorum. Ama eşimin annesi diye saygı duyuyorum.
Gelip kalsa salonun ortasına kendisi işese yinede eşime şikayet etmem.
Bi erkeğe anasını, sülalesini şikayet edersen senden uzaklaşır.
Saygı duyulur evet. Şikayet etmekte iyi birşey değil tamam. Fakat eğer sana zarar vermeye başlamışsa psikolojik olarak eşler bunun önüne geçmeli.
Erkek soğuyacak diye kendimden vazgeçmez insan. Kız ailesinde bir durum olduğunda erkek bunu kolaylıkla dile getirebiliyor çoğu zaman hiç düşünmeden soğumayı.
Herkes kendine duyulan saygıyı hak etmeli etmiyorsa çare bulunmalı.
Çok gençsin çocuk düşünüyor musun? Yani 4 ve 6 yaşında senin olmayan çocuklara annelik yapmak herkesin harcı değil sen olursun 45 yaşında çocukların olur tecrübeli anne olursun bebek yapma düşüncen olmaz olur o bile zor ya, bu çocuklarla sen nasıl aile yuva olucaksınız bunu konuştun mu eşinle, sen bi bakarsın ki zaman geçmiş bakıcı olmuşsun bu böyle olmaz çocuğa en iyi anne bakar o yoksa anneanne babanne bakmalı ,
ben kanbağı olması gerektiğine inanıyorum bakan insanın ayrıca baba ne kadar bakıyor ki? tüm gün bu kadın bakıyor bakıyorGerçekten böyle mi düşünüyorsunuz, konu sahibi arkadaşım eşinin iki çocuklu olduğunu bilerek evlenmiş bunu yorumlarında kendisi söyledi zaten. Ama ben sizin çocuğa en iyi anne bakar o yoksa anneanne babanne bakmalı şu cümlenize takıldım. Çocuğua tabii ki en iyi anne bakar o konuda hemfikiriz. Fakat anne bakmıyorsa neden anneanne ya babaanne bakmalı? Çocuğun bakımı anne ve babaya aittir. Anne bakmıyorsa ve baba ilgili bir babaysa gayette iyi bakabilir çocuklarına. Bana göre baba varken çocuklar anneanne ya da babaannede kalmamalı. O yavrucaklar anneden zaten uzak (anne görmeye dahi gelmiyormuş 2 yıldır) bunun üstüne bir de babaya hasret büyümemeli.
o zaman şikayet edeceğin bir mevzuda yok canım yeni evlisin bu çocuklar olmasa bile 1 yılda anca alışırsın evliliğe , çocuklardan da çok normal tepkiler bekleme ben öz anne tarafından reddedilen bir çocuğun psikolojik halini düşünemiyorum allah önce çocuklara sonra sana ve eşine yardım etsin, ayrıca sen bakar büyütürsün o anne yetişmiş çocuğa gelir sahip çıkar yarın bir günsole soleyim ben cocuk dusunmuyorum .suanki dusuncem bu.ben sonucta cocuklarin olcagini biliyodum bu konuda bundan sonra bisry doyemem.anne zaten istemiyo.babaannede cok zor bakamaz.ama cocuklarin yani babanin yanidir.eger anne yoksa.
ben kanbağı olması gerektiğine inanıyorum bakan insanın ayrıca baba ne kadar bakıyor ki? tüm gün bu kadın bakıyor bakıyor
ama işte arasında kan bağı olmayan bu çocukların yaramazlığına şımarıklığına bakımına ne kadar dayanabilir? yarın bir gün bunun ergenliği var öz anne bağırsa kızsa kimse bir şey demez ama üvey anne şurdan kalk şuraya otur dese herkesin içi acır, bilerek evlenmiş bakıcam demiş demek ki ama bence milyonda bir çıkar kendi çocuğu olmayan bir çocuğa annelik yapacak yüce gönüllü bir insan inşallah konu sahibi de öyledir ama zor yaniTabii ki o kadın bakıyor ama bunu bilerek evleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?