Evlendigime pişmanım.

Hay agzına saglık. Çağımızın tek sıkıntısı şükürsüzlük baska da birşey degil. Cocuk altına etse hazır bez var alıp yıkama derdi yok. Elde camasır bulasık yok hepsi makine ile. Kalabalık aileler genel olarak yok bir hizmet cabası yok. Köy yok bağ yok bahçe yok. Bizim nesile rahatlık batıyor

Altı yıldır biriyle görüşmek yerine tüm bunları yapsaydınız o zaman.
Biriyle bu kadar görüşen ve uzun bir ilişki yaşayan biri bunun bir şekilde evliliğe varacağını bilir. Siz evlenmek istemişsiniz de sonra sorumlulukları pek işinize gelmemiş gibi

Hepimizin elbet içinde kalan yapamadıkları vardır. Belkı kız kıza takıldığında keşke evli olsaydım eşimle takılsaydım dicektin. Bence keşkelerle yaşama ne güzel eşinde iyi biriymiş dahada 20 günlük evliymişsin tadını çıkart bu günler gelmez bır daha

1 yillik evliyim.
evliligin ilk 1 yili bence sorgulamakla geçer diye düşünüyorum. Çünkü hayalimizdekiyle gercek çakışıyor. Bu sebepten de hayal kırıklığı olabilir. Ama cok yeni evlisin ve soyadini bile görünce aglamana anlam yukleyemedim. Hayal ettigin gezmeleri , hic yaşamayabilirdin de. Hepimiz evimizdeyiz .hangimiz her gun geziyoruz ki. Oyuzden biraz sakin ol. Surekli hata mi yaptim diye düşünme. Evlilik oyuncak degil malesef ciddiyet ister sorumluluk ister. Ailenden uzak bir şehire gittiysen bunlarinda etkisi vardir. Şuan yaşadığın yeni gittiğin sehri gezin dolaşın yeni yerler keşfedin birlikte. Yaşadığın yeri , evini sevmeye baslayacaksin zamanla. Ama surekli hata mi yaptim diye düşünme bence.Hayatın tadini çıkart .
Ilk zamanlar bende evime alışamadım, eşime alışamadım. Ama zamanla hepsi oturuyor. Cok yenisiniz. Zaman tanı

On
konu sahibinin derdi o degilki. Daha kiz arkadaslariyla tatil yapacakmis .. suan esi bunlara musade etmiyor. Hani bekarlik heveslerini arkadas ortamina kazandigi parayk tek basina harcamak falan bunlari yasayamamis daha
Aman ne mühim şeyler...Konu sahibi büyümeden evlenmiş malesef...eşine üzüldüm

Evet cnm oluyor tabiki hayatın tamamen değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…