Evlendiğiniz kişiyi sonradan mı sevdiniz yoksa ilk görüşte mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi cnn24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kocamı sonradan, kişiliğini gördükçe, etraftaki insanların karaktersizliğine karşı onun bir o kadar adam gibi adam olduğunu gördükçe aşık oldum :)
Şimdi eşim benim en kıymetlim, delicesine seviyorum onu, onunla olduğum her güne şükürler olsun

Bazen sinirlenince mantık evliliği yapıcam falan diyorum ama yok yani mümkün değil
Sevgi olmalı neden sevmek varken öylesine biri ile olsun ki
Gözlerine her baktığında heycanlanmak buluşmaya giderken karnına sancılar girmesi
Yanında heyecandan napacağını şaşırmak gözlerinin içine baktığında huzuru ve mutluluğu hissetmek
Böyle biri ile evlenilir bence :)

canım sana verebileceğim tek tavsiye, büyüklerin düşüncelerini dikkate al...gerçekten onlar inşan sarrafı..ve şunu bil ki çarpılacak derecede elektrik aldığın birinden bile zaman gelir bir saniyede soğursun...önemli olan tipi yakışıklılığı mimikleri giyinişi vs deil..inan evlilikte bunlar beş para etmiyor...
karekteri düzgün oturup kalkmayı bilen anlayışlı efendi olması huzurun ta kendisidir...

ben de elektriksiz olmaz diyenlerdenim.. dunya iyisi olsa sen o adamla herseyini paylasacaksin evlenince yataga gireceksin ayiptir soylemesi ama.. sevemedigin bir adamin sevgi sozcukleri bile batiyor insana inan canim. nasipse ztn ekektrik alirsn ama daha ileri gitmiyorsa sevemiyorsabn cokta umit verme derim, ona da yazik sana da

Aşkından ölüp bitmiyodum, halen de öyle fazla gerçekçiyim galiba ben. Herşeyimi mantığa dayandırdım, hoşlanıyodum mantığıma yatmıştı evlendim. Şimdi bazen çok severim, bazen gıcık olurum öyle ilerliyoruz :))))

Nikahta keramet var derler doğrrdur,görücü usulu evlenenler daha sonra eşleri ile çok mutlu olurlar,elektrik almasa sonrada enerji alıyor

eşimi ilk gördügümde etkilendim gibi oldum ama
görür görmez aşık olmadım
zaten biz 2 ay kadar telefonda konuştuk
sonra nişan o dönem tanıyıp sevdim
sizinde biraz zamana ihtiyacınız var

ıyıde sen nıye sımdıden dogmamıs çocuğa don biçtın kı:))

çocukla ılk kez bulusmussun,tutup,dogurdugun çocuğa kadar canlandırma yapmışsın:)

evet ask ılk bakışta da olur,sonradan da sevebılırsın..

ama ten uyumu onemlı bence,

ona karsı yakınlık hıssettın mı..çocuk yanındayken iğreti olduysan sanmıyorumkı o duzelebılsın..

gercı nıkahta da keramet vardır..ınsanın huyu güzel olduktan sonra nıye sevmeyesın..

biz aşık olarak evlendıkte noooldu bızde gıcık oluyoz:))

ama senın düğüne 2 ay kalmış,altta öyle yazıyo..onuda sınırlenıp mı degıstın,ne ettın:))

İnsanlari begenmeme yadirgama gibi bir huyum yok.ama es bu konu onemli konusmasindan tut oturmasi kalkmasi diksiyonu bozuk birinden elektrik alamam ve sirf evlenmek icin evlenmem sonra biter yoksa..bekarim bende..cok yakisikli olsun demiyorum ama yinede herkez dengi dengine ben guzel konusurum fizigim duzgun ayari lmali insanin

hem aşk hem mantık olacak bence evlilikte

şahsen ben baştan sevmediğim bir adamla yola çıkamazdım ya hiç sevemezsem derdim kendi kendime

ben severek evlendim ama seviyorum diyede gözümü kapamadım mantığımada yattı çok şükür mutluyum

önce kalbin sevecek sonra mantığın doğrulayacak bence zaten sevgi olunca herşeyin orta yolu bulunuyor genelde

önce mantığın doğrularsa kalbinin seveceği garantimi ilerde bence ilkbaşta elektrk alamadıysan sonrasında zor bu benm fikrim görücü usulü evliliğe karşıyım iyi düşün derim büyüklerin elbette senn iyiliğini ister ama hayatı yaşayack olan sensinnn

