evlendigime pisman ettiniz!!!

Benim kv melek yüzlü şeytan. Tek evine gittiğimde hoşgeldin dahi demezdi face girer gazete okur arada laf sokardı, eşim kapıyı çalınca hoop benim koltukta kadın hesapta benle ilgileniyo.

Kapımın önünden geçer kafasını kaldırmaz ama ben yakınından geçiyim biri görsün söylesin hemen eşimi arar ahh oğlum ne ettim ben eceye kapımın önünden geçiyo gelmiyo der.

Daha bisürü oyüzden artık yabancı gibiyim ve mutluyum

Konunuzu okurken en cok o cocuklar icin uzuldum. Kiyamam ya kimbilir onlarin icinde ne firtinalar kopuyor. Eminim cok iyi davraniyosunuzdur ama sizden ricam tartismalariniza sahit etmeyin o yavrucuklari. Kucuk yasta dertleri buyuk onlarin.

Esinize gelince size karsi daha hassas ve anlayisli davranmali. 1 ay ne misafirligi omuzlarinizda yeterince yuk var zaten. 3 gun degil 5 gun degil. Guzel bir dille anlamasini saglayin bence.

yuhhhh böyleside mi varmış ikiyüzlü şey. Allah var benim eşimin ailesinin öyle şeyleri yok ta hiçbişileri de yok nötr anlatabildimmi ne arama ne sorma. ne yavrumu sevme okşama. bizi çok severler nerde gördükleri yerde

görüşmüyorum

Valla dencek soz yok bu yorum yeterli
Boylelerine evlerine yilda 2gun gelen kayinvaldeler denk geldiginden ne guzel hayat..

Pardonda yılda 2kere geldiğini nerden çıkarttınız. Yorumunun başında kvyi sevmem dedim yılda 2 kere gelse başımınüstünde taşırım derdim.

Ben çok yakın oturuyorum markete, hava almaya çıksam dahi karşılaşıyorum ve evliliğimin ilk 6 ayını hergün birlikte geçirdik.

O yorumuma yorum yazanlara yorum yazdım durumun sizin sandığınız gibi olmadığını .

Kv bi kadın bende bi kadınım o anne ben eşiyim. O hayata getiren ben ise hayatıyım. Bunu kavramak gerekli .
Ben polemiğe girmiyorum muhattap olmuyorum. Eşimle birlikte gidiyorum ve eşimin geldiği saatte çağırıyorum yani neoluyosa eşimin gözü önünde oluyo.
Daha neyi şikayet ediyim?
Kocam ne kör ne sağır

Evimin ortasina işese ?!? Cok avam bi yorum olmus ki dikkatimizi cekmis
Hasta degilse niye işiyo bu kadin derler adama

Cok.mutlu mesutsunuz anladik okey beybisi.

Ben eşime anlatamadım bu durumu çünkü ona göre beni çok seviyorlar yalaan!
Hg bile demeyen herseferinde bunu yapan nasıl sever? Geçen sene çok ağır şekilde sağ elimin içi yandı, annem dedeme bakıyodu uzaktaydı üzülmesin diye söylemedim çünkü bırakıp gelemezdi, kv haberi vardı yandığındanda annemin olmadığındanda arayıp geçmiş olsun demedi gelmedi bi tas çorba yapmaya.
Oğluna arayıp geçmiş olsun dedi sanki o yandı.
Ben olabildiğine uzağım çocuğum yok ama olduğundada herhangibirinin çocuğunu sever gibi seveceklerine eminim.

Evimin ortasina işese ?!? Cok avam bi yorum olmus ki dikkatimizi cekmis
Hasta degilse niye işiyo bu kadin derler adama

Cok.mutlu mesutsunuz anladik okey beybisi.

Konu içeriğini unuttuğunuzu varsayıyorum.
Çocuklar olduklara yere işiyomuş kv yüzünden bozulmuş şikayet bu

Avam ayaktakımı demek Hanımefendi anlamını öğrenip kullanmanız özel hayatınızda zorluk yaratmaz.

