- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi KakuleTarcin
-
o konuda haklısınız şikayet eden taraf kaybediyor. kendi işini kendin halledicen. çoğu erkek arada kalmayı sevmez. gerekirse gülüşünle bile ağızlarının payını verip melek rolüne giricen. onlar şikayet etsin
Benim kv melek yüzlü şeytan. Tek evine gittiğimde hoşgeldin dahi demezdi face girer gazete okur arada laf sokardı, eşim kapıyı çalınca hoop benim koltukta kadın hesapta benle ilgileniyo.
Kapımın önünden geçer kafasını kaldırmaz ama ben yakınından geçiyim biri görsün söylesin hemen eşimi arar ahh oğlum ne ettim ben eceye kapımın önünden geçiyo gelmiyo der.
Daha bisürü oyüzden artık yabancı gibiyim ve mutluyum
Valla dencek soz yok bu yorum yeterli
Boylelerine evlerine yilda 2gun gelen kayinvaldeler denk geldiginden ne guzel hayat..
Evimin ortasina işese ?!? Cok avam bi yorum olmus ki dikkatimizi cekmisPardonda yılda 2kere geldiğini nerden çıkarttınız. Yorumunun başında kvyi sevmem dedim yılda 2 kere gelse başımınüstünde taşırım derdim.
Ben çok yakın oturuyorum markete, hava almaya çıksam dahi karşılaşıyorum ve evliliğimin ilk 6 ayını hergün birlikte geçirdik.
O yorumuma yorum yazanlara yorum yazdım durumun sizin sandığınız gibi olmadığını .
Kv bi kadın bende bi kadınım o anne ben eşiyim. O hayata getiren ben ise hayatıyım. Bunu kavramak gerekli .
Ben polemiğe girmiyorum muhattap olmuyorum. Eşimle birlikte gidiyorum ve eşimin geldiği saatte çağırıyorum yani neoluyosa eşimin gözü önünde oluyo.
Daha neyi şikayet ediyim?
Kocam ne kör ne sağır
yuhhhh böyleside mi varmışikiyüzlü şey. Allah var benim eşimin ailesinin öyle şeyleri yok ta hiçbişileri de yok nötr anlatabildimmi ne arama ne sorma. ne yavrumu sevme okşama. bizi çok severler nerde gördükleri yerde
görüşmüyorum
Evimin ortasina işese ?!? Cok avam bi yorum olmus ki dikkatimizi cekmis
Hasta degilse niye işiyo bu kadin derler adama
Cok.mutlu mesutsunuz anladik okey beybisi.
5 ayda bi evlilik nasil bu hale gelir.evlendigime bin pisman etti.
Biraz cesaretim olsa cekip gitcem.
Psikolojim alt ust oldu.
Aman siz iyi olun diye kayinvalide neden surekli tepemizdesin ozmn.
Esimin iki cocugu var.babaanelerine asiri duskun.ilk zamnlar zorlansakta zamanla alistik birbirimize.
Taki 1 ay once gelipte duzenimizi alt ust edene kadar.
1 ay kaldi gitti.
2 haftadir cocuklar agliyolar kendilerinden geciyolar olduklari yere cisini yapiyolar.tuvalete giden cocuklar.
Esime durumu anlattigimda once kavga kiyamet sen annemi istemiyosun deyip onca hakaretten sonra haklisin ...
Ama napabilirim simdi telf etmis dun gel beni al.dugun varmis.1 ay sonra burda kalacakmis.madem bu kadar hevesliydin oglunla yasamaya oglun zaten bosandiktAn sonra tek yasoyodu neden gelip yasamadiniz.
Benim ginahim ne.
Torunlarinida mi dusunmuyom.
1 aydir hergun kavga.
Esime dedim en son git al .Hic bisey umrumda degil artik.
İnceldigi yerden kopsun!!!
Ben eşime anlatamadım bu durumu çünkü ona göre beni çok seviyorlar yalaan!
Hg bile demeyen herseferinde bunu yapan nasıl sever? Geçen sene çok ağır şekilde sağ elimin içi yandı, annem dedeme bakıyodu uzaktaydı üzülmesin diye söylemedim çünkü bırakıp gelemezdi, kv haberi vardı yandığındanda annemin olmadığındanda arayıp geçmiş olsun demedi gelmedi bi tas çorba yapmaya.
Oğluna arayıp geçmiş olsun dedi sanki o yandı.
Ben olabildiğine uzağım çocuğum yok ama olduğundada herhangibirinin çocuğunu sever gibi seveceklerine eminim.
ben en çok çocuğuma değer vermedikleri için uzaklaştım onlardan. kızının çocuklarına ölüyordu resmen çalışmadıkları halde kendi baktı büyüttü ama benim çocuğuma hiçe değer vermedi. ben çocuğuma onları o kadar sevdirdimki şimdi bile deli oluyor çocuk gitmek istiyor
ama onlarda sıcaklık yok. ne yaptıysam sevdiremedim kendimi çocuğu. işin ilginci ben severim eşimin ailesini küçük yaşta evlendiğim için ailem gibi görürüm. görüşmek isterdim ama onlarla b,r aile olunmaz
of çok üzüldüm durumunuza ama daha çok küçükler onlara da çok üzüldüm, bence eşinize açık açık anlatın burda anlattığınız gibi, çocuklarını seviyosa sizi kaybetmemesi herkesin hayrına, o çocuklar yeniden bi değişim yaşarsa kimse toplayamaz, bunu babaanneye de anlatmalı eşiniz, azıcık kulağını bükmeliben esimi okadar cok seviyodumki .okadar cok baglandiyki yanimdayken bile ozlemini cekiyodum .ama suan bana yapmadigi kalmadi ailesi yuzunden.
iki gundur birlikte bile yatmiyoruz.niye dun biyere gittiler cocuklar agladi bana sardi.gitti salona yatti.
bugun yine gittiler cocuklar agliyo bana sariyo simdide ben baska odada yatiyorum.ben bu iki cocugu kabul ettim diye butun bunlara katlanmak zorundamiyim keyfiyetten.biraz anlayis bekledim ben keyfi isteyince gel keyfin yetince git
uzaktan davulun sesi hoş geliyor değil mi ?Tek dilegim sizin gibi "kayinvalidem evimin ortasina isese de sikayet etmem." diyenlere boyle kayinvalidelerin denk gelmesi. Bizlerden de uzak dursunlar. Bunu can-i gonulden istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?