Sonradan sevdim, hem de o kadar çok sevdim ki Allah'ım onu bana verdiğin için şükürler olsun sana dedim. Hatta eşimin bana karşı olan hislerini anlayınca bununla hayatta olmaz demiştim. Şimdi düşünüyorum da şaka gibi geliyor :) Elektrik vs hikaye bence, mağaza vitrininde gördüğün bir şeyi çok beğenip istemek gibi geliyor bana. Kendini iyi hissetmeni sağlayan, anlayan ve yanında olan, sevmeyi bilen, kıymet bilen birinden daha değerli bir şey yok hayatta. Bunu da karşındakini tanıdıkça, onunla paylaştıkça anlıyorsun. En önemlisi de olduğu gibi sevebilmek. Kötüsünü bile. Aşkın heyecanı bile sen sevmeyi bildikçe, anladıkça geliyor gerçekten.

bence birkere daha sans vermenden bir seycık olmaz giyim, kusam onları sonradan da duzeltırsın ama yazdıklarında daha cok mantıksal planlar okudum ne bıleyım evlılıgımız aynı sıtede olucak ama cocuk olursa bır yandan ..vb ılk gorusmenın azızlıgı ınsanlar bırbırlerıne cok alıcı gozle bakarlar ozmn kusur aradıgın ıcın daha cok goze batar .. bence 2 . kere daha bulus onada acık konus .. kafanda daha ıyı oturacaktır..

Son düzenleme:
Canımm öyle mi diyorsun zaten 26 yaşıma geldim benn , bekle bekle bundan daha iyisi gelmez diyor annem herkes öyle diyor iyi biri gezmeyi seviyor falan sadece ben elektrik alamadım olay bu , zamanla geçer mi sever miyim ?
bende eşimi ilk gordugumde bu kadar iğrenç giyim tarzı oyyyy görmenin lazım.
eşimde gördüğüm tek güzel şey yeşil gözleriydi.

heyecandan konuşmayi bile becerememişti
o an hangi kafayla evet dedim bende bilmiyorum.

neyse teyzemlerde giyim tarzini falan beğenmemiş olacak ki
teyzem"cankizim onun giyimini falan değistirir
iyi çocuk"falan dediler.

nisanliyken tlfonda konuşuyoruz,aman Allahim cook seviyorum.
yanıma geliyor,ben bunu nasıl kabul ettim diyorum.
üzülüyorum falan.

evlendik giyimine el attım.
kemerine çorabına kadar benim dediğim gibi giydi.

içimde olan küçük sevgisi
bana gösterdiği güzel davranışları ahlakını tanıdıkça sevgisi büyüdü.

suan kocama AMAN ALLAHİM AŞIĞIM diyemem
ama o benim bu dünyadaki tek dalim.herşeyim çook seviyorum Allah onu başımızdan eksik etmesin.

bence kılığına kıyafetine bakmayın karakterine bakın derim.
Aşk evliligi yapmak zorunda degilsin.
Mantık evliligi daha sağlıklı geliyor bana.....hayırlı olsun canım.

Evli değilim ama sevgilimi ilk gördüğümde ondan çok etkilenmiştim resmen kalbim küt küt atmıştı
ilk buluşmamızda da aynı şekilde çok heycanlıydım aramızda ki elektrik resmen elle tutulur sekildeydi
tanıdıkça daha çok sevmeye başladım

yani bana göre o ilk andaki elektrik çok önemli
sırf mantıklı diye sakın bir evlilik yapma.. sevmediğin adamın herşeyi gözüne batar.katlanamazsın bir süre sonra
ha belki tanıdıkça seversin aşık olursun orasını bilemem tabi

Etkilenmemişsiniz, bence geçin.İçinize sinseydi bize sormazdınız zaten.

Bende eşime ilk Görüşte AŞIK olmadım.mantik evliliği yapmak istemisimdir hep ve yaptim da. Ki seninle yakin duyhular beslemistim.iyikide evlenmisim gozumdeki en yakışıklı erkek o :) ve cokkk seviyorum. Tani derim

evlenmeden once sevdik birbirimizi esimin sevgisine emin oldukdan sonrada yuvamizi kurduk
1 yil 6 ay bebebek askiyla yandik tutusduk sukur Rabbim nasib eyledi

Rabbim evladimizi korusun isteyen herkese nasib etsin amin sagsalim kucagimiza alalim evladimizi sevgimiz daha da buyusun insallah anali babali buyusun tum cocuklar benim evladimda

ama ben 1 ay 2 haftadir esimi gormuyorum cooooooooooooooooooooooooook ozluyorum oglusum buyudu babasi hala gormedi bu halini
evime esimin yanina gideyim insallah evladimla yazayim bu sayflara
sukur kavustuk diye insallah aminnnnnnnnnnnn

Fiziksel cekim olmadan bir evliligi dusunemiyorum. İsterse dunyanin en iyi insani olsun, optugumde dokundugumda icim sicacik olmuyorsa o evlilik iskenceye donusur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…