Allah yardımcınız olsun cok uzuldum,sızın gunahınız ne ya,gercekten kıyamam sıze

ben en çok çocuğuma değer vermedikleri için uzaklaştım onlardan. kızının çocuklarına ölüyordu resmen çalışmadıkları halde kendi baktı büyüttü ama benim çocuğuma hiçe değer vermedi. ben çocuğuma onları o kadar sevdirdimki şimdi bile deli oluyor çocuk gitmek istiyor

ama onlarda sıcaklık yok. ne yaptıysam sevdiremedim kendimi çocuğu. işin ilginci ben severim eşimin ailesini küçük yaşta evlendiğim için ailem gibi görürüm. görüşmek isterdim ama onlarla b,r aile olunmaz

Eskiden erkek evlat trendi vardı şimdi kız trendi var.
Damatlar ve kızlar mükemmel oğullar ve gelinler yerebatası:)

Sevmiyosa zorla sevecek halin yok.
Bende kvmi 14 yaşından beri tanırım 10 sene birliktelikten sonra evlendim.

Nişanlanana kadar gelin aday adayı dedi nişanlandım gelin adayı dedi evlendim hiçbişey demiyo bi gelin olamadım yani:)

Hanımlar,
üsluplara dikkat etsek, polemiğe girmesek iyi olur kanaatindeyim

Dun kayinvalideler biyere gittiler .
cocuklar arkalarindan agliyolar yine.
Bende bugun oturdym kayivladenin yanina anlattim durumu.
once hemen sinirlendi arayim adami gelsin de gidelim.sonra bana hak vermeye basladi.keske deseydiniz hic gelmezdik cocuklarin durumu bole bole deseydizi

Arkadaş doğru yazmış inanın şikayet etsenizde haklı olsanizda haksizsiniz. Üstelik evlendikten sonra kıymetli olur anneleri. yapacak bişey yok mecburen cekeceksin yoksa gideceksin. Allah kolaylık versin

ben illa hakliyim demiyorumki .
biz suan bu durumda olmayabilirdik.
1 once bole kavgalarimiz yoktu esimle .
ama onlarin keyfi yuzunden suan zaten cekip gitme asamasindayim.
demedigimiz sey kalmadi birbirimize.ama bole olmayabilirdik te.suan icinde bulundugumuz durumdan dolayi kendisi daha cok yipraniyo.cocuklarin yaninda simdi onlar agliyo esim onlara durumu anlatmaya calisiyo.gelecek birazdan diye.annesigile bisey diyemediginde ota cope bahane bulup bana sariyo

ben esimi okadar cok seviyodumki .okadar cok baglandiyki yanimdayken bile ozlemini cekiyodum .ama suan bana yapmadigi kalmadi ailesi yuzunden.
iki gundur birlikte bile yatmiyoruz.niye dun biyere gittiler cocuklar agladi bana sardi.gitti salona yatti.
bugun yine gittiler cocuklar agliyo bana sariyo simdide ben baska odada yatiyorum.ben bu iki cocugu kabul ettim diye butun bunlara katlanmak zorundamiyim keyfiyetten.biraz anlayis bekledim ben keyfi isteyince gel keyfin yetince git

of çok üzüldüm durumunuza ama daha çok küçükler onlara da çok üzüldüm, bence eşinize açık açık anlatın burda anlattığınız gibi, çocuklarını seviyosa sizi kaybetmemesi herkesin hayrına, o çocuklar yeniden bi değişim yaşarsa kimse toplayamaz, bunu babaanneye de anlatmalı eşiniz, azıcık kulağını bükmeli

herkes herseyin farkinda.ama kimsenin umrunda degil.
dun kucuk diyoki babaannesine sen bize bakarsin demi bana git diyor
onlara gore bunlar cocuk cocugun lafina bakilmazmis sadece o kadar dusunceli olabiliyolar.
Su saatten sonra ne esimle aram duzelir. nede biz bi aile olabiriz.

Tek dilegim sizin gibi "kayinvalidem evimin ortasina isese de sikayet etmem." diyenlere boyle kayinvalidelerin denk gelmesi. Bizlerden de uzak dursunlar. Bunu can-i gonulden istiyorum.
uzaktan davulun sesi hoş geliyor değil mi ?
Beni de irite ediyor bu tür konuşmalar .
Herkes çektiğini bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…