- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi tagsforlikes
-
işte aşkkk buna denir ne diyim 1 sene o bana baktı sonra bi 6 ay bakıstık her gün her aksam bakıstık enteresandır sonra bi dügüne gittik esimde ordaydı bana bi tanıdık vasıtasıyla cıkma teklif etti bende olur ama nerde dedim o sırada oda is icin sehir degistiriyodu falan dügün öyle gecti gece oldu ayakkabılarını yan yana vurmak bizim parolamız oldu ayaklarını vurduKız nasil ikna etti ya seni o zaman
arkadaşımın arkadaşının arkadaşıydı. bayramda full kalabalık bi cafedeydik, bu zavallılar 20 dakika sonra sinemaya giriceklermiş, hadi bi oturalım yanınıza dediler. sanki kimse kalmadı o an o ortamda 20 dakika içinde içim gitti içim. velhasıl kalktılar gittiler. ama bi ara bowling oynarız lafı geçti. ben dururmuyum? eve gittiğim gibi aradım taradım facebooktan buldum ekledim. kabul etti, ama bişey yazmıyor, delircem. oldu olan dedim ilk mesajıda ben attım bowling yalan olmasın dedim. gelen mesajı aynen şu; oynarız. Allah'ın günleri çuvala girmedi ya? yılmadım, yıkılmadım, mesajlarıma devam ettim. 2 gün sonra bi buluşma ayarladım. gündüz 2 de görüştük akşam 11 e kadar oturduk muhabetimiz çok güzeldi. tam 1. yılımızda nişanlandık, 2 yıllık evliyiz. :)
büyük lokma ye büyük laf etme demişler" Dünyada bi o kalsa almam " dedim. .
5 yıllık kocam şimdi
büyük lokma ye büyük laf etme demişler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?