Evlendigime pişmanım.

Muallimee1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
152
109
33
28
Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım

Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım
Keşke bunları baştan düşünseydiniz bu yaptığınız eşinize acıyıpta evlenmek gibi birşey olmuş

sanırım etrafimdakiler beni çok etkiledi 23 yasindayim herkes cok gencsin hayatini yaşa felan diyordu dinlemedim 😔
Sen altı sene sevgiliyken neredeydi etrafındakıler.
Ne bekliyorlardı, sevgililıgının 15 yıl surmesını falan mı?
16 yasında cıddı ılıskıye baslamak akıl karı degıl zaten.
Artık evlenmıssın, kafanda bunları dondurecegıne kocanda kotu adam degılmıs Evlılıgıne adapte olmaya bak.

aynı şeyleri ben de hissediyorum bazen🙈 25 yaşımda evlendim. 22 yasimda atandim, eşimle atanır atanmaz tanıstım.. yani ben bir de 3 sene sonra evlendim ama yine de yapmak isteyip de yapamadıgım cok sey kaldi sanki icimde😅.. bu arada o 3 sene de tek basima yasiyordum kendi evim falan vardı.. ahh ahhh😂
kücük bir tavsiye, artık evlenmissin eşin de iyi biriyse kolay kolay geri dönüsü olmayacagina göre hemen cocuk yapma, yani söyle diyeyim cocuksuz kari koca hayati bekar hayatı gibi cocuktan sonra her sey daha da zorlasıyor.. cocuk olana kadar yapmak istediklerini yap.. ki ben evlendikten 4 sene sonra cocuk sahibi oldum, ben mi beceriksizim neyim yine kaldı icimde bir seyler☺

Madem öyle hatır gönül için evlenmeyecektiniz.
Evlilik çocuk oyuncağı mı?
Hayatım 6 sene bekledik 1-2 sene daha bekleyelim demeliydiniz?
Adama bekarken kıyamayan siz, evlenince kıymaya mı karar verdiniz?

Kendinize gelin.Boşanıp hayatımı yaşayacağım diyorsanız saygı duyarız ama hem boşanmayacağım hem bunalım takılıp,Adamı darlayacağım diyorsanız (darlamıyorum demeyin,şu ruh halinizi sizi gören birinin anlamaması imkansız) eşiniz bir süre sonra sizden ilgi alamadığı için size ilgi vermeyi keser.O Zamanda siz ona ilgi gösterirsiniz ama geç olmuş olur.Geri dönüşsüz yollara girersiniz.Hiç okumuyormusunuz burada ki konuları insanlar ne evlilikleri kurtarmaya çalışıyorlar

Keşke min 1 sene çalışıp öyle evlenseydin. Kendi paranın idaresinin elinde olması çok başka birşey. Kız kıza tatillerin pek esprisi yok ben yaptım evet iyi hoş güzel ama sevgilimle yaptığım tatil benim için çok daha keyifli. Olan olmuş canını sıkmamaya çalış. Mutluluklar 🤗🤗

21 yaşında evlendim ikinci maaşımı aldıktan 4 gün sonra. Hiç paramı yiyemedim diye düşünmedim. (Eşim çalışmıyordu) aksine yaşasın artık beraber yapabileceğiz her şeyi diye düşünmüştüm. Hayatını yaşamaktan kastın nedir? Zaten bence çift iken hayat daha bi eğlenceli yaşanıyor :)

Birçok kadın böyle bir evlilik ister, siz ise hâlâ hayaller kurup yok şöyle olsaydı diye evliliğinizi zedeliyorsunuz.
Artık bir hayat arkadaşınız var tatili de onunla yapın.
İş hayatına da ilerde katılırsıniz.
Pek bir nazlı, drama meraklısı gördüm sizi.

23 yaşında evlendim ama öncesinde çalışmaya başlamıştım. İlk dört yıl çocuk düşünmedik, gezdik, eğlendik, yapmak istediğimiz çoğu şeyi yaptık.

Eşinizle kafa dengiyseniz ahlanıp vahlanacak çok birşey de yok. Birkaç yıl çocuk düşünmeyin sadece.

Çalışmaya başlayınca maaşınızin idaresini yine kendinizi yaparsınız ortak harcamaların dışında.
Daha yeni evlisiniz, zamanla geçer muhtemelen bu düşünceleriniz.

Benim de kütük değişikliği zoruma gitmisti bu arada 😏

Son düzenleme:
Kendinize gelin.Boşanıp hayatımı yaşayacağım diyorsanız saygı duyarız ama hem boşanmayacağım hem bunalım takılıp,Adamı darlayacağım diyorsanız (darlamıyorum demeyin,şu ruh halinizi sizi gören birinin anlamaması imkansız) eşiniz bir süre sonra sizden ilgi alamadığı için size ilgi vermeyi keser.O Zamanda siz ona ilgi gösterirsiniz ama geç olmuş olur.Geri dönüşsüz yollara girersiniz.Hiç okumuyormusunuz burada ki konuları insanlar ne evlilikleri kurtarmaya çalışıyorlar
haklısınız ne diyeyim ama bu ruh halinden çıkamıyorum

Back
X