- 2 Aralık 2011
- 705
- 1.539
- 333
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Konu fake. Konu sahibi yeni atanmış kocası da maaş kartini almış. Pişman iste. Haliyle bir çok şey içinde kalacakÖfff bu hayatını yaşa mevzusunu da ben anlamıyorum sanki sırtımıza çantamızı alacz otostopla dünya turu yapacz hepimiz anadolulu insanlarız hayat yaşamadan anladığımız bir günde iki altın gününün çakışması ve bizim bir günde iki ev gezmesi yapmamız sanırım ne olack başka sanki
Evlenmeden once imrenilesi bir hayatim vardi. Dediklerinizin hepsini yaşadım. Calistim gezdim tozdum ve evlendikten sonra da bu kadar özgür bir ortamdan yine özgür ama kaliplari belli bir yuvaya oturtmak bir hayli moralimi bozdu. 1 yıldır evliyiz ve simdi hastaneden vakit bulursak esimle yapiyoruz listemdekileri. Bazen insana rahat batar. Bende ilk zamanlar öyleydim bazen hala pisman oluyorum çünkü cok güzel anilarim var is dışında sıfır sıkıntı ve sorumluluk. Esinizle aklinizdakileri yapmaya koyulun belki enniyi arkadaşınız esiniz olur.Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım
Bilmem kibu hayati yasamayi ben de anlamiyom bi anlatsaniz da dinlesek
nasi yaşanıyor tam olarak ?
Anladım.. işte o zaman isteklerini gerçekleştirmeden evlenmeyecekti. Evlenince artık iki kişi olarak hareket ediyor olmak gerekiyor haliyle. Ama yine de kazandığı parayı arada kendi başına harcayabilir bence. Borç harç olmadıktan sonra neden olmasın?On
konu sahibinin derdi o degilki. Daha kiz arkadaslariyla tatil yapacakmis .. suan esi bunlara musade etmiyor. Hani bekarlik heveslerini arkadas ortamina kazandigi parayk tek basina harcamak falan bunlari yasayamamis daha
Hadi canımKonu sahibi Memuriyee ☺
Ogretmen mısın diyen arkadaslara hayır degılım demıstı
Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım
Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım
Soy ad degistirmeme gibi bir hak varmış galiba. Bilseydim kendi soyadimla kalırdım, çift soyad kullanıyorum.
Yirmi otuz yaşına kadar su kişisin, evlenince kocanın özel mülkü olduğun için başka bir kisiymis gibi anilman gerekiyor
Geçmiş olsun diyeyim öncelikle.. ama iş işten geçmiş Eşinizde anladığım kadarıyla sizinle ilgili biri ve şöyle düşünüyorum madem böyle bi niyetiniz vardı Evlenmek istemiyordunuz hiç bu yola girmeseydiniz.. erkek arkadaşınız ısrar etse bile siz kararlı olucaktınız.. ben sizden çok eşinize üzüldüm açıkçası.. benim eşimde 20 günlük Evliyken Niye evlendim diye ağlasaydı Ben Çok üzülürdüm şahsen.. hakkınızda hayırlısı olsun inşAllahHerkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım
Adı da muallime. Yani öğretmen hanım anlamı ne tesadüf değil miOgretmen mısın diyen arkadaslara hayır degılım demıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?