- 25 Mart 2020
- 152
- 109
- 33
- 28
- Konu Sahibi Muallimee1
Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım